5-ти курс ПРАВО (2011 - 2012)
Модератор: MidwinterSun
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: 3-ти курс ПРАВО (2009 - 2010)
*Raya_Alexandra: Модераторите и администраторите на този форум имат право да го модерират така, както намерят за уместно.
Не работата на модераторския екип е предмет на настоящата тема. Последващи коментари, моля изпращайте на Лични съобщения.
Не работата на модераторския екип е предмет на настоящата тема. Последващи коментари, моля изпращайте на Лични съобщения.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Колеги, свидетели сме на явление достойно да се опише от информационното право,а именно - зараждане на диктатура във виртуалната среда.

Модераторите и администраторите на този форум имат право да го модерират така, както намерят за уместно. Което произтича от . . .
Не работата на модераторския екип е предмет на настоящата тема. Така е и никой не е твърдял обратното.
Не виждам нищо лошо да се качва някое друго изображение на отговорите. Както се вижда не сме се юрнали да качваме отговори на всички въпроси. Имах проблем с един от въпросите и ако не беше изображението на колегата Johnie Walker до сега щях да се мъча над различните комбинации от отговори. И цялата работа породена не от незнание, а от да наречем липсата на един от отговорите - технически проблем. Не мога при всяко запъване да си чатя с Кискинов, а и тук проблемите и съответно решенията покрай тестовете са достъпни за много хора.
Модераторите и администраторите на този форум имат право да го модерират така, както намерят за уместно. Което произтича от . . .
Не работата на модераторския екип е предмет на настоящата тема. Така е и никой не е твърдял обратното.
Не виждам нищо лошо да се качва някое друго изображение на отговорите. Както се вижда не сме се юрнали да качваме отговори на всички въпроси. Имах проблем с един от въпросите и ако не беше изображението на колегата Johnie Walker до сега щях да се мъча над различните комбинации от отговори. И цялата работа породена не от незнание, а от да наречем липсата на един от отговорите - технически проблем. Не мога при всяко запъване да си чатя с Кискинов, а и тук проблемите и съответно решенията покрай тестовете са достъпни за много хора.
Последно промяна от aL` на 17 Окт 2009, 19:23, променено общо 2 пъти.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
-
Velislava Dimitrova
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: трети
Уважаеми колега,
в отговор на зададения въпрос - опитайте с комбинация от 1,2,3,7.
Моето лично мнение е, че преди да заангажираш определен човек или кръг от хора със своя проблем, трябва да си изчерпал вариантите за решаването му сам.
В конкретния случай, дори да не си обърнал сериозно внимание на лекциите на проф. дюн Кискинов, които според мен са значими за образованието в ЮФ, не само като съдържание, но и като идея и труд, би могъл да използваш google. Така бихме предотвратили и неприятни разменяния на съобщения, както и излишно напрежение.
в отговор на зададения въпрос - опитайте с комбинация от 1,2,3,7.
Моето лично мнение е, че преди да заангажираш определен човек или кръг от хора със своя проблем, трябва да си изчерпал вариантите за решаването му сам.
В конкретния случай, дори да не си обърнал сериозно внимание на лекциите на проф. дюн Кискинов, които според мен са значими за образованието в ЮФ, не само като съдържание, но и като идея и труд, би могъл да използваш google. Така бихме предотвратили и неприятни разменяния на съобщения, както и излишно напрежение.
Колеги от 3ти курс, някой продава ли си учебниците за 2ри курс ? Моля, на ЛС, ако има заинтересовани. 
Velislava Dimitrova четох ги и то с голямо внимание.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
-
Velislava Dimitrova
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Това е чудесно, al' 
Кога лекциите по финансово ще се водят от Пенов?
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
1 и 15 група : От следващия четвъртък - 29.10 - вече ще имаме упражнения по Вещно, както са по програма.
Надявам се да го видят всички...ще помоля другите колеги да споделят информацията.
Надявам се да го видят всички...ще помоля другите колеги да споделят информацията.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
Някой може ли да ми напише кои учебници ни трябват по предметите за първия семестър?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
Vanessa Nikolaeva
- В началото бе словото
Правна информатика-учебникът на проф. Кискинов и лекциите от сайта.
Вещно право-учеб. на Георги Боянов
Финансово право-аз разбрах,че е достатъчно да се учи само от лекциите
Нищо не знам за избираемите,ако някой друг колега може да напише
Вещно право-учеб. на Георги Боянов
Финансово право-аз разбрах,че е достатъчно да се учи само от лекциите
Нищо не знам за избираемите,ако някой друг колега може да напише
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
По ФП има и списък с литература - препоръчителен...даде го нашата асистентка дето не и знам името.
Сивков има някакво учебниче по ТСУ. По интергалактическо
- На Добрев едно синьо такова. С. риторика - на Руменчев. май това е...
Ам...имам един въпрос относно 8 лекция на по ПИ...зациклих на въпроса за думи и изрази с утвърдено правно значение са...нещо не схащам кво пита по мой сметки възможните комбинации от отговори са 586FF47B45 броя и...ще съм благодарна на колегионална подкрепа
и помощ
после ще връщам в

Сивков има някакво учебниче по ТСУ. По интергалактическо
Ам...имам един въпрос относно 8 лекция на по ПИ...зациклих на въпроса за думи и изрази с утвърдено правно значение са...нещо не схащам кво пита по мой сметки възможните комбинации от отговори са 586FF47B45 броя и...ще съм благодарна на колегионална подкрепа
-
Vanessa Nikolaeva
- В началото бе словото
Аз не съм стигнала чак до там по ПИ
А Дипл. и конс. право писмен или устен изпит?
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
Не знам, съжалявам, по обективни времево-пространствени причини не ходя на това. 
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Опитай с:Lanfear~ написа:По ФП има и списък с литература - препоръчителен...даде го нашата асистентка дето не и знам името.
Сивков има някакво учебниче по ТСУ. По интергалактическо- На Добрев едно синьо такова. С. риторика - на Руменчев. май това е...
Ам...имам един въпрос относно 8 лекция на по ПИ...зациклих на въпроса за думи и изрази с утвърдено правно значение са...нещо не схащам кво пита по мой сметки възможните комбинации от отговори са 586FF47B45 броя и...ще съм благодарна на колегионална подкрепаи помощ
после ще връщам в
![]()
право на информация
частна собственост
български гражданин
А знаеш ли нещо по-подробно за тези избираеми? И по-точно за ТСУ и Съдебната реторика? Какви ще са изпитите напр.?
Изпита по съдебна реторика е устен и ще се проведе на 4-ти км. Всеки си избира по една тема и говори по нея, а след това преподавателя задава вапроси по конспекта. За изпита трябва да се готвим от "Съдебна реторика " на Руменчев, университетско издателство е.