I love this game

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
ballsmile
В началото бе словото

Мнение от ballsmile »

Уау колко много енергия лъхаше от тоя post :D
Да SINDEL' в СУ уча! А за отбора мога да ти разкажа някой път лично :wink: Надявам се да успееш с английския и от октомври да сме колеги :P
Поздрав с "Thug Mansion"!!!
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Това пазаруване направо ще ме довърши,то не бяха рокли,бужута,чантички,обувки,майка си и баща си направо ,но иначе..Здрастиииии,хора :)А дано наистина да ми разправяш лично,ballsmile,защото това означава,че ще съм студентка в СУ,пък може и не де-на няква почивка ,ако се метна до София,няма лошо,нали така :)Свърши ми на мен последното състезание за ПМГ,толкова ми е мъчнооооо,това беше,крайййй,няма повече...защо,защо,всяко нещо има край,колкото и да не искаме :( :( :( Няма по-депресираща мисъл от тази :) Но пък да погледнем оптимистично-свършили са за ПМГ,но сега ще покоряваме върхове със СУ,хахахаха...тоест-ако ме приемат,нещо се изказах бая неправилно :) Успех на всички,дето мъчат някоя/и наука/и и приятни великденски празници :) Да сте биячите,ейййй :) 4а0ооооооо
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

KG написа:За мен NBA е нещо велико и съм луд на тази тема.
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Какво е това НБА :?: :?: :?:
Здрав баскет се играе в Евролигата и ФИБА Европа. :P :P :P
Такова нещо като НБА не ми понятно.

Само европейския баскет! Американците са смешници отвсякъде. Ако го наричате баскетбол... Това в нба е разкарване на топката при странни правила, различни от световно приетите. В Европа е истината - здрави единоборства, много лични и отборни нарушения, повече наказателни удари и тройки.
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

Илиян,по принцип не пишеш глупости,но този път здравата се изложи.В НБА се играе най-великият баскетбол на земята :!: И това никоага няма да се промени.Най-великите играчи играят там :!: Евробаскетът също е мн добър,ходих на всички мачове на Лукойл и съм мн доволен от това,което видях.Следя и това,което дават по телевизията,но да кажеш,че американците са смешници,е просто абсурдно.НБА >>> от всички останали 8)
Astral in da house...
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Не пиша глупости, спокойно. Просто е въпрос на вкус.
А щом си от Лукойл, спирам. Не искам да се разправям, защото съм от ЦСКА. Олееее, какво ще става вторник... Насред Правец ше ви намачкаме. :twisted: :twisted: :twisted: После четвъртък в Христо Ботев ще удариме брадвата на самонадеяните от Тити и компания. :ogre: :whax:

А иначе се кефя на балканските отбори Олимпиакос, Панатинайкос и АЕК от Атина, Ефес и Юлкер от Истанбул, Цибона Загреб, Олимпия Любляна, Партизан Белград.
В Евролигата 10 от 24 отбора са от Балканите. В близко бъдеще там ще е и ЦСКА София с 10 000-ната зала. 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

Не съм за Лукойл,просто съм ходил на всичките им мачове 8) И ЦСКА са мн голяма сила особено след новите попълнения :) А дано да успеят да постигнат успехи :lol:
Astral in da house...
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

ЧЕСТИТО НА ЦСКА! НАМАЧКАХМЕ СМОТАНЯЦИТЕ ОТ ЛУКОЙЛ. МАЧЪТ НЕ БЕШЕ ЗА ИЗПУСКАНЕ, ФОРУМ СРЕЩАТА И ТЯ! ИЗБРАХ ФОРУМСКАТА!!!!!!!!!!!
ИНАЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ РЕШИ В СЕЛО ПРАВЕЦ
:dmage:
Аватар
ballsmile
В началото бе словото

Мнение от ballsmile »

iliyan написа:
KG написа:За мен NBA е нещо велико и съм луд на тази тема.

Здрав баскет се играе в Евролигата и ФИБА Европа. :P :P :P

Само европейския баскет!

С теб съм колега!!!
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Още един за Евробаскета. Останах изненадан. :shock: :shock: :shock: Много се чудя, защо в България се правят всички на интересни, а в Гърция, Турция и най-вече Европа, за където сме се запътили, го гледат до полудяване? В село Шарлероа (Белгия) да им видите залата...
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”