Добре, знам, отивам да си посипя главата с пепел, щото съм тъп мъж, дето само секс му е в главата
WTF?! Романтични жестове?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: WTF?! Романтични жестове?
Достатъчно, ако въобще могат да се нарекат връзки. В тази категория всичко, по-голямо от 0 е достатъчно
Добре, знам, отивам да си посипя главата с пепел, щото съм тъп мъж, дето само секс му е в главата
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Не мисля, че могат да се нарекат връзки .. физическият контакт, от докосване по рамото до секс, за мене е неделима част от отношението, това колко ценя и уважавам човека, вървят ръка за ръка. Платоническа връзка = приятелство
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Нищо ненормално, мен ако питаш. Дори би било ненормално, ако е обратното, било на физическа или психическа основа.pora_e_priqtel написа:Добре, знам, отивам да си посипя главата с пепел, щото съм тъп мъж, дето само секс му е в главата
Казах го в 18+, ще го кажа и тук.
Секса си е природна нужда, както ходенето до WC-то. Оставям парите настрана. Говоря в чисто природен аспект. Приказките за само един, единствен и пр... са идилии. Няма какво да се правим на моралисти.
с една дума казано напълно.KeineSonne написа:Платоническа връзка = приятелство![]()

-
dorianna
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Само не мога да разбера, защо "само секс в главата" = мъж. Жените не заслужаваме ли и ние нещичко??
Освен това платоническа любов в историческия смисъл на израза означава любов между мъже, но никой не е казал, че няма секс
Освен това платоническа любов в историческия смисъл на израза означава любов между мъже, но никой не е казал, че няма секс
Fairy tales, the stuff like dreaming. The problem is, fairy tales don't come true.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А! Баш това имам предвид! Мъжете далеч не сме единствените, които мислим предимно за секс и не смятам, че харесваме секса повече, отколкото го харесват жените. То ако беше така, щяхме масово да се изпедерастим.dorianna написа:Само не мога да разбера, защо "само секс в главата" = мъж. Жените не заслужаваме ли и ние нещичко??
-
dorianna
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Прочетох малко спорът в темата, за да мога да се изкажа така по-културно, и изцитираното мнение точно това, което мисля по въпросаallshallperish написа:+ 1Prudence написа:Романтично е на среща да те черпят бири, после даже и да се опитат и джобни да ти дадат.![]()
![]()
![]()
![]()
А сега защо някой не каже какво точно е "романтичен жест", пък тогава да спорим?
Fairy tales, the stuff like dreaming. The problem is, fairy tales don't come true.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Или да се съсипем от ножки.pora_e_priqtel написа:А! Баш това имам предвид! Мъжете далеч не сме единствените, които мислим предимно за секс и не смятам, че харесваме секса повече, отколкото го харесват жените. То ако беше така, щяхме масово да се изпедерастим.dorianna написа:Само не мога да разбера, защо "само секс в главата" = мъж. Жените не заслужаваме ли и ние нещичко??
Дори по моите наблюдения жените повече са настроени за секс.

e, съвсем не ти препоръчвам близки контакти с мъже, настроени за секс

la douleur exquise
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Напълно грешно!KeineSonne написа:Платоническа връзка = приятелство[/b][/color]
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
И аз ще изразя несъгласие... има разлика между платоническа връзка и приятелство. При платоническите отношения желанието и копнежът съществуват, просто не се реализират поради определени причини.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Най-вече задръстеността на двете страни 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
без ... няма романтика...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Много ми е гот да чета "отворени" хора, дето коментират "задръстените", като им лепят етикети. След колко време е нормално (и незадръстено) да се премине "нататък"? На първа среща? На трета, както проповядва "Сексът и градът"? След седмица или месец? Не мислете, че се заяждам, просто ми е интересно кой закон определя кой е задръстен и кой - не. Щото ако за Скар някои са задръстени (съдейки по подобни критерии), то не е невъзможно да се каже и че немалка част от форума се състои от курви (така като чета, от двата пола). Монетата има две страни, нали?Scarface написа:Най-вече задръстеността на двете страни
Айде. Скачайте. Понякога обаче някой явно трябва да се издразни достатъчно, за да каже някои неща на незадръстените. Все повече се убеждавам колко истински, неподправено яко е да си задръстен.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Според трактовката на Силвия при двамата участници в платоническа връзка има желание (по контекста се подразбира, че става дума за желание за прерастване на връзката и във физическа), но то не се осъществява. Е това определено ми се струва нездравословно. Не е задължително да е плод на задръстеност, но при всички положения е резултат на самоизтезание и от двете страни.MidwinterSun написа:И аз ще изразя несъгласие... има разлика между платоническа връзка и приятелство. При платоническите отношения желанието и копнежът съществуват, просто не се реализират поради определени причини.