Kamenov написа:браво, пичове! А някой 41А стая 424

?
Хахаххаа, регнах се само за да ти кажа нещо, пич
В тази стая живях цели 6 години и бяхме легенди, 99-2005 върлувахме там, много нещо видя тази стая, питай някой по-стар в 40 блок за "червената стая", или 'Стаята, дето горя" хахахахах

Ехе колко драго ми стана да се сетя пак за тези буйни години...Пич, не предавай традицията, тази стая имаше репутация на гнездо на разврат, бесни купони и смех за целия етаж, що мадами минаха оттам, що пиене се изпи, що китари се потрошиха.... Стаята е заредена с много позитивни спомени, пожелавам ти да ги изпиташ- поне наполовина от това, което аз и аверите преживяхме там ще ти стигне да разправяш на внуците

Виж под новите тапети- сигурно още има сажди от нас...ако не са сменили дограмата, загледай отблизо какво се е случвало там...още ли стоят папратите в банята

... а гардероба,боядисан отвътре с блажна боя хахахха този гардероб...какви рускини имаше в 425, как пъшкаха през този гардероб всичко се чуваше

егати, как ти завиждам пич, искам и аз да съм сега там и да се провикна (като в доброто старо време, когато имахме ключ от читалнята и се събирахме през ден на купони с по 50-60 човека поне), : ААЙЙЙЙЙДЕ НА КУПОООНААААААА

Забавлявай се