[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7

Мнение от Бeтон »

@Ели
Естествено, че съм прав. Пример вземам само от професионалисти в бранша. Познавах всички от състав 2007 на гараж Малашевци. Колегата ми в БУС Медия беше професионален състезател, не самозван такъв. На всяко пътуване с автобус винаги се сприятелявах с шоферите. Обожавах да го играя "GPS навигация" из Европата. Тогава не бяха така навлезли навигациите и устройството е хартиен атлас с много страници и отделно карти за големите градове - Виена, Париж... Хамалогии общо взето и се упражнява събиране и изваждане на числата от 1 до 5-6 000. Тогава видях Тахограф (с хартиена шайба, те сега навлизат електронните), когато нашенските катаджии въобще не знаеха какво се прави с това животно. Или пък да проверяват ограничителя на дизеловата помпа... Абсурд. Дори още на Калотина, ограничителя трябва да си действа. Чуждите куки ако видят автобус с повече от 100 на магистрала или 80 извънградско... Или повече часове шофиране, или по-малка почивка... Кръщелното ще ти разкатаят. Паркингите на бензиностанциите вечерно време бяха пълни с ТИР-ове. И на всеки десет кабината се тресе и перденцата помръдваха. Това се нарича изпускане на цял ден събрано напрежение :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А през България се караше с колкото държи рейсо. 120-130 на места.
Сега разбира се и тука вече има контрол по пътищата специален за ТИР-ове и автобуси.

Оф, сега гледам времето навън... Вечерта трябва да слизам към ФМИ. Направо подскачам от радост :| :| :| :|
Вчера тъкмо се изкефих на сухото време, ходих на мивка, че цялата кола беше оакана от пясъците из Боровец, след това разбрах, че има организационна сбирка.
Дано да не наръсят сол по улиците. А вечерта може да има заледявания и сега тъкмо е най-кофти времето, защото не всички са си сменили гумите, не всички са стъпили на лед/сняг от началото на сезона и всякакви подобни могат да се очакват. С една дума - аматьори.
Професионалиста се подготвя специално, докато аматьора "се подготвя" в движение.

Много се отворих да пиша, но на тази тема до сутринта да говоря, няма да ми омръзне.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Най-добрата ми приятелка днес навърши четвърт век. :cheers:
И ми е толкова хубаво, че с нея напоследък си възстановихме част от традициите, макар и в нов вид! :flower:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Днес е хубав ден. Мога да спомена редица малки неща, които ме направиха щастлив.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

едната ми съкваритрантка ме черпи с малиново вино и синьо сирене
:drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Едни много хубави снимки от един много хубав празник.
:cheers:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

Целият ден ми е свободеен.По някаква невероятна случайност всички ангажименти ми се отмениха и ще се отдам на доволно мързелуванее :cheers:
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Splendor in the grass - новият албум на Pink Martini. Ама и якото име са му измислили обаче! И толкова му отива на звученето, ех! :drunken: Колко време го чаках... Ох, не мога да си изтрия глуповато-влюбената усмивка от физиономията, мама много ми се радва. Ще се мре от щастие. :pale:

И намерих камилар. Не точно камилар, по-скоро камиларка, ама съм много доволна от избора си. Сега остава и Петя да я хареса. :reindeer:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Една страхотна, страхотна, фантастична, невероятна новина! :cheers: :bounce: :cheers: :bounce:
Ще ми приказват те за глупости... Традиционната медицина да върви по дяволите!
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Бях няколко часа с кака!
:cheers: :cheers: :cheers:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

ще ходя на практика и ще гледам театър срещу труд :)
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

:mrgreen: Чудесна разходка в чудесна компания. :mrgreen:
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
sleeping sun
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от sleeping sun »

Mhmmm da vidim...
Moje bi faktu 4e sum vuv neo4akvana vakantsiq! :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Бях забравила колко е хубаво да се наприказваш с набори (почти, де :P ), с които, на всичкото отгоре, споделяте огромно количество общи спомени и опит. И като кажеш: "А помниш ли..." или "Какво ли стана с..." и никой не те гледа странно. Страшно хубава вечер, въпреки че започна с едни неочаквани прояви на твърде лошо възпитание, които много ме разочароваха и натъжиха. Но така е - хора всякакви. Ние си направихме веселото. :cheers:
А косата ми мирише на зима. Това винаги ме вади от всякакви потенциални дупки. :queen:
В края на ноември
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Брутално напиване във фояето на общежитието...
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Спах! Спах до 11:30...беше прекрасно :drunken: Обичам четвъртъците :P
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Заключено