Josefinne написа:
Извинете, Вие фенка ли сте на Кискинов, на предмета му, на лекциите, на практикумите или на нещо друго свързано с него, за да знам дали да Ви зачеркна от списъка на нормалните хора или неМоя милост прекара 24 часа пред компютъра за два дни, за да се яви на изпит, очите ми отекоха, а след това 3 дни сънувах fuckin' nightmares и това заради тоя човек. Ако си мислите, че е много готино и че това, което пише в учебника или в лекциите е нещо смислено, че ще Ви потрябва някога ... Далеч сте, далеч от Земята.
По принцип рядко се намсвам, но това изказване ме ядоса, съжалявам!
Без да съм "фенка" на когото и да е, съм доста изненадана от това, че всички се оплакваме колко ни е лошо образованието, колко е ужасна системата и т.н., а в същото време се обяваваме срещу всеки пробив, срещу всеки опит да се промени нещо! Човекът е положил не малко усилия, за да изгради нещо, изцяло с положителна нагласа и убеденост в смисъла на това, а ние тук се правим на много засегнати и обидени, че ни се налага да четем пред монитора. А да не е по-приятно да си купуваш по няколко учебника за дисциплина, много от които пълни с "локуми", елементарни граматически грешки и некачествени преводи...На мен това не ми харесва и се радвам, че има опит да се промени...
Не съм съгласна и с това, че материалът няма приложение, напротив: аз лично научих доста неща от лекциите дотук...е, ако не ми вършат работа занапред /в което силно се съмнявам/, поне ми беше интересно и се почувствах по-добре...в крайна сметка е важно човек да се чувства удовлетворен, така че вместо да плюем анонимно хората, на които в реалността гледаме да се подмажем, е по-добре да насочим усилията си към нещо градивно! Той самият го каза: "Не бъдете негативни и не търсете лошото..."