Къде в София ходите на фитнес?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Къде в София ходите на фитнес?

Мнение от JudyRamone »

Ами в някой спортен магазин... :) ти както си в къща излизаш на двора и скачаш :) аз снощи се смазах но съм много доволна :) довечера пак :D
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

В Щутград освен женския фитнес - Гея, дето съм ходила и дето знам, че положението е добро, знам още за тоя до 33 блок(абе, под Бар на края на вселената), а за него знам че цените са направо смешни в сравнение с другите места.
Другият се пада срещу Джим Бийм до 12 блок. И двата са смесени :)
la douleur exquise
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Скачането на въже е наистина чудесна идея :P ще си позволя да добавя и въртенето на обръч -- страшно полезно за коремче и паласки, стига да се прави редовно :mrgreen: :alien:

И двата уреда се продават във спортните магазини. Обръчите обаче са някакъв детски размер, пластмасови, и далеч от професионалните (които пък струват по 80 евро минимум, on the other hand :shock: ), затова много хора предпочитат да ги "отворят" и напълнят с нещо по-тежичко (например ориз).
Въжето трябва да е съобразено с индивидуалната височина -- когато по настъпиш и изпънеш двата му края нагоре, дръжките да стигат до подмишниците.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

fak написа:В Щутград освен женския фитнес - Гея, дето съм ходила и дето знам, че положението е добро, знам още за тоя до 33 блок(абе, под Бар на края на вселената), а за него знам че цените са направо смешни в сравнение с другите места.
Другият се пада срещу Джим Бийм до 12 блок. И двата са смесени :)

И аз съм ходила в Гея, знам, че е добро положението, ама нали ще ходим с мъжа заедно та няма как да го преоблека като жена :mrgreen: .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

JudyRamone написа:ти както си в къща излизаш на двора и скачаш :) аз снощи се смазах но съм много доволна :) довечера пак :D
Избиваш биричките дето жулиш четвъртък пред МВРтоу :) :) :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

JudyRamone написа:Аз в понеделник се записвам в тоя до нас. 26 лв за 8 посещения в месеца. И освен това почнах да скачам на въже долу на двора :) Олшелпериш скачай на въже !! И коремни преси вкъщи на пода естествено. Това ще е достатъчно и след 2 месеца ще съм егати парчето :mrgreen: :D 8)
Нещата са доста по-комплексни обаче :?
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Ues
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ues »

Моята карта в Уидър е 11 лв за 12 посещения, много доволно ;] Те тоя галфон ме нави :D
Годо?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”