Логопедия

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Публикувай отговор
who_knows
В началото бе словото
Курс: първи

Re: Логопедия

Мнение от who_knows »

Абе аз съм логопедия,Колежке :mrgreen: И исках да се прехвърля във Философския.Още не съм го решила 100%,но е много възможно..Ааа,а нали имаме Увод в СП утре? :scratch:
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия
Курс: четвърти

Мнение от kandidat_studentt »

Не.Утре имаме психология и след това първа група имаме упражнение по фонетика.
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
who_knows
В началото бе словото

Мнение от who_knows »

Mersi xaxaxa
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

who_knows написа:Mersi xaxaxa
и сме от 11 часа,да не се объркаш :wink: Защото нали психологията и увод в СП се размениха.
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
who_knows
В началото бе словото

Мнение от who_knows »

ясно,оба4е как може 1 път да не мине без да ни прецакат бееееее като живее6 на майната си и дойде6 рано и след тва духаааааа6 :x голям логопед 6те стана,няма 6то :evil:
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

who_knows написа:ясно,оба4е как може 1 път да не мине без да ни прецакат бееееее като живее6 на майната си и дойде6 рано и след тва духаааааа6 :x голям логопед 6те стана,няма 6то :evil:
Не са ни прецакали, просто трябва да си погледнеш новата програма.
Изображение
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Логопеди не знам дали ще станем,ама картоиграчи и кафеджии има голяма вероятност :lol:
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Spondaic написа:Логопеди не знам дали ще станем,ама картоиграчи и кафеджии има голяма вероятност :lol:
Напълно съм съгласна :) Така сме окупирали кафетата,че няма накъде.. :lol:

Деска,who_knows имаше предвид,че нямахме психология и само напразно се разкарвахме......както винаги разбира се :)
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

На 22ри (утре) и двете групи няма да имаме упр. по Анатомия! Останалото ще си имаме по програма!
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
who_knows
В началото бе словото

Мнение от who_knows »

deskasmeska написа:
who_knows написа:ясно,оба4е как може 1 път да не мине без да ни прецакат бееееее като живее6 на майната си и дойде6 рано и след тва духаааааа6 :x голям логопед 6те стана,няма 6то :evil:

Точно си ни прецакаха,аз незнам вече за кой път се случва тва и после всички ми се чудят защо не ходя на лекции .. :!:
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

who_knows написа:
deskasmeska написа:

Точно си ни прецакаха,аз незнам вече за кой път се случва тва и после всички ми се чудят защо не ходя на лекции .. :!:
еми точно за това хората са казали, че на лекциии не се ходи освен с някакви малки изключения. Само на упражнения, защото само на тях проверяват.
Изображение
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

Да, попринцип има неписано правило,че се ходи само на упражнения ама аз лично съм на мнение, че все пак сме студенти и всеки от нас си е решил,че иска да следва и не е чак толкова трудно да се ходи на лекции и на упражнения. Да вярно е, че понякога се получават дупки и т.н, но това е нормално. Не виждам причина да се оплакваме. Навсякъде е така. Ами УНСС , които имат дупки от по 3-4-5 часа между лекциите... И в крайна сметка, всеки сам си решава. Който иска да работи като Логопед след като завърши, ще си посещава лекциите и упражненията с желание. :wink:
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
who_knows
В началото бе словото

Мнение от who_knows »

То желание има - лекции,няма.И аз ако не исках да ставам логопед нямаше да идвам,но досега съм пропуснала НАРОЧНО (става въпрос) хаха само 1 лекция и такa.А между другото,според мойте познати от УНСC там са си доста редовни и лекции и всичко,а аз като кажа на някой,че за 1 седмица сме имали 2 лекции ме гледат точно така --> о.О :wink:
Аватар
shubi
Пишете, о, братя

Мнение от shubi »

E тази седмица,беше малко дъждовна да... ама пък, не се отчайвайте :) :wink:
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър

Мнение от deskasmeska »

ей хора някой ще ме вкара ли в крачка, какво става с нашата любима специалност? Някакви промени има ли, че аз от тази работа изтървах доста....
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”