всичките тия начини да убиеш врага от разстояние, добре защитен в твоята желязна кутийка самокато натиснеш едно копче са отнели доблестта на сблъсъка. Но това пък е най-малкия проблем на днешните бездоблестни времена :Р
Войната и смъртта
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Re: Войната и смъртта
Войната в днешно време е опасна не с това, че оставаш мозъчен инвалид, а че няма никакъв смисъл да си жертваш живота
Защото няма да е напразно.
всичките тия начини да убиеш врага от разстояние, добре защитен в твоята желязна кутийка самокато натиснеш едно копче са отнели доблестта на сблъсъка. Но това пък е най-малкия проблем на днешните бездоблестни времена :Р
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Факт.
За това няма проблем, че имаме малка (на брой) армия, стига да е добре оборудвана.
За това няма проблем, че имаме малка (на брой) армия, стига да е добре оборудвана.
The names of the future are stamping of impatience.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Но Смокинг,
винаги може да се случи да останеш очи в очи с противника и без защитните или дори и без нападателните средства. За такъв сблъсък готов ли си? Лесно е да натиснеш копчето, но да му счупиш врата с ръцете си, например? Или да му смачкаш черепа с камък или нещо подобно?
винаги може да се случи да останеш очи в очи с противника и без защитните или дори и без нападателните средства. За такъв сблъсък готов ли си? Лесно е да натиснеш копчето, но да му счупиш врата с ръцете си, например? Или да му смачкаш черепа с камък или нещо подобно?
Into the endless we ride... 
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Амии... не знам дали съм готов. Но при определени обстоятелства смятам, че поне предпоставките за това биха били налице (демек желанието да убия този срещу мен, като по този начин го накажа за нещо)
Но има го и моментът, че когато аз се срещна очи в очи с него, както е било в доброто старо време, и той ще се срещне очи в очи с мен. А съм доста убеден че на много от войниците от модерните армии им липсва точно това. И това според мен е доста важно, когато отиваш на война. По-важно от това да знаеш кое копче в самолета ти пуска бомбата
Но има го и моментът, че когато аз се срещна очи в очи с него, както е било в доброто старо време, и той ще се срещне очи в очи с мен. А съм доста убеден че на много от войниците от модерните армии им липсва точно това. И това според мен е доста важно, когато отиваш на война. По-важно от това да знаеш кое копче в самолета ти пуска бомбата
Peace is a lie. There is only passion.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мдаа, прав си и това, което казваш, винаги ще липсва на професионалната армия - мотивировката, която не е свързана с парите...
И това не може да се компенсира с участие в разни мисии, поне така на мен ми се струва...
И това не може да се компенсира с участие в разни мисии, поне така на мен ми се струва...
Into the endless we ride... 
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
Ба,аз редовно си мисля че щеше да е добре да имам лиценз за убиване
Иначе морала е хубаво нещо,докато ножа не опре в кокала. Това трябва да ви е пределно ясно.
Иначе морала е хубаво нещо,докато ножа не опре в кокала. Това трябва да ви е пределно ясно.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- deichevster
- Да живей словото
По тая логика датската армия е 2300,пък бундесвера е 250000 активни,с 15 милиона годни за привикване. От къв зор да се страхуваме от турците?
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, няма проблем.Ураган написа:Взел си сериозно пропагандата на САЩ за " модерния войник ". Такова добиче няма. Войната все още е на улицата, в Ирак например май всички нови техники не успяват да избият до крак 10,000 човека.
Нашата армия - 40, 000.За това няма проблем, че имаме малка (на брой) армия, стига да е добре оборудвана.
Турската - 18, 000, 000.
Няма проблем, да.
Знаеш ли причината, поради която Турция не е нападнала България преди около 30тина години ? Защото на границата е било нужно да ги задържим точно половин час и Истанбул е щял да бъде в развалини от ракетните ни обстановки.
И 10 000 да имаме, стига да имаме модернизирано оборудване ... няма значение колко има врага.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кой е развил такава теория и какво общо има тя с това, което аз казах ?
- deichevster
- Да живей словото
Ква е според вас вероятността двама съюзници на сащ и членове на нато да се нападнат един друг?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Добре де, ако ще да се клонираме, пак няма да можем да извадим 18-милионна армия, така че няма смисъл да се вайкаме. България няма да участва във война още поне 20 години, смятам, а може би и още 50. Ха дано не участва никога, но все пакне бива да си заваряваме розовите очила за тиквите.
- the_oppressed
- В началото бе словото
- Курс: втори
Питай Турция и Гърция как се разбираха за Кипърdeichevster написа:Ква е според вас вероятността двама съюзници на сащ и членове на нато да се нападнат един друг?
САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Нека позная - световният (юдо-масонски) заговор срещу България?Ураган написа:Ние и в момента участваме, просто е в асиметрична такава, където целия свят е срещу една държава.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да ..... юдео-масоните цяла вечност се борят срещу България, но епичните ни хиперборейски герои ги отблъксватpora_e_priqtel написа:Нека позная - световният (юдо-масонски) заговор срещу България?Ураган написа:Ние и в момента участваме, просто е в асиметрична такава, където целия свят е срещу една държава.