Аз пък съм в 41 и благородно ви завиждамRadoRado написа: КН, 51ви блок
Много ли ви е хубав блока?
Модератори: Methuselah, thegirl
Аз пък съм в 41 и благородно ви завиждамRadoRado написа: КН, 51ви блок
Макар да е хубаво да си в ремонтирана стая, по-важното е да случиш на съквартиранти.Firestarter написа:Аз пък съм в 41 и благородно ви завиждамRadoRado написа: КН, 51ви блокдобре де може и да не е много благородно
![]()
Много ли ви е хубав блока?

Аз имах късмета да се засеча с едната ми съквартирантка и определено си допаднахмеVictoria написа: Макар да е хубаво да си в ремонтирана стая, по-важното е да случиш на съквартиранти.Така че успех с тази част.
кви пари ти взеха за записванетоThe Darkness Within написа:И аз съм в 51виСамо че не си видях съквартирантките... дано да са свестни
Във ФМИ нямаше ли изнесени списъци с групите като ходи да се записваш?RadoRado написа: Интересно ми е как да разбера коя група съм
Не съм гледал за такова нещо, никой не ми е казал да гледам за такова нещоlunatic_moon написа:Във ФМИ нямаше ли изнесени списъци с групите като ходи да се записваш?RadoRado написа: Интересно ми е как да разбера коя група съм
Как да е имало, когато като се е записвал, още не е било ясно кои ще са му колеги?lunatic_moon написа:Във ФМИ нямаше ли изнесени списъци с групите като ходи да се записваш?RadoRado написа: Интересно ми е как да разбера коя група съм

Нали уж не беше поддръжник на Джава?RadoRado написа:JAVA при Биров