Лига Европа 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Лига Европа 2009/2010

Мнение от ники »

А вчера дори и в Б имаше ;)
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Абе,Дичка не може един селянин от Костинброд,който идва на мач на ЦСКА 1-2 пъти в годината да казва да не се веят знамената,хората да сядат и какво да се прави.
Къде са тези хора,когато играем с Локо Мездра,Берое,Монтана,Чавдар и т.н,а?
Не може хора,които ходим почти всеки един мач....гостуване и домакинство да ни наричат "наркомани","15 годишни кежуалчета" и т.н!!!
И да,и аз бях там,и аз участвах в побоя над този жалък човечец,който е псувал играчите и е недоволствал от публиката!!!
И ако се наложи пак ще го направя!!!
Защо някои хора,като стъпят на стадиона си мислят,че все едно са пред телевизора?
На стадиона си да подкрепиш тези момчета...независимо дали падат с 3-0 или водят с 3-0!!!
Не може по уредбата да се казва какво да се прави,а некъв,който стъпва на стадион 1-2 пъти в годината да казва: "абе кои сте вие,че да ми казвате какво да правя".
Е да тъпако,ама аз седя от сутринта на стадиона да нареждаме хореография,да се получи нещо хубаво,а тоя да го разваля само,защото на него никой не можел да му казва какво да прави!!!
К.Р и дано такива хора спрат да идват на мачовете ни...предпочитам да сме 100,които пеем постоянно,отколкото 10000,които не знаят песните и са дошли само за да могат да избият комплексите си!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Митак, не искам да влизам в дълги полемики...
Но това дето предпочиташ или не да идват малко/много...и знаещи/незнаещи не е в унисон с предишните страници, в които се радваше, че ще подобряваме рекорди за посещаемост...както и да е
ОК...щом боя е единствения начин да се "конвертира" съзнанието на човечеца...бийте го...изсипете му се всички 300 човека дето сте редили хореография + още 300 дето просто им се раздават шамари и го вкарайте в болница (ъЪЪЪЪъъ...впрочем направихте го)...
И така...налагайте своя закон с яко шамари...и наистина ще останете само 1000да дето "много пеете и милеете"...ма тогава ше ви е гът...шото няма да има пред кой да се правите на толкова "пеещи и милеещи"...и внимавайте да не вземете да се биете помежду..."Кежуал на кежуала око не вади"
Горкият човечец...позволил си да псува не когото трябва...ОК виновен е 600 тъф хулиганси да го ритнат по веднъж...ама защо трябваше да сгазите половината сектор ?!?
И те ли псуваха ?!
И те ли не спазваха нарежданията ?!
Имам късмета, че не бях в оня сектор...ама една моя приятелка е посинена яко, понеже си е стояла на мястото а некав тъф, гонещ, жаден за справедливост нареждач на хореография я е бутнал на земята... Как се е осмелила даже да се изправи на пътя на справедливостта ?!...Тцтцтцтц...Кур и за нея (предполагам)
Не съм ти никой да ти говоря на въпреки...прави каквото сметнеш за добре...но горните ти постове ще ги цитирам ВСЕКИ ПЪТ, когато се опиташ да кажеш нещо на Дилдо за София Лапат и тяхното отношение към останалите фенове...защото не намирам ама никаква разлика м/у случилото се вчера и редовната гледка от говеждите сектори...
Наистина, разочарован съм...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Fletcher Lind »

http://www.youtube.com/watch?v=OMgplqJtJP8

Абсолютно без коментар :) Дилдо нека си брои зрителчетата, тука сме 1 (един) човек!

Иначе Митак, познавам голяма част от момчетата, които правят цялата организация, много им се кефя и бих помагал при първа възможност, но това няма много общо с изстъпленията на няколко страхливеца, които не могат да си решат проблемите със светоусещането 1 на 1.

P.S.:
Fulhamfc.com написа: It was a truly unique atmosphere inside the Vasil Levski National Stadium. The expansive running track did little to soften the deafening reception Fulham’s players received prior to kick-off.
8)
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
francesco totti
Пишете, о, братя

Мнение от francesco totti »

Бавария написа:Или просто всеки спортен успех се посвещава на един велик човек...
всякак може да се тълкуват нещата - угоднически или не...
За съжаление вие му посвещавате само резили :)
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
francesco totti
Пишете, о, братя

Дичоу написа:Митак...аз личо съм мноооооогооо разочарован...
Ето това написах и в нашия форум:
Аз пък съм крайно разочарован...и мисля, че знаете от кое...
Мислех да не пиша още снощи, щото тогавашните ми думи щяха да ми донесат (поне) Бан....
иначе:
Фалос за всички, които се бият...
Фалос за всички нещастници, които са отишли на стадиона за да показва амфетаминово-хероиново-кежуалската си простотия
Фалос за всички 15-годишни-YouTube-чикиджийски-кежуал тарторчета, дето ми показват средни пръсти и ме псуват, когато казвам на горепосочените "Селяни"
Ще им викам селяни, защото са
Селяни са, понеже развалиха настроението е мача на годината, защото не сме се събирали толко хора от не-помня-кога, а в неделя ще има в пъти по-малко, именно, защото вече и в нашия сектор бият и тъпчат
Селяни са, защото станахме бетер говедата...защото се превръщаме в това, което най-много присмиваме и ненавиждаме...
Сигурен съм, че веднага ще се измисли някаква супер правдива причина и повод всичко това да стане...набързо ще се вмъкне в картинката я говедо, я терорист, я некой марсиянец...всеки който е против ще бъде заклеймен...и готово...
Но така за пореден път ще изгоните хората...
Жал ми е...яд ме е, защото като трябва да се правят бритни спиърс-гръчки-шалалаалаа...чака-рака...тупца..ЦСКААААААА-песнички или хореография...всички са много горди и пъчат некви такива...некосмати-още-тинйжърски пъпчиви гърди...но когато нещо такова се случи...се скатават като мишки...
Поемете отговорност, стюарди оправдайте си парите...Дучковци-глави-крака-маймуни...оправдайте си доверието, оправдайте си позициите...
Нека такива селении не се случват вече...
Приятелю, може би ще прозвуча клиширано, но отиди при тези хора и пред тях си изкажи мнението :wink: Иначе така по форуми не е мъжко да даваш оценки кое, как и защо е станало. Въобще си нямате представа защо стана боя, обаче викате "селяни". Мойто лично настроение не е помрачено от тоя бой, щото аз нямам нищо общо с него. Некой ако е по-"раним" сигурно това го е вгорчило, но това показва кой колко ходи по мачове. Щото вчера точно най-големите туристи почнаха да го викат тва, последвани от останалите. Не станахме бетер говедата заради боя, а станахме бетер говедата заради "селяни, селяни". Смеехме им се, ама при нас ги има същите балъци. :idea:

Иначе атмосферата- уникална. До 70-ата минута33 000 създадохме атмосфера, която би могла да помрачи която и да било агитка в Европа /с изключение на турците/. След това се случиха 2-3 събития, които преебаха нещата, но дотогава беше велико.
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Приятелю, за "мъжко" или "немъжко" също не е "мъжко" да оценяваш форумно...
По твоя логика и аз сега трябва да ти кажа "Шо не дойдеш да ми го кажеш в очите, а"...и да се заядем на тази тема...
Нямам против да го кажа и лично...не ме е страх ако това се опитваш да вмениш като впечатление...също и тезата ти, че не ходя много-много по мачове не е подчинена на реалностите...Както и да е...наистина не искам да се караме
Сигурен съм, че и вие и аз предпочитаме сектор, който вика скача и подкрепя отбора си 100% и 90 минути, а не млатещи се чикиджии...
Дано всички насочим действията си в тази насока...
Спомням си предишния път, когато сектора отново викаше на своите "селяни"...тогава стюардите от пътеката започнаха да сочат на група тъф м8с кой е викал, а те провеждаха наказателна акция отново стъпквайки всичко живо... И далеч не беше мач пълен с "туристи", а този, който е възможно най-избягван от тях - "говеждото дерби"
Иначе с последния ти абзац съм съгласен на 100000%. Точно това е мнението ми...чутовната атмосфера, великото настроение, което този мач създаде у мен и у още 36 000 армейци и не до там армейци...си заслужаваше поне този път да нямаме 2-3 простотии, които да поразвалят нещата...
Всички в Сектор "Г" тунайт ! ! !
САМО ЦСКА ! ! !
francesco totti
Пишете, о, братя

Мисълта ми е, че боя стана, щото некви туристи почнали да бият момче, което вее знаме, защото им пречело :oops: А вие всичките, без да знаете причината, тръгвате да викате "селяни" :idea: Как да разбирам това- значи толерирате в сектор Г да няма знамена, за да могат туристите и селяните да гледат мача ли? Обясни ми.
Целз
Ritchie Blackmore
В началото бе словото
Специалност: Физика & Математика
Курс: първи

Мнение от Ritchie Blackmore »

Някой в Сектор Г утре срещу Базел? :P
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

Язе отивам са да си зема биует.
Not because the fox barks...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

На Гошко Вратарчето пак от халите му я боцнаха. :lol:

Явно Дебърцините вкараха модата.
Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Абсолютен провал. ЙОВОВ Е САКАТ!! КОЛКО ГОДИНИ ОЩЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕ, ЗА ДА ГО ОСЪЗНАЕ?!? КОГАТО И ДА СЕ ОТКАЖЕ, СЕ ШЕ МУ Е КЪСНО!
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Квазимодото Йовов :lol: :lol: :lol:
Сакат е.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

И ние вчера играхме доста слабо. Защитата направи доста грешки, а в нападение така и не стигнахме до пложение.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Важното е, че нашият отбор има бъдеще...
...за разлика от един друг дето има само минало...
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”