Ооо, всичко ще си кажеш и ти!pora_e_priqtel написа:Е що, ако комбинира романтичните жестове със здравословни дози простотия, които да уравновесяват нещата...
Иначе и най-силният и корав (не само в тоя смисъл бре, перверзници!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Ооо, всичко ще си кажеш и ти!pora_e_priqtel написа:Е що, ако комбинира романтичните жестове със здравословни дози простотия, които да уравновесяват нещата...

Тук говорим за романтика, не за еротикаblack_lady написа:Ооо, всичко ще си кажеш и ти!pora_e_priqtel написа:Е що, ако комбинира романтичните жестове със здравословни дози простотия, които да уравновесяват нещата...![]()
Иначе и най-силният и корав (не само в тоя смисъл бре, перверзници!) мъж може да се окаже здраво притиснат под женска кубинка
+ 1Prudence написа:Романтично е на среща да те черпят бири, после даже и да се опитат и джобни да ти дадат.![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам странното наблюдение, че за масата мъже романтиката е просто средство, чрез което да стигнат до еротикатаpora_e_priqtel написа:Тук говорим за романтика, не за еротика

black_lady написа:всички онези цветя, подаръчета, "дребни романтични жестове" и т.н. на голяма част от мъжете са просто една свръхкултурна прелюдия на модерния мъж, с която всъщност иска да каже "отвори си краката най-сетне, ма!"![]()
Аз - да, за да отговоря любезно с "Бегай от тука, бе!!"да разбираме, че ти предпочиташ директно да си ти го кажат без прелюдията от цветя и подаръчета![]()
fak написа:да разбираме, че ти предпочиташ директно да си ти го кажат без прелюдията от цветя и подаръчета

А ти колко чисто платонически връзки си имал, казваш?pora_e_priqtel написа:...