WTF?! Романтични жестове?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: WTF?! Романтични жестове?

Мнение от pora_e_priqtel »

А, викаш по-простимо е ако мъж удари жена, отколкото ако жена удари мъж?
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Няма такова нещо :arrow: не толерирам нито едното , нито другото, но просто в повечето случаи мъжете посягат отколкото обратното и това е неоспорим факт :twisted:
Иначе относно романтичните жестове, понякога ме осенява музата и мога да бъда много любвеобилна и изобретателна, обаче като цяло романтиката нещо ми се изтри от съзнанието след един определен период от моето съществуване и съм крайно неромантична в сравнение с човека до мене, ама какво да се прави :mrgreen:
Като птичка в небесата :)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

sientelo написа: като цяло романтиката нещо ми се изтри от съзнанието след един определен период от моето съществуване и съм крайно неромантична в сравнение с човека до мене, ама какво да се прави :mrgreen:
То си личи и от подписа ти ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

alter ego написа:Дойде ми и друга идея: Романтичен жест ли е в разгорещен спор да ти отвъртят един оглушителен шамар? Щото и той изразява силно и непреодолимо чуство... :wink:
На мен ми се е случвало, но се сдържах... :mrgreen:
Докато не заиграе каиша...
:twisted:
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Като ви чета предишните постове, си давам сметка, че на фона на други хора съм всъщност доста глезена жена. В нашата връзка си има пълен набор от романтични жестове - на лице са ароматните свещи и бялото вино нощем в стаята, подарява ми бели рози (запомнил е, че са ми любимите), готви ми, взима ме и ме изпраща до къщи (дори в най-ужасното време), държи ме за ръка, сеща се да ми дръпне стола и да ми помогне да си облека палтото в заведенията, пише ми сладки смс-и, помни датата ни и държи да си я празнуваме някак и т.н., и т.н. Като се замисля, той е далеч по-романтичен от мен. Аз по-скоро спомагам за убиване на романтиката в някои случаи :oops: , в които честно казано ми изглежда губене на време.

И именно тук идва момента да спомена, че онова, което е романтично за едни жени, може би не е такова за други. Примерно като чуя обръщението "мило", почва да ми се гади. Толкова лигаво ми звучи. Както и всичките там "коте", "пиле" и пр. Бих оценила едно цвете в саксия повече отколкото такова, което ще повехне пред мен за два дена, защото за последното ще кажа "Ах, колко мило", после ще си го сложа във ваза и ще го забравя, докато живото цвете бих си го гледала всеки ден и едно ще ми стига, няма да е нужно да се подновява през няколко дни като вехнещите. Романтично ми е някой да се появи изненадващо и да каже "Хайде да идем на кино, взел съм билети за филм, който знам, че ще харесаш, а после можем да минем на някоя сладкарничка", вместо типичното скучно "Еми аз ще дръпна филм от нета, докато ти ми сготвиш..." :lol: Изобщо цялото това мислене в стил "защо да те водя на кино веднъж в месеца, след като има безплатни филми в нета" или "защо да ядем навън веднъж седмично, след като в квартирата ти има кухня" или "защо да те водя на романтична разходка нощно време в парка, след като можем да се натискаме на топло у вас или у нас" ме изнервят, тъй като ми се струва, че повечето мъже, след като веднъж са "забили" една жена и вече ходят с нея, в последствие започват да я приемат за даденост и не се сещат да свършат и най-елементарните жестове, които ще им "нарушат рахатлъка". А еднообразието убива всяка връзка. Може да не е днес, може да не е утре, ама приемаш ли жената до себе си като част от интериора на спокойния си живот, хич не е на добре.
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

аз съм силно романтичен по душа и характер, и много хора са го видели/усетили. Много често романтичните жестове и действия са си мои, индивидуални, а не изкопирани, редки случаи ако наистина нещо ми е харесало и пак гледам да го поизменя в мой стил. За сегашната ми връзка мога да кажа веднага за едно от най-романтичните неща, които съм правил - измислих една музикална пиеска за нея и постоянно й я свиря. Може да звучи клиширано, но аз се съмнявам, че ако някой младеж изкочи с песничка/мелодия или каквото и да е музикално, посветено на някоя девойка, тя ще каже "клише" и ще му обърне гръб :roll: Пък и доста хора (освен нея) го харесаха това парче и са ми казвали, че с него доста силно показвам обичта си към нея ^^

Друго - тези дни доста беше болна, та един от дните отидох и купих една плюшена мравка (по която тя винаги хвърляше поглед като минавахме покрай магазинчето) и я зарадвах с нея. То и самото оставане до нея докато е болна за мен е вид романтично действие.

Да не говорим, че я изпращам всеки божи ден (когато ми дойде на гости де) от Лагера до Надежда, което си е живо приключение вечерта по градския.

Прилагам романтика където мога и е удачно, даже и в секса, където правилните жестове и действия преди/по време на много допринасят за прекрасното чувство след това :mrgreen:

Ако в романтиката е вложено чувство, истинско чувство, надали ще има човек, който ще й устои ^^

А Миле, натискането по пейките откога се води за романтика xD
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Аз като бях на 16 се водеше. Ама това беше отдавна.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

theDarkSite написа: Да не говорим, че я изпращам всеки божи ден (когато ми дойде на гости де) от Лагера до Надежда, което си е живо приключение вечерта по градския.
Съвсем офтопик, ама, Киро, защо си изостави прекрасното таванче в Лозенец, бре! Толкова готино беше!
Впрочем, уверявам те, че не би ти се разсърдила, ако я изпратиш просто до спирката, вместо да биеш толкова път в двете посоки. Ама щом те влече... :lol:

Вал, thumbs up за това с интериора. Не мисля, че съществува жена, която не би се съгласила, че това си е един от смъртните грехове в една връзка. И, за да не кажете, че сме егоистки и мислим само за себе си, вярвам, че и мъжете биха се съгласили с нас и не би им било особено гот да бъдат приемани за даденост. Просто като че ли жените по-бързо се усещат и, като цяло, по-рядко позволяват това да се случи.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

black_lady написа:Като ви чета предишните постове, си давам сметка, че на фона на други хора съм всъщност доста глезена жена. В нашата връзка си има пълен набор от романтични жестове - на лице са ароматните свещи и бялото вино нощем в стаята, подарява ми бели рози (запомнил е, че са ми любимите), готви ми, взима ме и ме изпраща до къщи (дори в най-ужасното време), държи ме за ръка, сеща се да ми дръпне стола и да ми помогне да си облека палтото в заведенията, пише ми сладки смс-и, помни датата ни и държи да си я празнуваме някак и т.н., и т.н. Като се замисля, той е далеч по-романтичен от мен. Аз по-скоро спомагам за убиване на романтиката в някои случаи :oops: , в които честно казано ми изглежда губене на време.
WTF, тва момче го е загазило сериозно :shock: Добре де, на тебе интересно ли ти е човекът до теб да е толкова...мек ли е правилната дума в случая?
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Е що, ако комбинира романтичните жестове със здравословни дози простотия, които да уравновесяват нещата... :oops:
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

Търговецът на кристал написа:
theDarkSite написа: Да не говорим, че я изпращам всеки божи ден (когато ми дойде на гости де) от Лагера до Надежда, което си е живо приключение вечерта по градския.
Съвсем офтопик, ама, Киро, защо си изостави прекрасното таванче в Лозенец, бре! Толкова готино беше!
Впрочем, уверявам те, че не би ти се разсърдила, ако я изпратиш просто до спирката, вместо да биеш толкова път в двете посоки. Ама щом те влече... :lol:
Офтопика: по-евтино, повече удобства и по-хубави условия, а и квартала е по-добър ;)
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Кино, сладкарници, вечери, подаръци, плюшени мравки... А после откъде да взема 350 лева си оправя компютъра? И защо пък вместо на кино, мино и сладкарници не идем днес от 22:00 на мача с Базел? За да е романтично, бих направил компромис с В сектор.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

black_lady написа:Като ви чета предишните постове, си давам сметка, че на фона на други хора съм всъщност доста глезена жена. В нашата връзка си има пълен набор от романтични жестове - на лице са ароматните свещи и бялото вино нощем в стаята, подарява ми бели рози (запомнил е, че са ми любимите), готви ми, взима ме и ме изпраща до къщи (дори в най-ужасното време), държи ме за ръка, сеща се да ми дръпне стола и да ми помогне да си облека палтото в заведенията, пише ми сладки смс-и, помни датата ни и държи да си я празнуваме някак и т.н., и т.н. Като се замисля, той е далеч по-романтичен от мен. Аз по-скоро спомагам за убиване на романтиката в някои случаи , в които честно казано ми изглежда губене на време.
+ 1
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Reaver
Да живей словото
Специалност: История (СУ)
Курс: втори

Мнение от Reaver »

Scarface написа:
black_lady написа:Като ви чета предишните постове, си давам сметка, че на фона на други хора съм всъщност доста глезена жена. В нашата връзка си има пълен набор от романтични жестове - на лице са ароматните свещи и бялото вино нощем в стаята, подарява ми бели рози (запомнил е, че са ми любимите), готви ми, взима ме и ме изпраща до къщи (дори в най-ужасното време), държи ме за ръка, сеща се да ми дръпне стола и да ми помогне да си облека палтото в заведенията, пише ми сладки смс-и, помни датата ни и държи да си я празнуваме някак и т.н., и т.н. Като се замисля, той е далеч по-романтичен от мен. Аз по-скоро спомагам за убиване на романтиката в някои случаи :oops: , в които честно казано ми изглежда губене на време.
WTF, тва момче го е загазило сериозно :shock: Добре де, на тебе интересно ли ти е човекът до теб да е толкова...мек ли е правилната дума в случая?
Абе точно мек не съм да ти кажа ...
S.D.M.F.
Изображение
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Хахахах, ама за тебе ли става дума? :lol: :lol: :lol: сори, ама ми звучи като лигавщина
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”