Crematory написа: Хъм, аз не винаги ги затварям.Понякога ги държа отворени,за да видя дали другият ги затваря Когато ги затварям общо взето е при дълга целувка, за да се изолирам от всичко наоколо и да бъда само негова
И аз така постъпвам
Някой път,докато гледам дали и той си е затворил очите,се разсейвам и си разглеждам някакви неща наоколо...като ме хванат,става ми неудобно Затова гледам рядко за се кокоря
"Избраници са ония,за които прекрасното означава само Красота"
Принципно...темата е за затварянето на очите по време на ЦЕЛУВАНЕ, ма... на мен ми щукна една идея... за .. ъм..такова...така де.. за затварянето на очите по време на други действия ... мм дам.. Смисъллллл .. как да се изразя по-културно не знам Най- добре да отминете post-а ми
Принципно...темата е за затварянето на очите по време на ЦЕЛУВАНЕ, ма... на мен ми щукна една идея... за .. ъм..такова...така де.. за затварянето на очите по време на други действия ... мм дам.. :...: Смисъллллл .. как да се изразя по-културно не знам Най- добре да отминете post-а ми
а, там е на принципа на широко затворените очи...
пък ако искаш да продължиш темата в насоката която си мислиш, пиши в Раздел 18+ че иначе как Мод ще се кара /след като напише коментар обаче, 100% съм сигурен /
Berserker написа:
пък ако искаш да продължиш темата в насоката която си мислиш, пиши в Раздел 18+ че иначе как Мод ще се кара /след като напише коментар обаче, 100% съм сигурен /
Като пуснете там тема, там ще имате коментар от моята личност:))
И с тоз въпрос ма закопахте Никога , ама никога, не съм гледала устните на човека,когото целувам. Дори не се сещам какви са устните на човека, когото целувам от една година насам
Crematory написа: И с тоз въпрос ма закопахте Никога , ама никога, не съм гледала устните на човека,когото целувам. Дори не се сещам какви са устните на човека, когото целувам от една година насам
И аз не съм ги гледала, докато не попаднах на идеалните - плътни (но не много), нежни, топли и влажни, когато те целуват... Тогава разбрах, че формата, плътността и усещането на допир има значение не само при предметите
бла... и аз никога не съм обръщала внимание...може би и защото все си мисля, че самата целувка не идва от устните баш знам ли, най-вероятно аз бъркам, защото реално погледнато си е точно оттам, ама...всеки пък се целува индивидуално за себе си блааа егати поста, егати обяснението
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!