Мани, мани, едно време кво беше... На Васкес не му беше наближил толкова поправителният по шведски и беше айляк...
Бтв, рапърът Жмуда е голяма мистерия.
В някои сайтове пише, че има един рапър - Бруталният Жмуда.
В други - двама различни рапъри - Бруталният и Жмуда. Забележете пълния член. Ама така де, на Жмудата членът й е пълен, ако и когато поиска, ако не - не. Ако изобщо поиска да има член де.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Един човек седял, седял па решил, че не иска повече да е беден и му се сторило, че ако развъжда жмуди и ги продава, би припечелвал много добре. Все пак доста успешно жмуди продават жмуди- защо да не се пробва и той. Минало се не минало време, купил си той една жмуда в яйце и почнал да го мъти. И то взело, че се измътило и като видяла жмудата баща си и му рекла: "Ти за ко ма нажмуди ся? Я оди виж другите хора как правят, прави и ти кат тях и ни съ занимавай с жмуди, от нас добро няма да видиш.". Стеснал се човекът, отказал се от жмудите... Минало се не минало време, видял че се продава жмуда в какавида на половин цена- спомнил си какво му казала жмудата, ама той си решил, че друг шанс да забогатее няма да има, а оная жмуда пък може и да го е излъгала и сега да е различно. Купил я. Нажмудил я. Ама от какавидата излязла същата жмуда като преди и казала същите неща- човекът се стреснал много- не очаквал същата жмуда и пак се отказал да развъжда жмуди. Ама като минавало времето и като гледал една жмуда в семе на оферта никой да не я купува, все едно него чака, си събрал ума, решил човекът окончателно да купи една жмуда и да си сложи тапи в ушите, че да не я слуша какво му приказва. Купил, нажмудил, не слушал, продавал забогатял само за месец. Ама като се събудил в края на месеца и що да види- парите му ги няма. Тръгнал разстроен към магазина си, ама се успокоявал: "Нищо, само след месец пак ще си имам същите пари.", ама като стигнал до магазина и какво видели очите му- празен! Никакви жмуди, нищо. А пред магазина спряла една лимузина и стъклото на пътника се спуснало и отвътре се показала същата оная жмуда, ама ухилена до уши и му казала: "Видиш ли, сега какъв грях ми тури на душата, трябваше да ме послушаш и нямаше да страдаме сега така двамата." отпила жмудата глътка портокалов сок и колата се отдалечила... завинаги.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Нека разкажа историята на хавлията. Една жмуда се намокрила и си казала: "Нека стана суха.". Друга жмуда й казала: "Ти да не си Бог, че както кажеш тъй да стане. На ти хавлия да са избършеш." и тъй станала хавлията.
Малко за сътворението на света, което обяснява как така Бог е добър, а човекът е това, което е.
Преди нямало нищо, освен Бог и безкрайният всеобхващащ мрак. Обадила се една жмуда: "Нема ли кой да светне лампата?" и Бог светнал лампата. Тогаз се обадила друга жмуда: "Мокро ми е!" и Бог направил сушата, за да не киснат жмудите във водата и да има къде да плажуват. Пак са обадила някаква жмуда: "Боже, много хубаво светло, топло и сухо, ама нема ли да туриш паплач за некво развлечение да й се гаврим?" и Бог защото бил много добър сторил човека на разположение на жмудите да му се гаврят когато и както намерят за развлекателно.
в него, подобно на жмудите, имаше извънземните, дето вместо съществителни имена, използват 1 единствена дума - марклар. Такава им беше расата, тяхната плената, личните им имена бяха марклар, на всеки от тях.
Накрая Кайл им дръпна някаква докосваща реч, в стил на "Ако марклар беше повече и за всички марклар имаше, то марклар би бил по-добро марклар за живеене, тогава и марклар като марклар биха могли да оцелеят. Нека марклар се замислят над марклар, който марклар са причинили с техния марклар, марклар и марклар..."
Обаче... епизодчето от 1999г., демек вече е старо тва с жмудите... измислете нещо по-оригинално, като сте таквиз кретивни типове... Предизвикателство-тайм!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Жмудата стои над всичко и всичко стои под жмудата!
Не жмудохулствай Кристо! Жмудите и всичко за тях винаги е оригинал, първо и единствено по рода си Всичко друго е жалко копие :Р
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното." click me!! ---> http://z0r.de/63
Vaskes написа:Гледал съм го епизода (гледал съм всички епизоди, де), ама какво е общото?
Пичовете от Марклар могат да казват само "марклар", а жмудите могат да казват каквото си поискат.
тц, цялата тази история с жмудите, е че се използва самата дума за всичко, точно както си е в епизода... виж и поста на Писобела, за нагледен пример. Просто цялата тази тема е базирана на нещо, което е вече измислено отпреди 10г. И стои някакси изнасилено тук, нали се сещаш за онзи тип смях, който не ти идва отвътре, а някакси го насилваш, за да не обидиш човека, който пръска хумор. Макар, че по-правилно е не "пръска", а "пръцка" хумор...
Пък и без това темата отдавна вече е за архива, доста безСмислени теми бяха заключени, как са пропуснали тази, идея си нямам...
пс: хм, никой не ми отговори на предизвикателството... дали съм сбъркал хората, към които е насочено? Явно креативните форумци не са тук...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Това, че едното е измислено преди другото не значи непременно, че има връзка между тях. (:
И желанието или нежеланието да се отговори на отправено предизвикателство не е непременно свързано с креативността на хората. :Р