Илиев ми беше на държавния устен, преди това не ми е преподавал.
На държавния се държа страхотно - много отворен към диалог, задава интересни, провокиращи въпроси.
Приятен ми изглеждаше.
Модератор: Don Horhe

Касетки със сигурност има, а за дисковете - почти съм сигурен, че трябва да има. Аз обаче никога не съм учил по него и за съжаление не мога да помогна за преснимането. Мисля, че би могъл да се вземе от Френския Институт за ползване и така да го преснимате.MidwinterSun написа:Тъй като с black_lady решихме да започнем да учим френски и преподавателката ни каза, че ще работим по учебника Campus 1, реших да ви питам дали някой случайно е учил по него в гимназията и съответно може да ни каже:
1. Дали към учебника вървят аудио дискове
2. Дали може да ни бъде предоставен, за да го преснимаме, и после го връщаме
Ние бяхме по него в гимназията едно време. Мога да ти го дам естествено щом си се хванала да учиш френскиMidwinterSun написа:Тъй като с black_lady решихме да започнем да учим френски и преподавателката ни каза, че ще работим по учебника Campus 1, реших да ви питам дали някой случайно е учил по него в гимназията и съответно може да ни каже:
1. Дали към учебника вървят аудио дискове
2. Дали може да ни бъде предоставен, за да го преснимаме, и после го връщаме

Кой ще мести часа по френски?MidwinterSun написа:Ами, много ви благодаря за съдействието, но ще изчакам малко, защото в момента има вероятност да ми преместят часа по френски и да не мога изобщо да ходя.