5 НОЕМВРИ – НА БОРБА СРЕЩУ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
Re: 5 НОЕМВРИ – НА БОРБА СРЕЩУ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО!
prizivzaborba, погледнах видеото от акцията ви миналата година. За малко бях на ваша страна, но това видео ви направи невероятна негативна реклама. Просто, спечелихте си още един неприятел в мое лице.
Тия момченца дето сте ги пратили да ви лепят позивите, правят такива глупости, че просто не ми се говори. Не може да извършвате вандалски прояви и така да искате внимание. Сваляте плакати, драскате върху плакатите, лепите листовки на частна собственост /кафемашината във видеото/, извинявайте, но вие за имидж да сте чували? Мислите ли, че като залепите листовка на кафемашината ще спечелите някого? По-скоро някой да откъсне листовката ви, понеже му пречи да види цената на продуктите зад витрината. А освен това вече ще си изгради лоша нагласа спрямо вас. Абе хора, просто съм изумен, че така си рекламирате акциите. Вече ще започна да се чудя дали вие не драскате по историческите сгради, остатъчен навик от драскането по плакати....
Продължавайте така да се чудите защо хората са негативно настроени спрямо вас......
Тия момченца дето сте ги пратили да ви лепят позивите, правят такива глупости, че просто не ми се говори. Не може да извършвате вандалски прояви и така да искате внимание. Сваляте плакати, драскате върху плакатите, лепите листовки на частна собственост /кафемашината във видеото/, извинявайте, но вие за имидж да сте чували? Мислите ли, че като залепите листовка на кафемашината ще спечелите някого? По-скоро някой да откъсне листовката ви, понеже му пречи да види цената на продуктите зад витрината. А освен това вече ще си изгради лоша нагласа спрямо вас. Абе хора, просто съм изумен, че така си рекламирате акциите. Вече ще започна да се чудя дали вие не драскате по историческите сгради, остатъчен навик от драскането по плакати....
Продължавайте така да се чудите защо хората са негативно настроени спрямо вас......
- the_oppressed
- В началото бе словото
- Курс: втори
Meн пък много ме изкефи клипчето . Поне от тия кафе машини процент да отиваше за университета .
САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ
- prizivzaborba
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ами така е. Учениците в нашите редици подхождат малко по-радикално към въпросите. В което не виждам нищо лошо. Трябва да се опитват различни тактики на борба. И ако с тази акция сме те загубили теб като привърженик, то преди една година спечелихме за каузата още няколко прекрасни хора, с които продължаваме да действаме заедно и до днес.
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
Не че не одобрявам идеята някакви пари от тези машини да отиват за университета, но той си има милиони бюджет, и 5 лева на месец няма да го оправят. За сметка на това вероятно на университетът се плаща наем, за да стоят тези машини там. Освен това са от голяма полза на студентите. Само ако можеше да работят и с банкноти и да връщат ресто, щеше да е перфектно.the_oppressed написа:Meн пък много ме изкефи клипчето . Поне от тия кафе машини процент да отиваше за университета .
- prizivzaborba
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Международно прес-съобщение за 5-ти ноември:
http://priziv.org/index.php?option=com_ ... 8&Itemid=1
„Образованието НЕ е за продан!“
„Education is NOT for $A£€!“
Движенията за безплатно обществено образование се обединяват по света!!

http://priziv.org/index.php?option=com_ ... 8&Itemid=1
„Образованието НЕ е за продан!“
„Education is NOT for $A£€!“
Движенията за безплатно обществено образование се обединяват по света!!

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Плащат. Отиди и питай, не вярвай на тия австралопитеци.george.merlin написа:Не че не одобрявам идеята някакви пари от тези машини да отиват за университета
Клипчето им доказа, че са вън от цивилизацията.

- prizivzaborba
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Абе я се замисли, какво е по-лошото - платено образование или минимално платено със заем - така има и мотивация - не е много пара , искаш ли да учиш - винаги имаш шанс, ма рябва и да има и отговорност - все пак като завършиш в обозрим срок, и забележи, ако нямаш затруднения напримерк както в англия са сложили минимум на заплатата, -нека да си върнеш заема.И то символични такси говориум, поне в Европа, сравни с САЩ ако щеш.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
hazart
- В началото бе словото
- Специалност: МБ
- Адрес в галерията на СУ: hazart
Админите да не се обиждат, но тъй като това е официалният форум на СУ би било логично (в дух с правилника на СУ) в него да не се провежда агитации, пропаганда и други подобни. prizivzaborba- отдавна трябваше да е баннат а постовете му изтрити.
prizivzaborba- прочети правилника на университета! Сам го нарушаваш, а после за правда говориш!
Аз наистина съм изумен! Как въобще може да се позволява, на който и да било да агитира, пропагандира (връзка към изказванията на prizivzaborba за така наречената пиратска партия) в най-големият университет в страната!
Пълен смях 
prizivzaborba- прочети правилника на университета! Сам го нарушаваш, а после за правда говориш!
Аз наистина съм изумен! Как въобще може да се позволява, на който и да било да агитира, пропагандира (връзка към изказванията на prizivzaborba за така наречената пиратска партия) в най-големият университет в страната!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
+1hazart написа:Админите да не се обиждат, но тъй като това е официалният форум на СУ би било логично (в дух с правилника на СУ) в него да не се провежда агитации, пропаганда и други подобни. prizivzaborba- отдавна трябваше да е баннат а постовете му изтрити.
Аз наистина съм изумен! Как въобще може да се позволява, на който и да било да агитира, пропагандира (връзка към изказванията на prizivzaborba за така наречената пиратска партия) в най-големият университет в страната!Пълен смях

- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Обратна връзка:
Връзка към партия - Боже, опази!
Това е някаква шега, нали?
През цялата предизборна кампания никнеха като гъби теми за всякакви партии и се обсъждаха, сега че имало връзка към Пиратската партия във форума на СУ (дето не знам и дали са я регистрирали "пиратите" или си е останала в сферата на идеите, но това е друг разговор) ви е трандиозния проблем.
Чудите се за какво да се хванете вече, та да се заядете.
Това е някаква шега, нали?
През цялата предизборна кампания никнеха като гъби теми за всякакви партии и се обсъждаха, сега че имало връзка към Пиратската партия във форума на СУ (дето не знам и дали са я регистрирали "пиратите" или си е останала в сферата на идеите, но това е друг разговор) ви е трандиозния проблем.
Чудите се за какво да се хванете вече, та да се заядете.
~ Кътчето ~
- prizivzaborba
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ти осъзнаваш ли сериозността на това, което казваш?Ураган написа:За правилника не знам, но определено си ритат здравната книжка като разлепват такива неща, старайте се да не ви видя по ректората =)
Ако другаде ви се разминава, там няма.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
А ти осъзнаваш ли, че вършите незаконни неща?prizivzaborba написа:Ти осъзнаваш ли сериозността на това, което казваш?