Размисли и страсти: Midwinter Sun

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Re: Размисли и страсти: Midwinter Sun

Мнение от Lord »

5. Цветето, дето ми го подари Краси онзи ден, колко време живот му даваш? - Зависи от честотата на женско присъствие в квартирата ти. Едно момиче би се смилило и би се сетило в действителност да полее горкия зеленчук Иначе като му гледам каква е малка саксийката и какво е малко самото то, ако го занемариш, бързо-бързо ще си иде.
Е, аз редовно си го поливам, ама днес един биолог ми каза, че от това можело корените му да загният. И сигурно вече са започнали, защото от почти зелено стана почти червено. :?

Въпросът ми за днес. Опиши разривите, които си имала с хора, които са ти били/смятала си за близки. Изброй причините, поради които се е стигнало до тях, последствията в емоционален план за теб и, евентуално, за тях, как се отнасяте един към друг сега и т.н. Не се ограничавай до случай на ексцесии (като тази с предния ми съквартирант например), а анализирай и случаите, в които с близки хора си спряла да бъдеш толкова близка. Освен това ми кажи какво би те накарало да прекъснеш отношенията с някого и да го избягваш.

Хм, това май не е точно въпрос и, ако е, не е само един. Ней се.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Lord написа:Е, аз редовно си го поливам, ама днес един биолог ми каза, че от това можело корените му да загният. И сигурно вече са започнали, защото от почти зелено стана почти червено. :?
Не, не е започнало да гние още, защото това цвете по принцип си е червено.
Една хитринка - поливай го по малко, само когато пръстта му е суха. С други думи, като си навреш пръста в почвата, ако полепва по кожата, значи има достатъчно влага.

Въпросът ми за днес. (Ти всеки ден по един въпрос ли ще задаваш? Интересна тактика.) Опиши разривите, които си имала с хора, които са ти били/смятала си за близки. Изброй причините, поради които се е стигнало до тях, последствията в емоционален план за теб и, евентуално, за тях, как се отнасяте един към друг сега и т.н. Не се ограничавай до случай на ексцесии (като тази с предния ми съквартирант например), а анализирай и случаите, в които с близки хора си спряла да бъдеш толкова близка. Освен това ми кажи какво би те накарало да прекъснеш отношенията с някого и да го избягваш.

Хм, това май не е точно въпрос и, ако е, не е само един. Ней се.

Въх... Ще се опитам да обобщавам без да говоря за конкретни лица.
Подобен разрив обикновено се дължи на промяна на приоритетите. Когато започна да се сближавам с даден човек, това обикновено е върху някаква основа. Всички неуспешни приятелства са били на основа някаква моя нужда. Нещо, от което съм се нуждаела в конкретния момент, за да се почувствам добре, за да се развивам по някакъв начин и т.н. Тогава виждам съответния човек, виждам потенциалните отношения и какво мога да извлека от тях. И сграбчвам, без много-много да му мисля.

Но, както се сещаш, нуждите на хората се променят, с времето отпадат. Отпадне ли нуждата, приятелството става несъстоятелно. Аз вече не извличам никакви ползи от него. То никога не е било истинско, защото нито аз, нито другата страна сме влагали нещо особено силно в него. И настъпва постепенно отдалечаване. С времето изобщо спираме да общуваме, мълчаливо приемайки, че сме се променили много, поели сме по своите пътеки и т.н.

Изводът от всичко това е, че отношения не се изграждат върху нужди. Не, не. Отношения се изграждат... заради другия човек. Защото само той може да бъде толкова постоянно смислен, че да осмисля приятелството, да осмисля връзката - така че да се стремя да я запазя на всяка цена и да влагам всичко възможно в нея. Най-близките ми хора, тези, които най-много ценя, са такива не заради нещо, което са ми дали, не заради нещо, с което са ми помогнали. А поради простата причина, че те са те, самите себе си, а не някои други.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

я, един от любимите ми потребители, time for a Q.

какво е най-достойното качество, което оценяваш в себе си? по-натам - а в другите?

а най-недостойното или кофти, пак за теб и другите? /ако не ти се отговаря на този въпрос не си длъжна, просто да са полюсни :>/
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Как се запали по наргилето?
Какви книги обичаш да четеш?
С кого от форума би се разменила за 1 ден?
Ако можеш да върнеш времето с 1 година назад, какво би променила?
Рискуваш ли?
Знаеш ли, че първото впечатление от теб е, че се изразяваш като учителка? :mrgreen:
Балната ти рокля е много красива! :drunken: Как избра модела?
Къщата ти гори. Котките са вече спасени. Ти имаш 30 секунди, за да вземеш най-ценната си вещ и да излезеш. Коя е тя?
Кой закон би променила?
Определи любимите си форумци с литературни герои!
Разкажи ни история, като изпозваш само заглавията на книгите, които имаш у дома. :twisted: :mrgreen:
MidwinterSun написа: 7. Спомняш ли си първата форумна среща? Какви ти бяха впечатленията тогава? - Първата ми форумна беше преди около година, във връзка с оня форум-роман. На нея се запознах с Ели, Ангел, Норвежеца, малък Киро, голям Киро (повторно или потретно, не знам), Носферату, УейвМаста... и сигурно пропускам някого. Замъкнахме се в О Шипка, а Ангел яде спагети Карбонара :mrgreen: Впечатленията ми явно са били добри, след като продължих да посещавам форумните редовно.
и с мен, ма шматкоооу!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Ох, ама теб наистина те заляха! :mrgreen: Браво на доброто форумно дьете.
Бая сериозни неща са те питали.... Аз малко ще отпусна хватката.
1. Кога за последен път имаше наистина силна мускулна треска? В следствие на какво?
2. Притесняваш ли се от А Н1N1?
3. Теб не съм те питала - Обичаш ли да пътуваш? Къде?
4. Била ли си в чужбина? Разкажи с по 2-3 приказки за местата, които са те впечатлили. А в България?
5. С какво свързваш ника си?
6. Държа да видя това с произволното описание на форумци с еди-какво-си...
7. Има ли някоя чалга песен, която да понасяш или дори поне малко да ти допада? :drunken:
8. Колко силно присъствие на козирог има в зодиакалната ти карта? :|
9. Има ли някакви роднини, с които да не се разбираш, ама хич?
10. Посочи комерс песен от това лято, която те е вдъхновила по един или друг начин.
11. Кога за последно плака?
12. Книги, филми, музики, театър и пр могат ли д ате размекнат чак дотолкова?
13. Посочи някое детско филмче и/или приказка, за които се радваш и днес и би ги пускала/чела/разказвала на някое детенце покрай теб?
14. Въобще детешар ли си?
15. Как обичаш да ходиш вкъщи - боса, по чорапи, с джапанки, с пантофи, с терлици, с танцови обувки... :alien:
16. В контекста н аотговора з акъщното облекло... Колко човека според теб са си те представили баш образно и с ясна цел? :twisted:
17. Външен простор или домашна сушилка?
18. Доколко си навътре в екологичните въпроси и терзания?
19. Подчертаваш/маркираш ли важни пасажи по учебници и записки когато се готвиш за изпити? А какти действат подобни отбелязки по библиотечни книги?
20. Любим алкохолен коктейл? + Рецепта, моля. :wink:

Бтв, роклята наистина е много хубава. ^^ Ама е срамота да криеш тея безкрайни крака в дълга пола. :P

Стига толкова. Май...
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

xRainx написа:я, един от любимите ми потребители, time for a Q.
Я, един от най-големите ми фенове :Р Кога ще ми направите фен-клуб, а? :king:

какво е най-достойното качество, което оценяваш в себе си? по-натам - а в другите? - Що се отнася до мен самата. Смятам за най-достойна лоялността ми към хората, които обичам, уважавам и ценя. Що се отнася до другите... всъщност е същото. И у себе си, и у другите ценя най-високо лоялността.

а най-недостойното или кофти, пак за теб и другите? /ако не ти се отговаря на този въпрос не си длъжна, просто да са полюсни :>/ - Логично, обратното на горното =) Позамислих се... наистина е така. Най-много съм се разочаровала от хора, които не са били способни да оценят близките си, като са ги предавали, изоставяли във важни моменти или са се държали презрително с тях... или каквото и да е. Човек е нищо без своите приятели и без своето семейство. Най-голямата глупост е да се обърнеш именно срещу тези хора.

Между другото, от теб очаквам още въпроси ;)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Мила написа:...
Как се запали по наргилето? - В Карлово. Тамошната компания ме замъкна в едно от заведенията н центъра, където си поръчахме едно наргиле за 5лв... за 5лв, драги мои, не за 20, колкото се предлага в София! Или беше повече? А, да, та първият аромат, който опитах, беше череша. Много отчетливо си спомням как няколко часа след това наргиле устните ми още бяха сладки от него и постоянно се облизвах :drunken: Как да не се запали човек?
Какви книги обичаш да четеш? - Като цяло си търся такива, които ме разтоварват. Които ме откъсват от реалния свят и ме пренасят някъде другаде. Но ужасно много държа на стила на автора - ако не ми е леко и приятно да чета книгата, твърде малко значение има колко голям шедьовър на литературното изкуство е.
С кого от форума би се разменила за 1 ден? - с Иринка. Искам да съм красив червенокос дребосък с голееееми очи. И да тренирам художествена гимнастика. И да вършея магазините :queen:
Ако можеш да върнеш времето с 1 година назад, какво би променила? - Нищо. От една страна, нещата, които евентуално бих искала да променя в живота си, са мноооого години назад (а и да можех, пак не бих.) От друга, последната година ми беше най-ползотворната от всички досега. Най-хубавата. Хората... забавленията... хората... университета... хората... хората : )
Рискуваш ли? - Мда. Даже все още си пазя картичката от една много близка приятелка, която ме научи на това. Посланието гласеше: "Зад всяко преуспяло начинание стои човек, който се е осмелил да рискува. Следвай пътя на мечтите си и не се страхувай да рискуваш, когато трябва!"
Знаеш ли, че първото впечатление от теб е, че се изразяваш като учителка? :mrgreen: - Мислела съм си за кариера на педагог, да :mrgreen: Всъщност нямам представа какво първо впечатление оставям. Обикновено се опасявам, че е много, много лошо, затова ме е страх да питам.
Балната ти рокля е много красива! :drunken: Как избра модела? - Изринах всеки магазин и бутик в централната част на Лондон :lol: Тази рокля я взех от Афтършок. Да, и аз много я харесвам.
Къщата ти гори. Котките са вече спасени. Ти имаш 30 секунди, за да вземеш най-ценната си вещ и да излезеш. Коя е тя? - :lol: :lol: :lol: Толкова се смях на това "котките вече са спасени" :lol: Да, така трябва да ми се задават на мен въпросите. Ами, веднага спасявам компютъра. На него са ми снимките и музиката, и видеоклиповете, и всичко. Пък и имам навика да се привързвам към техниката, която ползвам ежедневно. Имам чувството, че така се разбираме по-лесно и си създаваме по-малко проблеми един на друг :mrgreen:
Кой закон би променила? - Хаха, за гей-браковете :mrgreen:
Определи любимите си форумци с литературни герои! - Ама тези, които изброих по-рано ли? Еми няма да са всичките...
Теб - Прасчо от Мечо Пух =) По принцип аз също се отъждествявам с него - мило, добродушно и срамежливо същество, което дава всичко за приятелите си.
Валя - Чани от "Дюн"
Лорда - Алмустафа от "Пророкът"
Кристо - Кристофър Робин :mrgreen: Няма много логика, но асоциацията ми изглежда естествена
Пора - За целта да асоциирам него, трябва да съм чела книга с герой някой дърт перверзник. Аз съм добро дете, такива неща не чета :cat:
Иринка - Алис от поредицата Twilight. Съжалявам, неизбежно е :lol:
Мушмул - Аника от "Пипи..."
Флъфи - Джейн от "Гордост и предразсъдъци"
Търговецът - Джесика от "Дюн"

Дотук ми стигат силите.

Разкажи ни история, като изпозваш само заглавията на книгите, които имаш у дома. :twisted: :mrgreen: - Ти си зла.
Ти имаш ли понятие колко книги има вкъщи?
Имаш ли понятие какво ГИГАНТСКО количество от тези книги представляват розовите романи на майка ми??
Не, не, не. Това е невъзможно. Те са все съществителни. Не мога да създам история без глаголи. Измени условието на задачата.
MidwinterSun написа: 7. Спомняш ли си първата форумна среща? Какви ти бяха впечатленията тогава? - Първата ми форумна беше преди около година, във връзка с оня форум-роман. На нея се запознах с Ели, Ангел, Норвежеца, малък Киро, голям Киро (повторно или потретно, не знам), Носферату, УейвМаста... и сигурно пропускам някого. Замъкнахме се в О Шипка, а Ангел яде спагети Карбонара :mrgreen: Впечатленията ми явно са били добри, след като продължих да посещавам форумните редовно.
и с мен, ма шматкоооу! - Съжалявам, но далеч по-силна асоциация с теб ми е форумната у Пора :lol:
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Моля те, трай си.
Не е нужно да изпозлваш всички заглавия!... Подбери си по-интересните. И можеш да използваш... 5 глагола, ама ги оцвети в червено, да знаем, че не са от книжките.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

inc написа:Ох, ама теб наистина те заляха! :mrgreen: Браво на доброто форумно дьете.
Имате късмет, че доброто форумно дьете си беше болно тая седмица и си стоя вкъщи. Иначе отговори щяхте да гледате чак уикенда =D

Бая сериозни неща са те питали.... Аз малко ще отпусна хватката.
1. Кога за последен път имаше наистина силна мускулна треска? В следствие на какво?
- Преди лятната сесия, в следствие на една изключително усилена тренировка по акробатичен рокендрол. Но сама съм си виновна, защото не взех мерки тогава.
2. Притесняваш ли се от А Н1N1? - Не особено. Грип като всеки друг грип, само че около него се шуми в пъти повече от обичайното с цел да се предизвика паника.
3. Теб не съм те питала - Обичаш ли да пътуваш? Къде? - Много обичам да пътувам, да. Обожавам и самия процес на придвижване от точка А до точка Б. А къде - навсякъде! Всяко ново място, което мога да видя. А по планетата определено има много такива.
4. Била ли си в чужбина? Разкажи с по 2-3 приказки за местата, които са те впечатлили. А в България? - В чужбина не съм пътувала особено много. Била съм... хммм... май единствено в Тунис и в Лондон :lol: От годината, прекарана в Тунис, съм влюбена в пустините. От Лондон... аххх, там обичам всичко. Наистина прекрасен град. В България обичам всичко, стига да е А/ Природа и Б/ Море. Толкова бих искала да прекарам малко повече време във Варна или в Бургас, там цари напълно различна атмосфера.
5. С какво свързваш ника си? - С една песен на Брус Дикинсън, Tears of the Dragon. Там се пее "waiting for the winter sun". Свързвам го също така с инцидентните слънчеви лъчи, които си пробиват път в студения зимен въздух и топлят кожата. Много е приятно.
6. Държа да видя това с произволното описание на форумци с еди-какво-си... - Произволното описание беше предоставено в предния ми отгоовр =) Ако желаеш да въведеш допълнителни специфики, ще чакам.
7. Има ли някоя чалга песен, която да понасяш или дори поне малко да ти допада? :drunken: - Има. Две. Балади са. Едната е крадена от Куийн, другата от един доста известен китарист, чието име на момента забравих. =)
8. Колко силно присъствие на козирог има в зодиакалната ти карта? :| - 4 или 5 планети имам в Козирог. Това си е множко =)
9. Има ли някакви роднини, с които да не се разбираш, ама хич? - Често се карам с малката ми братовчедка. И с леля ми не съм съгласна по доста въпроси, но що се отнася до нея, то е като да споря със себе си :mrgreen: Но тъй като и двете са семейство, си ги обичам. Компромиси винаги се намира начин да бъдат направени.
10. Посочи комерс песен от това лято, която те е вдъхновила по един или друг начин. - Breathe Slow на Alesha Dixon, Rock All Day на Outlandish, Shine On на R.I.O, Leaving You на Urban ft. Zeiss ft. Christina, I gotta Feeling - Black Eyed Peas, Untouched на Veronicas. Абсолютно категорично убедена съм, че поне половината от тези парчета са крадени от някъде, от някоя много, много стара музика, само че все още нямам представа откъде.
11. Кога за последно плака? - Когато първоначалното лечение при котката не подейства и ветеринарят каза, че ще трябва да оперира. Разбира се, не съм ревала пред него :mrgreen: ама беше онази вечер.
12. Книги, филми, музики, театър и пр могат ли д ате размекнат чак дотолкова? - Стига да си го позволя. Лесно се вживявам в действието, но и съм се научила лесно да се абстрахирам от него.
13. Посочи някое детско филмче и/или приказка, за които се радваш и днес и би ги пускала/чела/разказвала на някое детенце покрай теб? - Покахонтас, Красавицата и Звяра, Аладин, Принцеса Анастасия, сигурно има още някакви на Дисни, които пропускам =)
14. Въобще детешар ли си? - Не. Ужасявам се от деца. Страх ме е, че не мога да се справя с тях, че не знам как да общувам с тях, не знам как да забавлявам едно дете... Та какво остава един ден да се грижа и да възпитавам сама едно такова? И врещят твърде много, наистина твърде много.
Силно се надявам един ден да успея да преодолея това :mrgreen:
15. Как обичаш да ходиш вкъщи - боса, по чорапи, с джапанки, с пантофи, с терлици, с танцови обувки... :alien: - Имам едни пуххххкави пантофки :drunken: , в които много обичам да си навирам крачката.
16. В контекста н аотговора з акъщното облекло... Колко човека според теб са си те представили баш образно и с ясна цел? :twisted: - Понятие си нямам, по-интересно би ми било да знам конкретните им имена :mrgreen:
17. Външен простор или домашна сушилка? - Домашна. Макар че за чаршафите прибягвам до външния простор.
18. Доколко си навътре в екологичните въпроси и терзания? - Достатъчно, че да не се вманиачавам по-това, но да спирам водата от чешмата, докато си четкам зъбите или докато си чистя лицето.
19. Подчертаваш/маркираш ли важни пасажи по учебници и записки когато се готвиш за изпити? А какти действат подобни отбелязки по библиотечни книги? - По принцип съм свикнала да не го правя, защото рядко ми се налага да препрочитам даден материал повече от 2-3 пъти. Де факто само ми отнема време. Но е просто супер, ако учебникът е стар и някой вече е свършил работата вместо мен. По библиотечни книги не смятам, че е много уместно да се прави, все пак това не е твоя собственост... но лично мен не ме дразни.
20. Любим алкохолен коктейл? + Рецепта, моля. :wink: - сякаш не знаеш :P Оргазъм = Бейлис + Малибу (друг кокосов ликьор) + сметана/мляко/и двете + шоколадови пръчици + чаша за мартини + сламка.
Бтв, роклята наистина е много хубава. ^^ Ама е срамота да криеш тея безкрайни крака в дълга пола. :P - Дааа, роклята и аз я харесвам. Беше напълно различна и открояваща се от всичко друго около мен. А те дългите крака явно и в нея си личаха, така че нямаше за какво да се притеснявам :queen:

Стига толкова. Май... - Ми цяла вечер на въпроси отговарям, айде сега, оляхте се :lol:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Мила написа:Моля те, трай си.
Не е нужно да изпозлваш всички заглавия!... Подбери си по-интересните. И можеш да използваш... 5 глагола, ама ги оцвети в червено, да знаем, че не са от книжките.
Ок. Действам по въпроса.

Хари Потър и нечистокръвният принц бродеха из Мъртвата зона в търсене на Градината на пророка. Те вървяха На изток от рая, опитвайки се да разгадаят Шифърът на Леонардо. По Здрач обаче върху им падна Метеоритът и техните Осъдени души се пренесоха в Безвремието и вечното страдание на Мъртвата зона.

I feel sick.
Изображение
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

това като от анализ излезе :Д
та, за клуб - първо мисля, че трябва на Кристо да се сформира и на Бавареца =)

Здрач и Потър...
какво намираш в тях /предполагам, че ги харесваш, щом ги имаш/? И в опит да се абстрахираш от пристрастието си, според теб Майър има ли творчески заложби? А Роулинг по-добра ли е от нея?

Фентъзи, освен Пратчет с пародийността му, харесваш ли?

Любима група? Коя е най-тъжната песен, която си слушала - независимо дали като наслагване на емоции, просто звучене, текст, или всичко в едно?

Любимото ти изкуство кое е? :>
The storm is coming...
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

xRainx написа:това като от анализ излезе :Д
та, за клуб - първо мисля, че трябва на Кристо да се сформира и на Бавареца =)
Че те нямат ли си вече? Тц тц, трябва да им сформираме...

Здрач и Потър...
какво намираш в тях /предполагам, че ги харесваш, щом ги имаш/? И в опит да се абстрахираш от пристрастието си, според теб Майър има ли творчески заложби? А Роулинг по-добра ли е от нея?

Хари Потър е детска книжка - а това много хора го забавят :D
Аз четох Хари като дете. Израснах с него - всяка година по една книга. Бях дете, книгата беше написана за други мушмуроци като мен, затова ми харесваше. И тъй като остава като спомен - няма начин да не я харесвам. Това е като с всяка друга детска книжка. Човек просто не може да не си обича детските книжки. Но ако като възрастен тръгне да чете такива, с които не се е срещал като дете - кой може да очаква, че биха му харесали?

Здрач е чиклит. При това чиклит, писан за тийнейджърки. Конкретно при мен се появи на пазара в момент, в който ми трябваше точно такава книга - увлекателна, не особено "умна", лека, разтоварваща. Винаги мога да я чета и да не ми пука да я чета, и да си почивам с нея, и да се чувствам добре.

Сега, Стефани Майър и Джоан Роулинг малко трудно може да се сравняват. Най-малкото, който е чел Хари Потър и малко повече за самата книга, е добил някаква обща представа. Роулинг изгражда цял нов свят, с всичките му подробности. Тя планира и създава всеки от героите, дори тези, чиито имена се появяват само веднъж за всичките 7 тома, развива ги в книгата. Този роман наистина е шедьовър на детската литература. Майър пише чиклит. Това не е литература, която се откроява с особена сюжетна линия или творчески замисъл. Основната функция на чиклита е да те увлече в историята си, нищо повече. А Здрач определено е написана на много лек и достъпен език - което е основното.

Фентъзи, освен Пратчет с пародийността му, харесваш ли? - Не особено. Със сигурност най-добрите произведения в този литературен стил са крайно заинтригуващи, но не и цялата категория. Не за мен. Просто не ми е страст.

Любима група? Коя е най-тъжната песен, която си слушала - независимо дали като наслагване на емоции, просто звучене, текст, или всичко в едно? - HIM. И Poets of the Fall. Що се отнася до тези две групи, за цялата им дискография няма нито една песен, нито една, която да не харсвам.

Най-тъжната песен... ъъъх...
Goodbye My Lover на James Blunt.
И Somewhere Over The Rainbow - дори не знам защо точно.
Fields of Gold в изпълнение на Ева Касиди.
Tearing And Breaking на Phil Collins
Rainbow Eyes на Rainbow. Ужасно тъжна.
She's Gone на Steelheart.
Сигурно има и още, но се депресирам само като се сещам за тях. : )

Любимото ти изкуство кое е? :> - Музиката определено. Тя сякаш винаги е... била. Винаги е присъствала. Майка ми ми е разказвала, че още като бебе един от най-лесните начини да ме успокои е бил да ми пусне класическа музика.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Йей, Силве, доволна съм! Хем малко разнообразие от "Гордост и предразсъдъци" (не, че се оплаквам - о, съвсем не!) , хем и героиня, с която може би и аз бих се оприличила (ако прочета книгата, де - щото до нея още не съм стигнала).

Щях да те карам да описваш форумци с книги и герои, ама вече го направиха. Имаше ли филми по-рано из темата? Че то и аз вече спя... Ако няма филми - нека са филми/герои. Ако има - храни. :) Мдам. Произволен брой форумци. :mrgreen:

А, всъщност, само наминах да ти кажа, че много ти се радвам на огромно количество от отговорите. Като се видим, може и да ти кажа на кои точно - засега може да приемеш, че става дума за ~ 100% (а не са точно 100, защото ги чета в полусън и може да съм пропуснала нещо :shaking2: )

Лека ти нощ и смятам, че е крайно време за Бар. :cheers:

М, да - има още време до края на седмицата - чакам другите да се уморят да те тормозят. :queen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

поздрави за отговорите, уинтърке :]

някой ден може да захванеш Робин Хоб, мисля, че ще те заинтересува. то аз съм малко маниак на тема фентъзи, но самият факт, че жена пише от името на лирически герой мъж и нацелва нещата и прави страхотна сюжетна линия без прекалено много шахматни фигурки по дъската и простотии е впечатляващ.
The storm is coming...
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Търговецът на кристал написа:Йей, Силве, доволна съм! Хем малко разнообразие от "Гордост и предразсъдъци" (не, че се оплаквам - о, съвсем не!) , хем и героиня, с която може би и аз бих се оприличила (ако прочета книгата, де - щото до нея още не съм стигнала).
Щях да те карам да описваш форумци с книги и герои, ама вече го направиха. Имаше ли филми по-рано из темата? Че то и аз вече спя... Ако няма филми - нека са филми/герои. Ако има - храни. :) Мдам. Произволен брой форумци. :mrgreen: - с храни? О.о Вие сте луди. Всичките.
Ти сииии... праскова.
Иво ееее.... а ся де, какво е Иво? Грозде. С толкова много зрънца, винаги има за всички :lol:
Валя ми прилича на ябълка.
Мила е банан с шоколад. Ама задължително с шоколад.
Иринка ми прилича на ягодка.
Мушмулчето е препечена филийка със сирене и сладко.
Флъфи ми прилича на филе Елена. А и тя си пада по месото.
Чаплата е баница. Всички я обичат, предлага се в 8475834759 разновидности, за всеки вкус :mrgreen:
Кристо е маруля :geek:
Нора е сладолед
Ай стига толкова! :rabbit:

А, всъщност, само наминах да ти кажа, че много ти се радвам на огромно количество от отговорите. Като се видим, може и да ти кажа на кои точно - засега може да приемеш, че става дума за ~ 100% (а не са точно 100, защото ги чета в полусън и може да съм пропуснала нещо :shaking2: ) - Аз пък имах силното подозрение, че тия чаршафи няма кой да ги чете. Обаче явно са се намерили няколко луди глави.

Лека ти нощ и смятам, че е крайно време за Бар. :cheers: - Крайно време е. Откога не съм си поръчвала коктейлче.

М, да - има още време до края на седмицата - чакам другите да се уморят да те тормозят. :queen: - Те вече почнаха да се изморяват, мен ако питаш :lol:
Изображение
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”