Хотел Св.Георги - БОРОВЕЦ - ИЗМАМНИЦИ

Къде да празнуваме студентския празник? Как прекарахме на последния 8-ми? Място за оферти от фирми и студенти. Спазвайте добрия тон и не прекалявайте, защото ще бъдете баннати
lazkom
В началото бе словото
Специалност: ba

Хотел Св.Георги - БОРОВЕЦ - ИЗМАМНИЦИ

Мнение от lazkom »

Пиша темата тук, може би не и е тук мястото, но все пак ако мога да спася някой човечец от тези измамници...
Ако темата не е за тук моля админите да я преместят където смятат за добре....та....

В Този хотел са пълни измамници,
На 8ми декември 2008 бяхме там около 150 човека, съдраха ни кожите, през цялото време беше толкова студено и непрекъснато ни обещаваха, че до 5-10 мин. ще стане топло, когато реших да се изкъпя течеше студена вода на входа на хотела както и на интернет страницата им пишеше 4 звезди, а се оказаха 3 на документа издаден от община самоков.
Самия хотеле за 2 или може би за 1 звезда, но явно 2рата са си я купили!
Всичко се плаща в този хотел - и джакузита и топло и студено!
Едно кафе уж беше 2 лв. което не е малко а накрая се оказа 4!
На рецепцията са толкова нелюбезни, че през цялото време ти идва да ги убиеш а собственика на хотела и жена му ти говорят все едно си им 1-ви братовчет или просто си им задължен.
Вечерта на 8ми уж имаше гала вечеря с по една малка ракия - явно някаква домашна варена от човек който гледа количеството а не качеството, дадоха ни една кучешка паржола която беше печена поне 5 часа преди времето за консумация и накрая за десерт имаше торта от която бях позеленял целия!
Накрая въпреки, че си бяхме платили всичко ни казаха дайте по 2 лв курортна такса - която уж беше включена и който си е качил и платил от ресторанта минерална вода го караха да си я плати още един път с предтекст, че е от минибара на хотела !

А и камериерките..... влизат не питат не чукат... взимат само 1 стол че им трябвал.... докато си вътре влизат и почват да си почистват въпреки че им казах че не искам, както си се разхождам полу/гол и си влиза и казва "оооооооо леля няма няма да чистим " затваря и си заминава !!! Или чука и направо влиза ! ГАДЕН ХОТЕЛ - ГАДЕН

НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ САМО ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И ХЕМ НЯМА ДА СЕ НАХРАНИТЕ И НАПИЕТЕ, НО ЩЕ СЕДИТЕ НА СТУДЕНО И БЕЗ ДА СЕ КЪПЕТЕ !!! 100% ИЗМАМНИЦИ !!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: Хотел Св.Георги - БОРОВЕЦ - ИЗМАМНИЦИ

Мнение от pora_e_priqtel »

Кофти тръпка. Ами хоратаа сами си правявт антиреклама. Следващия път пробвайте някое място, различно от Боровец ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Е, те нарочно влизат без да чукат. :lol: Ся да се облечеш и да влезнат... какъв е смисъла. И те са хора, искат да видят нещо си :lol: :lol: :lol:

Иначе как да ти съчувстваме... напиши на стадиона, на Ректората /всъщност той не трябва да се драска/, на кооперациите по бул. Левски, графа
Хотел Св. Георги Боровец - ИЗМАМНИЦИ

ама гледай да не заличиш надписа "Алпийска фирма Дъглас са турци - лъжат ви", че е култ. :cheers:
Изображение
filip
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна Биология
Курс: първи

Мнение от filip »

Ле ле ле ахахах!Както си слушах тази прекрасна песен,на Radiohead-Just и гледах хокеен мач,направо умрях от смях!Леле ,направо тези са егаси зевзеците!Незнам били сте толкова хора,трябвало е преди да си тръгнете,да поизпотрошите в стаите и да се измъкнете тихичко!Те според мен,направо не им е пукало (както по принцип в хотелите,изобщо не им пука за обсужването на студентите,по време на празника) за вас и са си направили,егаси гаврата! :lol:
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Да, да, напиши по улиците... И само да те видя, че драскаш нещо, ще ти счупя главата.
Прецакали са те, хубаво. На всички се случва.
А ти случайно да си някоя фирма, дето прави антиреклама? че това лазком на такова ми звучи...
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Компютърни науки 1 курс
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Бeтон написа:ама гледай да не заличиш надписа "Алпийска фирма Дъглас са турци - лъжат ви", че е култ. :cheers:
Като видях темата и веднага за тях се сетих :lol:
Аватар
Анна Мария
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от Анна Мария »

Много неприятно!
Но на такива празници, за съжаление някои хора много се изсилват.
Аз миналата година карах чудесен осми в София!
Всичко е до компания, не толкова до място.
Не казвам, че мястото не е от значение, но ако има настроение - всичко друго се нарежда :)
Публикувай отговор

Обратно към “8-ми декември”