Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

все си мисля, че ще бъде като миналия път - в смисъл, че самата подготовка е много по-вълнуваща от самата вечер...тя определено минава много бързо :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Johana Jotkova написа:Сигурно има впредвид човекът, че при тях няма дами и кавалери, т.е. всеки си е сам или по-точно "и сам войнът е войн" :idea:
Ами в поне 50% от случаите. В нашия клас например няма да има :? Ама да ви кажа, това не е толкова лошо, защото обръщаш внимание да повечко хора :roll:

Танцуваш с всичките си приятелки (не гаджета), веселите се всички заедно :D, пък и си се знает всички, които се веселите! 8)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

явор написа:Ама да ви кажа, това не е толкова лошо, защото обръщаш внимание да повечко хора :roll:

Танцуваш с всичките си приятелки (не гаджета), веселите се всички заедно :D, пък и си се знает всички, които се веселите! 8)
че ти и иначе можеш да правиш всичко изброено по-горе :roll: това че аз съм избрана например определен човек отт випуска и той ми е кавалер въобще не значи, че няма да го предотстъпвам на приятелите си да кажем (в крайна сметка сме една компания :D )...пък така като се замисля и аз може да хвана някой чужд кавалер (или пък дама) :roll:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Мен леко ме притеснява това, че гаджето ми ще бъде в дискотеката. Не знам как ще му обръщам внимание на него, а и сутринта най-безцеремонно трябва да го изгоня, когато тръгнем към училище... :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

katiunki написа:а и сутринта най-безцеремонно трябва да го изгоня, когато тръгнем към училище... :roll:
защо? :shock: аз ходих с моя приятел в училище, само че седях отвън на пейката и не исках да влизам...тогава все още ми оставаха две години в същата гимназия и не исках да съм с етикета "черна овца" или да са ме нарочили заради изпълненията на празнуващите...и все пак бях с тях :?
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Ми не знам...Просто искам да съм си за последно сама със съучениците. Малко е странно, ама де да знам. Той сигурно ще бъде и на изпращането и т.н., поне на едно мероприятие да съм без него. :oops:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ами ако не е учил/ учи в същото училище може пък сам да се откаже, знае ли се :roll: може да се почувства сконфузно и така :D
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

В нашия клас няма да има чужди хора и ще сме помежду си дами и кавалери.Даже един съученик вече ме покани така че съм уредена :lol: Незнам за вас,ама аз поне мисля че е кофти ако гаджето не е от класа,даже от випуска да идва в ресторанта,защото малко или мн няма да познава всички и ти ще се разкъсваш между него и класа си.А това все пак е вечер на класа.Примерно приятелят ми ще дойде до нас и ще ме изпрати до хотела,където ще сме,после си влизам с класа и с момчето от класа ми.Но всеки сам си преценява де..
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Да, в ресторанта и ние не може да водим чужди хора, но в дискотеката.... Ще видим, ще говорим с него, да видим какво ще измислим. :)
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

При нас няма проблем да си доведем и човек в ресторанта,само трябва да се плати и да се уточнатя бройките.Даже от випуска ще има хора,които да си водят гаджетата.Пак е въпрос на избор.Пък и двойката си решава дали и двамата ще се чувсттват комфортно.Аз лично не искам да се разкъсвам между приятеля ми и класа.Тази вечер е наистина специална и бих се радвала да е до мен,но просто е ечер на класа,поне аз така го разбирам...Абе идеалния варинат е гаджето ти да е от класа или випуска...Ама малко са тези късметлии 8)
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

относително е...аз тогава може и да съм познавала повече хора, отколкото в моя си випуск...има много голямо значение...въпреки че аз тогава не изисквах да ми се обръща внимание и общо взето с вде думи си седях на масата и с още един външен кавалер, седящ срещу мен си подавахме през масата бутилката с водка :roll: дръпнаха ме за 1-2 танца и толкоз...приятелят ми си се забавляваше, не ме е обгрижвал, а аз пък упорито си запивах с непознатия срещу мен
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Видях си дантелата за роклята върху Адреналинките,ама син цвят :P По-прозрачна е отколкото мислех :(
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ще ги бием и ще им я вземем...какъв е проблема :roll: :lol: аз веднъж си мислех какво ще направя ако видя някоя с рокял като моята...и в крайна сметка накратко ситуацията ще се развие в следната линия: за косата в храстите (никой да не види :twisted: ) и после малко бой за несвяст и роклята вече е съблечена от нея и в първия контейнер подпалена :roll: нещо такова
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Да не помисли, че искаш да я изнасилваш :)
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

да мисли каквото ще :twisted: и в двата случая остава без рокля :twisted:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”