Общежитийни стаи на хотелски начала

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

nataliq
В началото бе словото

Общежитийни стаи на хотелски начала

Мнение от nataliq »

здравеите! искам да попитам дали мога да си намеря хотески части ж общейитията и на какжа цена са? ако някой знае моля да ми помогне :D

*Blood Countess:
Моля те, постарай се да пишеш с по - малко грешки, защото смисълът се губи. Едитнала съм заглавието.
Аватар
TheXFiles
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: втори

Re: Общежитийни стаи на хотелски начала

Мнение от TheXFiles »

http://uni-campus.net -> Обяви, новини, срокове -> Как можете да нощувате в общежитията на СУ
Цените са от 7.40 до 15лв
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

Мисля, че има някакъв проблем с горепосочения сайт на сбо...
именно във връзка с ползване на стаи в общежитията на хотелски начала, можете ли да ми дадете някакъв тел.номер, на който да запазя стая??? благодаря предварително!
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
TheXFiles
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: втори

Мнение от TheXFiles »

Как можете да ползвате нощувки в студентските общежития на СУ “Св. Климент Охридски” по време на кандидат-студентската кампания и при други поводи:

С предварителна резервация.
1. Желаещият да ползва нощувки проверява на тел. 02/868 92 74 за наличието на свободни места на съответните дати.
2. При потвърдено наличие на свободни места, се заплаща съответния брой нощувки на цена 7.40 лв. за едно лице, по банкова сметка:
СУ - Поделение “Социално-битово обслужване”
София, Студентски град, бл. 42 Б, , тел./факс: 02 963 42 38
БНБ София
IBAN BG23 BNBG 9661 3100 1238 01
BIC BNBGBGSD
3. Заявителят на нощувките изпраща ксерокопие от платежното нареждане на факс 02/963 42 38.
Върху ксерокопието задължително се изписват още следните данни: трите имена, ЕГН и данни номер и дата на издаване на личната карта и адрес по местоживеене на лицата, които ще ползват нощувките; период на нощувките /дати/; брой на нощувките.
4. Един час след изпращане на факса, заявителят получава информация на телефон 02/868 92 74, за определеното му място за нощуване и подробности по настаняването.

В. Настаняване на място.
Желаещият да ползва нощувки трябва да отиде в Студентски град, бл. 42Б, стая 103 – г-жа Гогова, за получаване на настанително писмо; за справки – тел. 02/868 92 74.

Г. Настаняване на хотел – Студентски град, бл. 55, вх.Б.
Редът е същия, както описания в т.А. Цената за едно легло, в зависимост от вида на стаята е 10 или 15 лв.- за учащи, и 12 или 18 лв. за неучащи.
В ксерокопието, което се изпраща по факс, се отбелязва – “ХОТЕЛ”
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Дали има още такива стаи в СУ?
Някой знае ли? Интересувам се и от месечния наем.
The Darkness Within
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от The Darkness Within »

Доколкото знам, стая в общежитията може да се ползва на хотелски начала само временно, примерно за 1 седмица покрай кандидат-студентските изпити или пролетната ваканция за някой курс към университета и т.н. Не може да се ползва като квартира.
zmey
Пишете, о, братя

Мнение от zmey »

напротив, може, за по-дълги периоди питайте за отстъпки (ако не питате, няма да ви предложат :))) )
Аватар
cvetencetototo
В началото бе словото
Специалност: PR задочно

Мнение от cvetencetototo »

Здравейте,
От около 2 седмици звъня на посочените в сайта телефони, за да попитам дали имат свободни стаи, но никой не вдига. Аз съм задочничка и с една колежка имаме нужда от квартира, а на 7ми септември започваме, та трябва да се свържа с тях.

Дали са в отпуска?
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”