inc написа:Ох, ама теб наистина те заляха!

Браво на доброто форумно дьете.
Имате късмет, че доброто форумно дьете си беше болно тая седмица и си стоя вкъщи. Иначе отговори щяхте да гледате чак уикенда =D
Бая сериозни неща са те питали.... Аз малко ще отпусна хватката.
1. Кога за последен път имаше наистина силна мускулна треска? В следствие на какво? - Преди лятната сесия, в следствие на една изключително усилена тренировка по акробатичен рокендрол. Но сама съм си виновна, защото не взех мерки тогава.
2. Притесняваш ли се от А Н1N1? - Не особено. Грип като всеки друг грип, само че около него се шуми в пъти повече от обичайното с цел да се предизвика паника.
3. Теб не съм те питала - Обичаш ли да пътуваш? Къде? - Много обичам да пътувам, да. Обожавам и самия процес на придвижване от точка А до точка Б. А къде - навсякъде! Всяко ново място, което мога да видя. А по планетата определено има много такива.
4. Била ли си в чужбина? Разкажи с по 2-3 приказки за местата, които са те впечатлили. А в България? - В чужбина не съм пътувала особено много. Била съм... хммм... май единствено в Тунис и в Лондон

От годината, прекарана в Тунис, съм влюбена в пустините. От Лондон... аххх, там обичам всичко. Наистина прекрасен град. В България обичам всичко, стига да е А/ Природа и Б/ Море. Толкова бих искала да прекарам малко повече време във Варна или в Бургас, там цари напълно различна атмосфера.
5. С какво свързваш ника си? - С една песен на Брус Дикинсън, Tears of the Dragon. Там се пее "waiting for the winter sun". Свързвам го също така с инцидентните слънчеви лъчи, които си пробиват път в студения зимен въздух и топлят кожата. Много е приятно.
6. Държа да видя това с произволното описание на форумци с еди-какво-си... - Произволното описание беше предоставено в предния ми отгоовр =) Ако желаеш да въведеш допълнителни специфики, ще чакам.
7. Има ли някоя чалга песен, която да понасяш или дори поне малко да ти допада?
- Има. Две. Балади са. Едната е крадена от Куийн, другата от един доста известен китарист, чието име на момента забравих. =)
8. Колко силно присъствие на козирог има в зодиакалната ти карта?
- 4 или 5 планети имам в Козирог. Това си е множко =)
9. Има ли някакви роднини, с които да не се разбираш, ама хич? - Често се карам с малката ми братовчедка. И с леля ми не съм съгласна по доста въпроси, но що се отнася до нея, то е като да споря със себе си

Но тъй като и двете са семейство, си ги обичам. Компромиси винаги се намира начин да бъдат направени.
10. Посочи комерс песен от това лято, която те е вдъхновила по един или друг начин. - Breathe Slow на Alesha Dixon, Rock All Day на Outlandish, Shine On на R.I.O, Leaving You на Urban ft. Zeiss ft. Christina, I gotta Feeling - Black Eyed Peas, Untouched на Veronicas. Абсолютно категорично убедена съм, че поне половината от тези парчета са крадени от някъде, от някоя много, много стара музика, само че все още нямам представа откъде.
11. Кога за последно плака? - Когато първоначалното лечение при котката не подейства и ветеринарят каза, че ще трябва да оперира. Разбира се, не съм ревала пред него

ама беше онази вечер.
12. Книги, филми, музики, театър и пр могат ли д ате размекнат чак дотолкова? - Стига да си го позволя. Лесно се вживявам в действието, но и съм се научила лесно да се абстрахирам от него.
13. Посочи някое детско филмче и/или приказка, за които се радваш и днес и би ги пускала/чела/разказвала на някое детенце покрай теб? - Покахонтас, Красавицата и Звяра, Аладин, Принцеса Анастасия, сигурно има още някакви на Дисни, които пропускам =)
14. Въобще детешар ли си? - Не. Ужасявам се от деца. Страх ме е, че не мога да се справя с тях, че не знам как да общувам с тях, не знам как да забавлявам едно дете... Та какво остава един ден да се грижа и да възпитавам сама едно такова? И врещят твърде много, наистина твърде много.
Силно се надявам един ден да успея да преодолея това
15. Как обичаш да ходиш вкъщи - боса, по чорапи, с джапанки, с пантофи, с терлици, с танцови обувки...
- Имам едни пуххххкави пантофки

, в които много обичам да си навирам крачката.
16. В контекста н аотговора з акъщното облекло... Колко човека според теб са си те представили баш образно и с ясна цел?
- Понятие си нямам, по-интересно би ми било да знам конкретните им имена
17. Външен простор или домашна сушилка? - Домашна. Макар че за чаршафите прибягвам до външния простор.
18. Доколко си навътре в екологичните въпроси и терзания? - Достатъчно, че да не се вманиачавам по-това, но да спирам водата от чешмата, докато си четкам зъбите или докато си чистя лицето.
19. Подчертаваш/маркираш ли важни пасажи по учебници и записки когато се готвиш за изпити? А какти действат подобни отбелязки по библиотечни книги? - По принцип съм свикнала да не го правя, защото рядко ми се налага да препрочитам даден материал повече от 2-3 пъти. Де факто само ми отнема време. Но е просто супер, ако учебникът е стар и някой вече е свършил работата вместо мен. По библиотечни книги не смятам, че е много уместно да се прави, все пак това не е твоя собственост... но лично мен не ме дразни.
20. Любим алкохолен коктейл? + Рецепта, моля.
- сякаш не знаеш

Оргазъм = Бейлис + Малибу (друг кокосов ликьор) + сметана/мляко/и двете + шоколадови пръчици + чаша за мартини + сламка.
Бтв, роклята наистина е много хубава. ^^ Ама е срамота да криеш тея безкрайни крака в дълга пола.
- Дааа, роклята и аз я харесвам. Беше напълно различна и открояваща се от всичко друго около мен. А те дългите крака явно и в нея си личаха, така че нямаше за какво да се притеснявам
Стига толкова. Май... - Ми цяла вечер на въпроси отговарям, айде сега, оляхте се