Размисли и страсти: Midwinter Sun

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти: Midwinter Sun

Мнение от MidwinterSun »

Я, отвори ми се време...
Jamesmagno написа:Лош въпрос :twisted: Аууу, как ще те озоря... :?
Извинявай предварително! :bounce:
О, не се притеснявай. Някой ден тъпкано ще ти го върна. И дори няма да се осъзнаеш откъде ти се е стоварило върху главата.

Сравни всеки от членовете на Cur, collega? ("Киро, Пора, Митьо, Митьо,/ Иво и Йордан" + Васкес) с:

1. анимационни герои
2. тези, които не си, с литературни такива
3. писатели
4. актьори
5. други твои приятели
6. исторически личности
7. напитка
8. животно
9. месец
10. свободна асоциация

и после направи' същото със себе си :)

Съжалявам, отне ми 2 секунди да го измисля :)

Автоматично изключвам Йордан от схемата. Съжалявам, ама дори не сме се запознавали официално, а и той надали си има понятие коя точно съм аз така или иначе.
И втора уговорка - интересува ме изкуството, а не хората, които стоят зад него. С други думи, понятие си нямам от писатели. До голяма степен се отнася и за актьорите, но там ще положа усилие.
И трета уговорка. Мразя историята. Така че можеш да забравиш и историческите личности.

Киро - 1. Койотът, дето гони пилето. Не го знам как се казва. 2. - 3. - 4. Тоя, дето играеше Мр. Бийн. 5. Киро е единствен по рода си. 6. - 7. Мохито с много мента. 8. Шемпанзе. 9. Февруари. 10. ларп

Пора - 1. Котаракът, който гони Туити. 2. - 3. - 4. Стив Мартин. 5. Пора е единствен по рода си. 6. - 7. Куба Либре. 8. Разгонен уличен котарак. 9. Май (птичките, пчеличките...). 10. Дъ Zoo + гигантския му сапунер

Лорд - 1. Туити. 2. - 3. - 4. Ъъъъъ... 5. Лорда е единствен по рода си. 6. - 7. Мартини. 8. Бухал. 9. Януари. 10. Библиотеката на ЮФ

Норвежец - 1. Ъъъъ... имаше една мишка, която трябваше да закачи звънче на врата на една коткаааа... 2. - 3. - 4. ъхххх... 5. Норвежеца е единствен по рода си. 6. - 7. Зона 52. 8. Ми и той на бухал ми мяза... 9. Ноември. 10. Е стига с тоя норвежки, де!

Иво - 1. Джери от "Том и Джери". 2. - 3. - 4. Мням-мням... с Джони Деп :Р 5. Иво е единствен по рода си. 6. - 7. Франс. 8 - Дива котка (с други думи, домашна такава, но фрасната с тухла по главата и вбесена от което). 9 - Юли. 10. - Ми Иво... той... пее... :lol:

Васкес - 1. Гълъбът от Wacky Races. 2. - 3. - 4. Ъъъъ... 5. Васкес е единствен по рода си. 6. - 7. Малибу. 8. Папагал Жако. 9. Декември. 10. "Я, Васкооооо!" :lol:

Моя милост - 1. Дъртата стопанка на Том, мухаха :mrgreen: 2. - 3. - 4. Дрю Баримор. 5. - Аз съм несравнима :queen: 6. - 7. Суийти. 8. Тук някой да помага с асоциацията. На какво животно ви приличам? 9. Октомври. 10. - Ля-ля-ля
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Мила написа:...
Чела ли си някога фентъзи/фантастика, различно от Дюн? - По всяка вероятност съм, но ми се е сторило толкова неинтересно, че съм го фукнала някъде и забравила.
Имаш среща с мъжа на живота си, да кажем в 8 вечерта. Опиши деня преди това! - Ще си дам ден само за мен си. Ще спя до късно, ще си направя една вана, ще се отдам на разни други женски процедури :flower: Изобщо, каквото е възможно, за да се чувствам добре. Пък на срещата ще имам достатъчно време да мисля и за самия мъж.
Помниш ли първата си целувка? - Мда.
Разкажи ни нещо от детската градина? - Имахме модно ревю. Аз бях с най-хубавата рокля, майка ми специално ми я беше ушила за случая, беше тъмно розова, на волани, като на принцеса - просто :* Само че те искаха от мен да се правя, че дефилирам по моден подиум и да им се фръцкам там, а на мен това не ми допадаше :mrgreen: и в крайна сметка наградата отиде при други деца.
Нова творческа задача: охарактеризирай избрани от тебе форумци с афоризми/поговорки. - Имам гигантско количество събрани афоризми, цитати, поговрки и каквото още се сетиш. Ще оставя тази задача за утре.
Какво мислиш за Танзания? - Ако потърся в интернет, сигурно ще намеря информация и ще започна да си мисля нещо за Танзания. Но в момента в главата ми чекмеджето с надпис "Танзания" е хванало паяжини.
Кой е любимият ти съвременен деспот? - Ти намери какво да ме питаш. Няма такова нещо като "любим деспот". Съвременен, античен, все ми е тая.
Откъде се осведомяваш за международното положение? - Тъй като не гледам телевизия, гледам да следя новините в интернет.
А за вътрешната политика на страната? - Същото.
От какво се страхуваш в най-елементарен битов план? - От това, че след няколко десетилетия ще се сбръчкам, сбабичосам и погрознея до неузнаваемост. Започвам да се ужасявам при мисълта, че след едва около 5 години кожата ми вече няма да е така свежа. И може би ще ми се появят бръчки.
А в емоционално-ментален? - Е, това е сред нещата, които по принцип не споделям :mrgreen:
Кажи "жмуда"! - Казах.
А сетих се за нещо. Коя песен би избрала за първия танц на сватбата си? - Нещо класическо. Франк Синатра например.
А за погребението? - Т'ва пък е егаси глупостта. Погребение, а ние песнички ще си слушаме. Никаква музика на погребенията.
Коя ти е любимата иконка във форума? - Вече ме питаха. Тази, в която жълтото емоушънче си прави черна дупка и после изчезва в нея.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Само не ме бий, де! Отивам да се къпя и ще ти сервирам нова порция :wink:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз пак да намина...
1. 5 модни гряха в твоите очи?
2. А кои са смъртните грехове в любовта според теб (те, предполагам, се припокриват в някаква част за повечето хора, но ми е интересно дали ще видя нещо уникално :wink: )?
3. Преди време бях мернала нещо за едно твое 24-часово правило - 24 часа, в които имаш право да се самосъжаляваш, след което се вземаш в ръце и продължаваш, no matter what. Успяваш ли винаги да го спазиш? Какво правиш, когато се чувстваш зле (със и, съответно, без причина)?
4. Какво не би трябвало да е смешно, обаче те разсмива (от сорта на човек, блъснал се в стъклена врата или нещо подобно)?
5. Разкажи ни приказка! Не бе, шегувам се - разкажи ни още някой мил детски спомен.
6. А сега ни разкажи за някое свое влюбване. Преди да питаш, не знам какво очаквам като отговор, така че предполагам, че всякакъв разказ ще е окей. Може и с картинки.
7. Нарисувай ми овца! Моля. Имам нужда от овца. :(

А, да - ще поздравиш ли Влади на патерица за рождения му ден? Че му нямам координатите, а го видях в списъка с рожденици онзи ден.

М, една редакция, понеже в момента гледам "Терминалът" за не знам кой път (един от любимите ми филми - не НАЙ-, но достатъчно любим, за да го спомена като такъв): харесваш ли Том Ханкс? Ако да, кои са любимите ти филми с негово участие? И кои са любимите ти филми/актьори като цяло? Прочетох, че не гледаш много, но колкото и да са, е важно. А гледаш ли български филми?
...
И втора редакция (щото върви втори рекламен блок): да не те тормозя само с тия филми - избери си изкуство/а, което/които са ти на сърце (театър, изобразително изкуство, фотография, архитектура - каквото и да да е), които представляват интерес за теб и сподели за няколко представители, които харесваш. Разбира се, и защо ги харесваш. :salute:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

1. Защо не знаеш как се казва Уили Койота?
2. Защо не знаеш как се пише шимпанзе?
3. Как така се оказа, че познаваш Григор?
4. Защо Кристофър Робин?
5. Защо никога не ме виждаш в ректората?
6. Коя ти е любимата песен на Емануела?
7. Коя зодия съм?
8. Кой път гостуване те кефеше повече - предишния или този?
9. Какво мислиш за Фак?
10. А за Бетон?
11. А за Дичоу?
12. А за Сиентело?
13. /традиционен въпрос/
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Мила написа:Само не ме бий, де! Отивам да се къпя и ще ти сервирам нова порция :wink:
Бе как така теб ще те бия ;)

Сегаааа, да се върнем на това описание на форумци с афоризми и цитати, и прочее. Само да отбележа, много ме закопавате така, когато не ми давате конкретни имена. Накрая има хора, дето ми се сърдят, че не съм ги включвала.

Пора: "Жените постоянно пробягват през съзнанието ми, не смеят да ходят бавно." Анди Гиб
Валя: "Добрите момичета си водят дневници. На лошите не им остава време." Таула Банкхед
Мила: "Ролята на приятеля е да застане на твоя страна, когато грешиш, защото всеки би го направил, когато си прав." Марк Твен
Лорд: "Един-едничък път занемях. То бе, когато някакъв човек ме попита: "Кой си?" Джубран
Мушмул: "Пази слънцето на своето лице и няма да видиш сянка."
Флъфи: "Животът е отчасти това, което ние го правим, и отчасти това, което го правят приятелите, които си избираме."
Смоукинг (да не се сърди ;Р):"Ако си построил замъци във въздуха, не означава, че си работил напразно; те са точно там, където трябва да бъдат, просто изгради основи под тях." Хенри Дейвид Торо
Ели: "Жената може да забули лицето си с усмивка."
Иво: "Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните ралности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал." Дж. Ф. Кенеди
(Също мой много любим цитат. Много, много любим и от... не помня кога всъщност. От много време.)
Иринка: "Дай една от твоите усмивки. Тя може да е единственият топъл лъч в нечий ден." Хорас Джексън Браун
Димо: "Нима не унищожавам враговете си, като ги правя свои приятели?" Ейбрахам Линкълн
Чаплата: "Значението на човека не е в това, което постига, а по-скоро в онова, което жадува да постигне." Джубран

Между другото, тази задача определено ми беше най-приятната досега. Благодаря ти за нея. : )
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Търговецът на кристал написа:Аз пак да намина...
Добре си ми дошла :D

1. 5 модни гряха в твоите очи? - 1. Впити дънки с ниска талия върху пълничко момиче. 2. Прекомерно къса пола ръвху пълничко момиче. 3. Смесване на стиловете - като например маратонки на елегантна пола или сако. 4. Крещящи и електрикови (или пък блестящи) цветове. Тези неща са подходящи за модния подиум, за видеоклип или за фотографска постановка, не за разхождане по улиците с тях. 5. Неподходящо съчетани цветове в облеклото. Или повече от 4 цвята върху теб. Като не знаеш как да се оправяш с тия неща, спазваш правилото за не повече от 2 цвята (+ евентуално един неутрален).
2. А кои са смъртните грехове в любовта според теб (те, предполагам, се припокриват в някаква част за повечето хора, но ми е интересно дали ще видя нещо уникално :wink: )? - Смъртните грехове в любовта предполагат това, което убива любовта? Е, това е доста индивидуална материя, наистина. Що се отнася до мен, те са следните: 1. Да ме затворят в клетка, ако ще да е направена от злато. 2. Ревност и неверие. 3. Липсата на нежност. 4. Твърде много критика в моя посока. Като не ти харесвам, прав ти път, не ме занимавай с глупостите си! 5. Твърде много критика по посока на хората и нещата, които обичам. Тя е равносилна на критика спрямо мен самата, само че освен това е и обида. Подобно нещо не толерирам при никакви обстоятелства.
3. Преди време бях мернала нещо за едно твое 24-часово правило - 24 часа, в които имаш право да се самосъжаляваш, след което се вземаш в ръце и продължаваш, no matter what. Успяваш ли винаги да го спазиш? Какво правиш, когато се чувстваш зле (със и, съответно, без причина)? - Да, имам си едно такова правило. Не че съм си го наложила насилствено, просто забелязах, че горе-долу това е времето, което ми трябва, за да се съвзема от някой удар под кръста. Така че да, винаги си се спазва, от само себе си.
Ако се чувствам зле, това винаги е с причина. Когато казвам, че е без причина, това обикновено означава "Оооо, много добре знам каква е причината, но не се и надявай да я извадиш от устата ми." Независимо какъв е първоизточникът, това трябва да се изживее, за да се преодолее. Така че просто чакам да отмине, освен ако нямам няккави наложителни обстоятелства, които да налагат самоконтрол и отлагане на "изживяването" за по-късен момент.
4. Какво не би трябвало да е смешно, обаче те разсмива (от сорта на човек, блъснал се в стъклена врата или нещо подобно)? - Смешна ми е болката. Смешен ми е и страхът. Особено второто. Ако ме е страх, стой и гледай какъв смях пада...
5. Разкажи ни приказка! Не бе, шегувам се - разкажи ни още някой мил детски спомен. - Ама те не са толкова много, вие какво, мислите си, че цял чувал имам с тях ли? :lol:
Ок, тъй като спомена приказка, този ще е обвързан с такава. Или по-скоро няколко.
Когато бях малка и с баба си лягахме да спим, тя обикновено ми разказваше приказки. Спомням си, че ми разказваше за едно камионче... и за едно кученце, даааа, кученцето. :bounce: И си измисляше какви ли не истории с него - как било на зъболекар и после два часа не можело да яде :lol: , как си играело, за семейството му, такива разни. Вече съм ги забравила обаче. Имам смътното подозрение, че тази жена бая мъдрост ми е предала с приказките си без дори да я усетя.
6. А сега ни разкажи за някое свое влюбване. Преди да питаш, не знам какво очаквам като отговор, така че предполагам, че всякакъв разказ ще е окей. Може и с картинки. - Влюбване... ъъъх...
Ок. Колкото повече време минаваше, колкото повече свят виждах, толкова повече стигах до убеждението, че съм се заблуждавала и съм била влюбена всъщност само един път. Може би просто е било твърде отдавна и съм забравила, нали знаете приказката "Да се опиташ да си спомниш любовта е като да се опиташ да помиришеш цвете в стъкленица. Виждаш цветето, но не можеш да усетиш аромата."
Нооо, не знам какво точно да ти разкажа. Беше хубаво... в началото, докъм средата и още малко по-нататък. Беше точно от каквото имах нужда - пълното обожание, цялото внимание, което можех да искам. Не оставаше място за съмнение за каквото и да е - имах късмет да попадна на такова момче. Научих и видях... толкова много. Подобна близост с друг човек се изгражда с... години, а този път тя се случи за месеци. В един момент просто бях залята от нови неща - от цял един чужд живот, който крайно ме беше заинтригувал, защото беше толкова различен от всичко, което аз познавах. Буквално бях обсебена.
7. Нарисувай ми овца! Моля. Имам нужда от овца. :( - Ще ти нарисувам и трябва само да дойдеш и да си я вземеш =)

А, да - ще поздравиш ли Влади на патерица за рождения му ден? Че му нямам координатите, а го видях в списъка с рожденици онзи ден. - Още утре, стига да се появи на лекции ;)

М, една редакция, понеже в момента гледам "Терминалът" за не знам кой път (един от любимите ми филми - не НАЙ-, но достатъчно любим, за да го спомена като такъв): харесваш ли Том Ханкс? Ако да, кои са любимите ти филми с негово участие? И кои са любимите ти филми/актьори като цяло? Прочетох, че не гледаш много, но колкото и да са, е важно. А гледаш ли български филми? - Амииии, Том Ханкс ми харесва, но по начинът, по който ми харесва всеки друг актьор, когото съм гледала някога някъде и за когото знам, че е добър. Радвам се да го видя на екрана, но не знам името на нито един негов филм :lol:
Що се отнася до актьори. Много харесвам Джони Деп, от него талантът просто се излива. Обичам и Стив Мартин и Робин Уилиамс, защото като комици винаги са умеели да ме разсмиват.
С филмите ще улесня нещата. А именно, ще ги сведа до тези филми, които съм теглила, за да гледам, на компютъра си, но в последствие умишлено съм пропуснала да ги изтрия. Те са: "Наистина любов", "Мемоарите на една Гейша", "Властелинът", "Чарли и шоколадовата фабрика", "Всички на сърф", "Весели крачета", "Ледена епоха 3".
Български филми гледам, да. Вкъщи имаме голяяяяма колекция от ДВД-та с български филми. Но рядко се сещам за тях, освен ако не пуснат някой по телевизията.
...
И втора редакция (щото върви втори рекламен блок): да не те тормозя само с тия филми - избери си изкуство/а, което/които са ти на сърце (театър, изобразително изкуство, фотография, архитектура - каквото и да да е), които представляват интерес за теб и сподели за няколко представители, които харесваш. Разбира се, и защо ги харесваш. :salute:
- За музиката няма нужда да се повтарям, нали? Сред другите изкуства харесвам фотографията, но не съм запозната с имена. Не мога да сравнявам фотография и изобразително изкуство. Второто на моменти ми идва твърде абстрактно (макар че ако ми попаднат картини на Вермеер, от тях не можете да ме отлепите). Не мога да го разчитам, не мога да го разбирам. Фотографията е по-близко до реалността и ми е по-лесно да я усетя.
Театър - да, ама не. Или по-точно - грабва ме само най-доброто, иначе заспивам на постановките. Обичам представленията на учебния театър на НАТФИЗ; допада ми това, че там играят нови актьори. Предпочитам младите актьори.
И танци - балет, латиноамерикански, съвременни хореографии, каквото и да е. Обичам да наблюдавам тялото и движенията му. Умея да усещам историята и чувството, които хореографията предава. Просто е някакъв вътрешен усет.
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Любим парфюм
а какъв фон дьо тен използваш
:)
влюбена ли си?
в кого?
а защо?

кога за последно плака?
причината бе..

само дете ли си?
степенувай обичта си към родителите си. Майка си или баща си обичаш повече?
и към котките :)

Мислила ли си за куче?
Защо не?

харесваш ли ми емоушънката :JC_boogie:
la douleur exquise
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

:notworthy:
Силве, евала. Честно. Сериозно. Абсолютно.
Не знаех някои от тези афоризми, но са съвършено подходящи за онези форумци, които познавам малко по-добре от попадналите в списъка. Включително и този за мен - не го бях чувала, но... да. Това е най-точното нещо, което съм чувала по свой адрес (от човек, който ме познава относително слабо).

Много, много ме радваш - това е едно от любимите ми издания на РиС (пък аз ги чета от началото, смятай).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Kristo написа:...
1. Защо не знаеш как се казва Уили Койота? - Защото не съм имала възможността да гледам детското като малка, а като голяма съм го хващала само на английски.
2. Защо не знаеш как се пише шимпанзе? - Ми бързала съм и не съм гледала какво пиша по клавиатурата... :lol: Не е като да не ми се случва.
3. Как така се оказа, че познаваш Григор? - Чакай сега, кой Григор? Името ми е познато, но споменът ми се губи.
4. Защо Кристофър Робин? - Не знам. Асоциацията ми идва естествено и непринудено, без да съм я викала. ПРосто се случва.
5. Защо никога не ме виждаш в ректората? - Аз съм отвеяна и разсеяна. Мога да се размина със собствената си майка и да не я видя. А ти що не се сещаш да минеш да кажеш здрасти, като ме виждаш?
6. Коя ти е любимата песен на Емануела? - Коя е тази?
7. Коя зодия съм? - Козирог. И ти личи.
8. Кой път гостуване те кефеше повече - предишния или този? - Ми май този. Въпросите са по-разнообразни и по-интересни. Не че и миналия път нямаше такива, просто сега са в доста по-голяма концентрация.
9. Какво мислиш за Фак? - Да кажем, че ми харесва. Ще ми се да дойде на форумна, определено ми спечели интереса в последните месеци.
10. А за Бетон? - Твърде голяма възрастова разлика. Той е живял повече от мен, видял е повече от мен, има различен поглед на нещата от мен.
11. А за Дичоу? - Ми досега сме имали съвсем кратки и повърхностни контакти. Имам като цяло добро мнение за него.
12. А за Сиентело? - Тя искрено ми допада. Много е усмихната :)
13. /традиционен въпрос/ - Колко пъти? :lol:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

fak написа:...
Любим парфюм - О дьо Рев на Ив Рошер. Дори не е скъп, около 20лв е бутилчицата (ако някой се чуди какво да ми подарява :mrgreen: ), но е божествен аромат. Не просто ми харесва, той ме олицетворява.
а какъв фон дьо тен използваш - Никакъв. Много зле ми действа на кожата и го зарязах. : )
:)
влюбена ли си? - Иска ми се.
в кого?
а защо?

И на тези въпроси ми се иска да мога да отговоря...

кога за последно плака?
причината бе..
- А, това вече ме питаха =) Заради котката беше, в общи линии.

само дете ли си? - Де факто да. Баща ми има още две деца от втория си брак.
степенувай обичта си към родителите си. Майка си или баща си обичаш повече? - Това е абсолютно невъзможно. Обичам и двамата ужасно много.
и към котките :) - Ами тук съм малко гузна, защото май храня повече привързаност към сиамската си котка. Опитвам се да променя това.

Мислила ли си за куче? - Естествено, че съм. Майка ми искаше да ми вземе ротвайлер :lol:
Защо не? - Защото много ще лае. Защото ще е твърде зависимо от мен - първо да го възпитам, после да го извеждам на разходки, да го храня... Ако пътувам някъде, ще трябва да го взимам със себе си. С котката не е така. Тя е изцяло самостоятелна.

харесваш ли ми емоушънката :JC_boogie: - Страшно много. И даже съм се изкушавала да я използвам :P
Изображение
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Бръм, муш :albino:
Откога си такъв перфекционист, че помня, че още в 7 клас си беше :geek: Не те ли изтощава адски много постоянно да мислиш дали всичко е перфектно и дали другите го намират за такова?
Колко шоколад можеш да изядеш :P Че имам много много да ти се отплащам, ти си знаеш за какво. Аз мога да ти купя плашещо много шоколад, ама после да не ми се сърдиш, ако някои дънки не са ти особено удобни примерно :lol:
Какво дете беше на 4-5 години горе-долу?
Колко мушмула са необходими, за да се смени една крушка :lol: А за да се изяде порция шоколадови банани? :)
Ако имаше Силвиленд, където ти да си единствен и абсолютен господар, какви правила щяха да спазват обитателите :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

fluffy cloud написа:Бръм, муш :albino:
Бръм, муш :*
Откога си такъв перфекционист, че помня, че още в 7 клас си беше :geek: Не те ли изтощава адски много постоянно да мислиш дали всичко е перфектно и дали другите го намират за такова? - Не помня кога съм станала такава... но е било доста преди 7-и клас. Може би някъде около 7-годишна възраст...
Дали е изтощаващо не мога да кажа. Свикнала съм с това. На практика това ми е антидотът срещу всякакви комплекси за малоценност. =)
Колко шоколад можеш да изядеш :P Че имам много много да ти се отплащам, ти си знаеш за какво. Аз мога да ти купя плашещо много шоколад, ама после да не ми се сърдиш, ако някои дънки не са ти особено удобни примерно :lol: - нали знаеш, че много те обичам? :flower: Не ми трябва шоколад, добрите резултати и това, че си щастлива, ми е предостатъчно. Наистина ли си мислиш, че бих могла да съм по-малко щастлива от теб? ;)
Що се отнася до количествата, не съм си тествала границите. А и ако го направя, после ще ми трябва цял месец да изгоря калориите :lol:
Какво дете беше на 4-5 години горе-долу? - Не помня, ама са ми разказвали :lol: Според разказите съм била харизматична, чаровна, общителна и много убедителна. Майка ми обича да разказва историята как като малка съм искала да карам колелото на някакво дете на площадката. И съм отишла и съм го помолила, и то ми е отказало. При което аз вместо да се откажа, съм се върнала, подхванала съм отдалеч темата, убеждавала съм го, убеждавала съм го и то се е съгласило :lol:
Но оттогава много съм се променила. Сега съм пълната противоположност на онова дете.
Колко мушмула са необходими, за да се смени една крушка :lol: А за да се изяде порция шоколадови банани? :) - Необходими са всички мушмули, защото мушмулите винаги действат заедно :cheers: Виж, друг въпрос е времето...
За непросветените - поднос с банани в шоколад изчезва в рамките на 3 снимки. Мисля, че това се равнява на около 90 секунди. Имаме точно 3 снимки: 1. Как нападаме бананите. 2. Как унищожаваме бананите. 3. Подносът, по който не е останало петънце, защото шоколадът е изблизан.
Ако имаше Силвиленд, където ти да си единствен и абсолютен господар, какви правила щяха да спазват обитателите :lol: - Оп-паааа... това беше голяма грешка :lol:
Да видимммм... цял един свят, само за мен. Е, не само за мен, но посветен само на моите желания. Та-ра-рам...
Всъщност, не знам. Дали мога да въведа правило за вечно щастие? Малко трудно, още повече предвид факта, че щастие не може да съществува без нещастие. Иначе не бихме могли да го оценим.
Но, ако Силвиленд съществуваше, щеше да е място без омраза. И без простотия - определено! Ще забраня простотията със собствена Конституция :lol: За всички ще бъде задължително да четат книги и ще има глоби за неграмотност. Чалгата също ще бъде забранена по Конституция. Може би и блек метълът заедно с нея :mrgreen:
И ще има котки навсякъде :cat:
Изображение
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Кажи ми 5 въпроса, които още никой не ти е задал и по които смяташ, че имаш какво да кажеш. Отговори им. :)
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Lord написа:Кажи ми 5 въпроса, които още никой не ти е задал и по които смяташ, че имаш какво да кажеш. Отговори им. :)
Сигурно могат да се напишат стотици томове с въпроси, които още никой не ми е задал.
Кажи ми ти 5 въпроса, които не са ми били зададени, и ще им отговоря :)
Изображение
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”