Спортове в СУ-1 курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Re: Спортове в СУ-1 курс

Мнение от Spondaic »

DayDream,а ти в представителния отбор на университета ли си? Голяма мизерия ми звучи само да може да бягаш :lol:
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
beyond_paradise
В началото бе словото
Специалност: Културология

Мнение от beyond_paradise »

[quote][/quote]Не, лична карта + медицинско :lol: . Шегувам се. Мисля, че не ни искаха и книжките, важно ти е само факултетния номер от тая книжка ;).

А знаете ли дали трябва да се запишем в ректората или в съответния факултет, където се провежда даденият спорт ?
Everything Is Possible
Аватар
beyond_paradise
В началото бе словото
Специалност: Културология

Мнение от beyond_paradise »

А, не ми отговаряйте, намерих го :D
Everything Is Possible
sonia_iankova
В началото бе словото

Мнение от sonia_iankova »

zdraveite,
iskam da da razbera malko povehe po vaprosa za fextovkata . kak stoiat tam neshtata, mogat li da se zapisvat nachinaeshti i posle lesno li se vzima izpita i izobshto niakoi zapisva li se na tozi sport! shte se radvam da i otgovorite skoro poneje sroka za zapisvane izticha v petak
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Всеки спорт се започва от ниво начинаещи, а изпитите в никакъв случай не са нещо непосилно ;)
durotar
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология
Курс: първи

Мнение от durotar »

Хора къде трябва да се запиша за плуването?Първоначално бях навит на тенис,но местата били запълнени вече.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

durotar написа:Хора къде трябва да се запиша за плуването?Първоначално бях навит на тенис,но местата били запълнени вече.
Такааа, за плуването срока за записване започва от 12.10.2009 г, тъй като в момента басейнът не работи и треньорите ги няма, така че отиваш на басейн "Академик" следващия вторник от 10:00 до 12:00 часа, сряда от 14:00 до 16:00 часа или четвъртък отново от 10:00 до 12:00 часа и Боряна Туманова ще те запише ... в петък записването ще става при Начков, като часът отново е от 10:00 до 12:00 ... Басейнът се намира до стадион "Академик", този, който е на ІV-ти км, а не този в жк. "Гео Милев" ...
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

although написа:
durotar написа:Хора къде трябва да се запиша за плуването?Първоначално бях навит на тенис,но местата били запълнени вече.
Такааа, за плуването срока за записване започва от 12.10.2009 г, тъй като в момента басейнът не работи и треньорите ги няма, така че отиваш на басейн "Академик" следващия вторник от 10:00 до 12:00 часа, сряда от 14:00 до 16:00 часа или четвъртък отново от 10:00 до 12:00 часа и Боряна Туманова ще те запише ... в петък записването ще става при Начков, като часът отново е от 10:00 до 12:00 ... Басейнът се намира до стадион "Академик", този, който е на ІV-ти км, а не този в жк. "Гео Милев" ...
Местата за плуването не знам дали някога се запълват изобщо.
Иначе според обявеното на таблото часовете са различни от написаните от although.

Вторник - 15:00 - 17:00
Сряда - 10:00 - 12:00
Четвъртък - 14:00 - 17:00
Петък- 13:00 - 16:00
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

HeyGod написа:
although написа:
Местата за плуването не знам дали някога се запълват изобщо.
Иначе според обявеното на таблото часовете са различни от написаните от although.

Вторник - 15:00 - 17:00
Сряда - 10:00 - 12:00
Четвъртък - 14:00 - 17:00
Петък- 13:00 - 16:00
Амм, най-вероятно е така, както казваш ... Когато Начков ми ги казваше и той самият не беше много убеден в точните часове, така че съм склонен да ти повярвам ... :wink:
За мен няма значение, де, тъй като не ми се налага да се записвам, но все пак мерси за поправката ... :)
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия
Курс: четвърти

Мнение от kandidat_studentt »

здравейте,искам да попитам за спорта..Дочух,че ако не запиша спорт нямало да ми се признава дипломата в другите страни,вярно ли е?И ако е вярно колко семестъра трябва да ходя на спорт,за да ми се признае дипломата?Сега не съм записала,защото не е задължителен при нас,но ако така стоят нещата с дипломата..от втори семестър ще се запиша.
Благодаря
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

На тия по спортовете от СУ да им ... ....... ........ ............, само ...... ....... ........ .........

Тия .......... още малко ще изкарат тоя ........... спорт по-важен от лекциите.
Аватар
Green-Space^^
В началото бе словото
Специалност: Социология
Курс: втори

Мнение от Green-Space^^ »

Дамз.... Може да не е тук мястото, ама ще се пробвам :mrgreen: Някой има ли идея как можем да се свържем с този по тенис?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Че леко май не можем да се засечем :mrgreen:
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

kandidat_studentt написа:Дочух,че ако не запиша спорт нямало да ми се признава дипломата в другите страни,вярно ли е?
И аз това се чудех, но едва ли. Според мен това са глупости, а гадното е, че са ги разпространили лица от Университета.
Представи си, кандидатстваш за магистратура/докторантура/работа в, да кажем, IBM в Холандия и ти казват - ааа, нямаш спорт в Софийския, не може
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Norwegian Wood написа:
kandidat_studentt написа:Дочух,че ако не запиша спорт нямало да ми се признава дипломата в другите страни,вярно ли е?
И аз това се чудех, но едва ли. Според мен това са глупости, а гадното е, че са ги разпространили лица от Университета.
Представи си, кандидатстваш за магистратура/докторантура/работа в, да кажем, IBM в Холандия и ти казват - ааа, нямаш спорт в Софийския, не може
Или ти казват - ааа,СУ,не може! :mrgreen:
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Ааа, моля ти са ся :mrgreen:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”