Къде в София ходите на фитнес?
Модератори: ники, Methuselah
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Къде в София ходите на фитнес?
Ами в някой спортен магазин...
ти както си в къща излизаш на двора и скачаш
аз снощи се смазах но съм много доволна
довечера пак 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
В Щутград освен женския фитнес - Гея, дето съм ходила и дето знам, че положението е добро, знам още за тоя до 33 блок(абе, под Бар на края на вселената), а за него знам че цените са направо смешни в сравнение с другите места.
Другият се пада срещу Джим Бийм до 12 блок. И двата са смесени
la douleur exquise
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Скачането на въже е наистина чудесна идея
ще си позволя да добавя и въртенето на обръч -- страшно полезно за коремче и паласки, стига да се прави редовно

И двата уреда се продават във спортните магазини. Обръчите обаче са някакъв детски размер, пластмасови, и далеч от професионалните (които пък струват по 80 евро минимум, on the other hand
), затова много хора предпочитат да ги "отворят" и напълнят с нещо по-тежичко (например ориз).
Въжето трябва да е съобразено с индивидуалната височина -- когато по настъпиш и изпънеш двата му края нагоре, дръжките да стигат до подмишниците.
И двата уреда се продават във спортните магазини. Обръчите обаче са някакъв детски размер, пластмасови, и далеч от професионалните (които пък струват по 80 евро минимум, on the other hand
Въжето трябва да е съобразено с индивидуалната височина -- когато по настъпиш и изпънеш двата му края нагоре, дръжките да стигат до подмишниците.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
fak написа:В Щутград освен женския фитнес - Гея, дето съм ходила и дето знам, че положението е добро, знам още за тоя до 33 блок(абе, под Бар на края на вселената), а за него знам че цените са направо смешни в сравнение с другите места.
И аз съм ходила в Гея, знам, че е добро положението, ама нали ще ходим с мъжа заедно та няма как да го преоблека като жена
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Избиваш биричките дето жулиш четвъртък пред МВРтоуJudyRamone написа:ти както си в къща излизаш на двора и скачашаз снощи се смазах но съм много доволна
довечера пак
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Нещата са доста по-комплексни обачеJudyRamone написа:Аз в понеделник се записвам в тоя до нас. 26 лв за 8 посещения в месеца. И освен това почнах да скачам на въже долу на двораОлшелпериш скачай на въже !! И коремни преси вкъщи на пода естествено. Това ще е достатъчно и след 2 месеца ще съм егати парчето
![]()
![]()
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Моята карта в Уидър е 11 лв за 12 посещения, много доволно ;] Те тоя галфон ме нави 
Годо?