Agarwaen написа:Има ли някой мераклия освен мен, който възнамерява да запише туризъм тая година? Имам желание да се скитам по Симеоново и Драгалевци, намирам го за приятно. Единствено не можах да се осведомя колко често се ходи. Ако някой може да даде отговор, ще съм признателен.
Тука има един! Въпросът ми е същия - колко често се ходи? А... и къде трябва
да се записваме - също.
Още една кандидатка
Записването става в Ректората на 5-тия етаж над Паричния салон, поне така пише на таблото на департамента по Спорт.
А за колко често се ходи, предполагам, че веднъж в седмицата...
"Ние все чакаме да дойде нещо... А то не идва... и не идва. Защо всичко е илюзия... животът, смъртта..., желанието да бъдем обичани?"
Agarwaen написа:Има ли някой мераклия освен мен, който възнамерява да запише туризъм тая година? Имам желание да се скитам по Симеоново и Драгалевци, намирам го за приятно. Единствено не можах да се осведомя колко често се ходи. Ако някой може да даде отговор, ще съм признателен.
На мене ми се ще,но и аз не искам сама да обикалям...!
Agarwaen написа:Мда, на 5-я етаж е (май северното крило се пада), аз днес се записах. Вие кой ден си избрахте?
Всъщност днес отидох до горе над паричния салон да разпитам,но ми казаха,че записването става след 17 часа.Къде и кога точно мога да уцеля да се запиша???
Agarwaen написа:Мда, на 5-я етаж е (май северното крило се пада), аз днес се записах. Вие кой ден си избрахте?
Всъщност днес отидох до горе над паричния салон да разпитам,но ми казаха,че записването става след 17 часа.Къде и кога точно мога да уцеля да се запиша???
Аз днес се записах в 9:30 сутринта и графика за записване е от 9:30 до 12:30. А иначе като слезеш на Паричния салон, има едни стълби, качваш се горе и там записват
"Ние все чакаме да дойде нещо... А то не идва... и не идва. Защо всичко е илюзия... животът, смъртта..., желанието да бъдем обичани?"
Eleny написа:На мен пък ми е интересно в случай на лошо време (дъжд, сняг, екстремен студ) какво се прави- сигурно се отменят заниманията временно
Доколкото на мен ми стана ясно в такива дни пак сме длъжни да се явим на уреченото занятие,където ни се пише дно плюсче за присъствие и ни разпускат по живо-по здраво.
Искам да ви попитам, ... ако съм пропуснала случааааайно първото ходене на туризъм в Борисовата.. как да разбера къде ( и евентуално кога, ако не е същият ден и час) следващото ходене? Моля, помогнете;)
Събирателният пункт е езерото Ариана. Там е уреченото място за среща на този етап, пък от по-следващият път ще сме в Симеоново и ще се събираме там (на спирката на автобус 67, доколкото ми е известно). Ако си се записала да ходиш сутрин, от 9 часа трябва да отидеш.
моля ви да ми кажете къде се събирате, защото изтървах първите две сбирки поради тъпотия и други болести и не знам къде да отида. Иначе съм записана за четвъртък от 14 или нещо такаво. Предрателно ви благодаря, колеги
От днес събирането става на последната спирка на автобус 67 в кв. Симеоново. Там автобусът има "колело", където завива. Часовете са от 9 сутрин от 14 следобяд.