Не знам, те Industrial ли се водят? Понеже мен индъстриала никак не ме радваTommy написа:Така да, обаче отново сравнително еднообразният им маршов ритъм писва доста бързо. Иначе и аз бих предпочел да слушам тях пред доста други неща, които биха оставили трайни следи в психиката ми.
Rammstein в България
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Rammstein в България
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Да, индъстриал се водят. А аз по принцип този стил не го слушам. Търпя го, не ми пречи, но просто не ми харесва.
Knights of the Cross
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
Бе нека е тъп концерта 
Интересно ми е каква ще е тематиката покрай новия албум. Не мога да разбера какво се кефите на групи, дето китариста като почне да свири някво соло и след пет минути трябва да си припомня коя песен аджеба свирехме.
едит: И преди да се хвърляте да обяснявате кой къв комунист е,замислете се че тогава те са били млади и са се бунтували срещу системата.Естествено че всеки ще са му най-добрите спомени от тия времена.
Интересно ми е каква ще е тематиката покрай новия албум. Не мога да разбера какво се кефите на групи, дето китариста като почне да свири някво соло и след пет минути трябва да си припомня коя песен аджеба свирехме.
едит: И преди да се хвърляте да обяснявате кой къв комунист е,замислете се че тогава те са били млади и са се бунтували срещу системата.Естествено че всеки ще са му най-добрите спомени от тия времена.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Били са млади и са били под тази система. Сега я защитават. Следователно не са се бунтували против нея, напротив - подкрепят я. Просто хората, които говорят с добро за онова време и не са били алчни пролетарии-убийци, просто са изживели тогава романтиката на младостта си. С оглед на времето вече бедността и мизерията, по необясним за мен начин, започват да им се струват като приятен романтичен спомен, а животът им - приказка. Това няма отношение с нито един режим, а единствено с човешкото развитие и склонноста на един индивид да идеализира уродливито само защото в момента не му е на главата.
Knights of the Cross
- deichevster
- Да живей словото
Определено. Всеки от нас ако пита родителите си ще види, че почти всички ще кажат че тогава са били най-щастливи, независимо от убежденията си 
Не е така. Поне за моето семейство се гордея, че това твърдение не е вярно. Но на това не му е мястото в тази тема.
Колкото до самия концерт - харесвам пироефекти, ама не толкова, че да се прежаля да слушам Рамщайн на живо и то като аз давам пари, а не някой на мен, за да ги изслушам.
Колкото до самия концерт - харесвам пироефекти, ама не толкова, че да се прежаля да слушам Рамщайн на живо и то като аз давам пари, а не някой на мен, за да ги изслушам.
Knights of the Cross
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
call me stupid, но аз не пиша в теми за музика, която мразя. Разбира се, че форумът е за мнения, независимо дали ми/ни/ви харесват или не, но е яко, когато се вземе предвид не дотам деликатната разлика между обоснованото "разбирам/не разбирам това и това, харесвам или не харесвам онова.." и елементарното плюене. Steck Bradwurst in dein Sauerkraut!!
Рамщайн са повече от маршов ритъм, фойерверки и як чичо, който ти се кара на немски
Точно текстовете и визията са съществената част. Не можете да отречете, че Тил играе перфектно ролята на недодялан миньор-психопат-работник-чудовище
Колкото до текстовете, всичко, което е гавра е добро. При тях - гавра с тонове
За новия албум, мисля на третото прослушване открих какво ме притеснява и мисля ще важи за повечето фенове. След чакането нормално феновете очакват нещо адски силно, чутовно и грубо, а албумът обаче е 3:2 лиричен, темпото на доста места е по-бавно, има повече хармонии, отколкото трясък и Тил .. пее
Пее, при това с поне терца нагоре. Тук-там се получава, но в повечето песни се чува добра идея, която е можело да се разработи, а те просто са си оставили ръцете. Ролята във всеки случай е поразмита ..
Освен това все още не мога да разбера дали усещам остаряване или е нарочно - "Любовта е там за всички/"Любовта чака всички" и .. специфичното им чувство за тумор, тоя път около сексуалните извращения и гавра с някое и друго клише
Айде слушам го за последен 359ти път и минавам на друга вълна, че ми писна, а и на всичките ми приятели, които слушат само за Рамщайн от 10 дена насам
Рамщайн са повече от маршов ритъм, фойерверки и як чичо, който ти се кара на немски
За новия албум, мисля на третото прослушване открих какво ме притеснява и мисля ще важи за повечето фенове. След чакането нормално феновете очакват нещо адски силно, чутовно и грубо, а албумът обаче е 3:2 лиричен, темпото на доста места е по-бавно, има повече хармонии, отколкото трясък и Тил .. пее
Освен това все още не мога да разбера дали усещам остаряване или е нарочно - "Любовта е там за всички/"Любовта чака всички" и .. специфичното им чувство за тумор, тоя път около сексуалните извращения и гавра с някое и друго клише
Айде слушам го за последен 359ти път и минавам на друга вълна, че ми писна, а и на всичките ми приятели, които слушат само за Рамщайн от 10 дена насам
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
бел.а. Ахаха, сега се сетих, че точно Рамщайн родиха ника ми преди повече от 5 години
Скоро след това тоя период поотмина, обаче ника си остана, прекалено много хора от поне 2-3 форума ми викаха така
Аз пък си го преведох като "Има любов за всички". Така де, отдавна не бях виждала по-зомбиран rammstein фен от себе си 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- deichevster
- Да живей словото
Знаех си аз,че мелодичността не ме притеснява само мене
Просто не мога да приема Ich tut dir weh. Някакси много поп ми звучи,а немски поп = 
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Забавлявам се да се заигравам с минали вкусове
с по-зрял
поглед, самонавиване и фанатизъм и по малко самоирония
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Тоя топик между другото на кво е основан? Аз не съм чул нищо официално за концерт на Рамщайн...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Никой не е. По скоро е основан на надежда, която пък е провокирана от интервюто в първия ми пост.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Rammlied - много добра
Ich tu dir weh - това имах предвид под недовършена идея=боза
Waidmanns Heil - много добра
Haifisch -
боклук
Bückstabü - много добра
Frühling in Paris - излиза ми обрив на врата от това
Wiener Blut - много добра, но също недомислена на моменти
Pussy - хихихи
изроди
Liebe ist für alle da - добра, но недовършена
Mehr - същото
Roter Sand - къде се намираш бе чичо..
Führe mich - мноо добра
Donaukinder - пак с недопомислени моменти, но като цяло добра. това вече е Рамщайнска балада
Halt - горе-долу, доза банална
Roter Sand (Orchester version) - има тука нещо
Liese - добре де, разбрахме ..
*
Добре, наистина спирам
И да не дойдат до тука - Београд е близооо
Ich tu dir weh - това имах предвид под недовършена идея=боза
Waidmanns Heil - много добра
Haifisch -
Bückstabü - много добра
Frühling in Paris - излиза ми обрив на врата от това
Wiener Blut - много добра, но също недомислена на моменти
Pussy - хихихи
Liebe ist für alle da - добра, но недовършена
Mehr - същото
Roter Sand - къде се намираш бе чичо..
Führe mich - мноо добра
Donaukinder - пак с недопомислени моменти, но като цяло добра. това вече е Рамщайнска балада
Halt - горе-долу, доза банална
Roter Sand (Orchester version) - има тука нещо
Liese - добре де, разбрахме ..
*
Добре, наистина спирам
И да не дойдат до тука - Београд е близооо
Ако дойдат, много ще се радвам, че ще бъде поредният концерт, който ще пропусна. 
Knights of the Cross