Ко туй?Мила написа:Абе с иринка седим и се чудим: как аджеба се фертилайзва, а?!
Farm Ville
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Farm Ville
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Като влезете в нечия ферма, било да прокудите гарги, лисици... или да плевите, ако въпросното човече има посеви, а неее... да си е заебал фермата, може да фъртилайзвате до 5 посева, ако някой друг не ви е преварил. То си личат... звездички има над тех, т.е. вече са оправени и трябва да гледате за други.
Получавате жълтици и +1 Екс пи за всяко.
Получавате жълтици и +1 Екс пи за всяко.

ама как, трябва само да кликнеш на тях ли?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А! Аз мислех, че още не е активна тая функция - и се чудя що тиквите блестят съмнително... отивам да ви наторявам, да знаете.
Хъм... опитах се да наторя 2 квадратчета в една ферма, после се прехвърлих във фермата на Иринка и пробвах да наторя чушките, обаче ми дава Out of fertilizer. А съм използвала тор само за 2 квадратчета.
И тоя пакет за наторяване се появи доста трудно още на първата ферма, където пробвах - как изобщо се активира? 
Хъм... опитах се да наторя 2 квадратчета в една ферма, после се прехвърлих във фермата на Иринка и пробвах да наторя чушките, обаче ми дава Out of fertilizer. А съм използвала тор само за 2 квадратчета.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мен ме налазиха некви лели... и са си направили негър да им бачка на плантацията... Не знам дали го бият редовно с камшик всяка вечер ако не си изпълни нормата...
Започвам да си мисля за друга подобна игра, ама няма кой да я направи, пък аз не мога... Ако Бетона се обади, ще измислим нещо.
Започвам да си мисля за друга подобна игра, ама няма кой да я направи, пък аз не мога... Ако Бетона се обади, ще измислим нещо.
Into the endless we ride... 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, "лелката" с негъра е една доволно популярна наша писателка, голям образ е. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не ви ли е аднала? Понеже й трябваха съседи, за да си разшири фермата и й дадох линк към тая тема - та понеже тя е с негър в "плантацията", и реших, че иде реч за нея. Мария Станкова се казва. Ама сега видях - "сприятелила" се е само с Жокера и FlowersOfEvil.
В края на ноември
В края на ноември
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Oще ли се приемат заявки за подаръчета?
Трябват ми дървета -- peach, plum, и apple основно, може и 1-2 череши.
НЕ искам животни!

// Изобщо реших да си преструктурирам фермата, а пък паричките ми свършиха. егати куцото.
Трябват ми дървета -- peach, plum, и apple основно, може и 1-2 череши.
НЕ искам животни!
// Изобщо реших да си преструктурирам фермата, а пък паричките ми свършиха. егати куцото.
Аз искам крави и дървета, ама нормални, не някакви екзотични... Лимони и лаймове приемам, мерси!
Иринчо, сега ще ти пратя няколко сливи...
Иринчо, сега ще ти пратя няколко сливи...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Мила написа: Иринчо, сега ще ти пратя няколко сливи...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
По-назад съм май от вас,
ама да се похваля- купих си трактор
И установих, че артистично нацвъканите ми където паднат лехи, не могат да се обработват с трактор
ама да се похваля- купих си трактор
И установих, че артистично нацвъканите ми където паднат лехи, не могат да се обработват с трактор