Чакай първо да завърша.george.merlin написа:Бeтон написа: Батбаян ми е особено интересен, щото след години ще ми трябва адвокат по авторско право, а той си прави сериозна реклама в тоя форум.
ВидеонаблюдениеТО в СУ - ще има още дискусии през декември
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: ВидеонаблюдениеТО в СУ – Против или За (28.10.2009)
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- instinct
- Да живей словото
- Специалност: АФ
- Курс: първи
Кажи си го направо и накратко - направи плаката защото искаше, а не защото трябвашеgeorge.merlin написа:...
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Компромати и вербуване отвътре! VI-то главно може само да вземе пример за "нежна агитация".instinct написа:Кажи си го направо и накратко - направи плаката защото искаше, а не защото трябвашеgeorge.merlin написа:...
- instinct
- Да живей словото
Мн бръмбари в главата? 
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
-
argentinaso
- В началото бе словото
- Курс: трети
Доради небивалият интерес към тази дискусия, ето линк към коментарен материал:
http://priziv.org/index.php?option=com_ ... 5&Itemid=1
http://priziv.org/index.php?option=com_ ... 5&Itemid=1
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
40 човека... небивал интерес.
Все едно на Яс Марина присъствали 50 хиляди на пистата и 10 хил. гледащи от яхтите с наргиле или уиски набор на майка ви.
Аре, бегайте смешковци.
Все едно на Яс Марина присъствали 50 хиляди на пистата и 10 хил. гледащи от яхтите с наргиле или уиски набор на майка ви.
Аре, бегайте смешковци.

- instinct
- Да живей словото
Радваш ме колко си прост и меркантилен. Честно!!
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
И какво против камерите имате ?
The names of the future are stamping of impatience.
- instinct
- Да живей словото
Ако беше на дискусията, щеше да знаеш. Ако не си бил, друг път ще ти го напиша. Евентуално.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Ами , не, не съм бил, защото нямам толкова излишно време за глупости принципно.
Та принципно, за да ме спечелиш за каузата, предполагам, че ще трябва да ми поясниш? Защото аз лично не виждам нищо лошо в това да ги има.
Също както и в общежитията.Защото тук цари свободия и само "страх" оправя тази свободия.
Та принципно, за да ме спечелиш за каузата, предполагам, че ще трябва да ми поясниш? Защото аз лично не виждам нищо лошо в това да ги има.
Също както и в общежитията.Защото тук цари свободия и само "страх" оправя тази свободия.
The names of the future are stamping of impatience.
- instinct
- Да живей словото
Сега ми се доспа и не ми се обяснява, затова.
Иначе ако искаш прочети резюмето на "Призив". Моите аргументи са си мои, някой ден ще ги напиша. Само да не ми се спи.
Иначе ако искаш прочети резюмето на "Призив". Моите аргументи са си мои, някой ден ще ги напиша. Само да не ми се спи.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Много сложни думи ползваш. Нали съм прост.instinct написа:Радваш ме колко си прост и меркантилен. Честно!!
Аре бегай, смотаняк!

Според мен ректорът Илчев е подведен от неговата секретарка. Тя върти всичко, сключва договори, прокарва, подава му това или онова за подпис, излага аргументи и т.н. Ето какво каза г-н Илчев тогава - "От както съм ректор има три случая на вадене на пистолет и заплашване с нож в Ректората. Изпитвам ужас, че някой луд ще влезе и ще започне да стреля". И ми се струва, че заради тези случаи, той просто не би предприел такива глупости, а ужаса, който изпитва, му е вменен и самия той граничи с лудост. Представете си например да започнете да изпитвате ужас, че докато се разхождате по улицата, някой луд ще ви бутне саксия върху главата, ще ви блъсне с автомобил и т.н.
Става въпрос за пари, за поръчката за видеонаблюдателното оборудване, освен всички "ползи", разбира се, които после наблюдението ще носи и особено по отношение на преподавателския състав. По думите на Илчев ще е необходим четвърт милион лева за цялостното изграждане на системата ... ... съобразено с препоръките на полицията. А нали разбирате иначе колко насъщни неща могат да се постигнат с този четвърт милион при и без това систематичния недостиг в Университета
Става въпрос за пари, за поръчката за видеонаблюдателното оборудване, освен всички "ползи", разбира се, които после наблюдението ще носи и особено по отношение на преподавателския състав. По думите на Илчев ще е необходим четвърт милион лева за цялостното изграждане на системата ... ... съобразено с препоръките на полицията. А нали разбирате иначе колко насъщни неща могат да се постигнат с този четвърт милион при и без това систематичния недостиг в Университета
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Това ли било?
А вЪртихте и сУчихте около права на човека и конституции.
Значи много добре си спомням, как също така безмозъчни идиоти нападнаха Биолчев, защото взе мерджана за Университета. Как така никой не скочи за 240-те мерджана до съседната сграда на СУ, а направи въпроса за ЕДИН? Биолчев с нещо подобно затапи противниците си.
Мерцедеса е една страхотна инвестиция. Това е кола, която дава имидж, респект... Ама да се очаква такива като призивчиите и техни симпатизанти да го проумеят това ли?
Сега 1/4 милион се дават за сигурност, в пъти по-добре да се изхарчат за някаква простотия... добре, за какво искате да се похарчат тия пари?
Пък всъщност да не е за каквото искате вие, за това да се харчат парите?
Станете секретарка на Илчев.

А вЪртихте и сУчихте около права на човека и конституции.
Значи много добре си спомням, как също така безмозъчни идиоти нападнаха Биолчев, защото взе мерджана за Университета. Как така никой не скочи за 240-те мерджана до съседната сграда на СУ, а направи въпроса за ЕДИН? Биолчев с нещо подобно затапи противниците си.
Мерцедеса е една страхотна инвестиция. Това е кола, която дава имидж, респект... Ама да се очаква такива като призивчиите и техни симпатизанти да го проумеят това ли?
Сега 1/4 милион се дават за сигурност, в пъти по-добре да се изхарчат за някаква простотия... добре, за какво искате да се похарчат тия пари?
Пък всъщност да не е за каквото искате вие, за това да се харчат парите?
Станете секретарка на Илчев.