Каква е половата ориентация на вашия мозък?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Hera
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: трети
Каква е половата ориентация на вашия мозък?
Целта на този тест е да определи половата насоченост на вашия мозък.
Няма правилни и грешни отговори. Резултатът показва количеството мъжки хормони, които вашият мозък (не) е получил между шестата и осмата седмица след зачатието ви. Количеството мъжки хормони, получени тогава, се отразява върху личните ви предпочитания, ценности, модели на поведение, стил и др.
http://polls.hapcheto.com/index.php?sid=57171
Няма правилни и грешни отговори. Резултатът показва количеството мъжки хормони, които вашият мозък (не) е получил между шестата и осмата седмица след зачатието ви. Количеството мъжки хормони, получени тогава, се отразява върху личните ви предпочитания, ценности, модели на поведение, стил и др.
http://polls.hapcheto.com/index.php?sid=57171
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Re: Каква е половата ориентация на вашия мозък?
Това ми излезе на мен
Хмм, беше що годе интересно, но резултата не мисля, че ми казва нещо кой знае колко полезно...Повечето мъже събират от 150 до 330 точки, повечето жени - от 300 до 450 точки.
Вие събирате 395 точки.
Мозък, който има предимно женска ориентация, традиционно показва резултат от теста над 330 точки. Колкото по-голямо е числото, толкова по-женска е ориентацията на мозъка и по-изразени са творческите, артистичните и музикалните таланти. Такъв човек взима повечето си решения интуитивно, при дефинирането на проблем са му необходими по-малко данни. Освен това съответният човек е способен да решава проблемите творчески, ръководен от вътрешен усет.
Колкото по-малка цифра е резултатът от теста, направен от жена, толкова по-значителна е вероятността тази жена да бъде с лесбийски тенденции.
Мъже с резултат под 150 и жени с резултат над 450 точки имат мозъци, чиято ориентация е толкова противоположна, че единственото общо нещо между тях вероятно е това, че живеят на една и съща планета.
Вие събирате 425 точки.
oчаквах по на мъж да бия
oчаквах по на мъж да бия
la douleur exquise
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
350. браво на мен

В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
300, на границата, ахххх

- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
аз съм с 425 :>
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
205
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Bety_
- Летящите Пръсти
290 точки
Така е то, Милши...
Така е то, Милши...
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Вие събирате 225 точки.
Мозък, който има главно мъжка ориентация, обикновено събира под 300 точки. Колкото резултатът е по-близък до 150, толкова мозъкът е по-мъжки ориентиран и нивото на хормона тестостерон в организма е по-високо. Хора с такъв резултат се отличават с изявени логически и аналитични умения, както и способност за точно боравене с думите, и привично са дисциплинирани и добре организирани. Колкото по-близък до 150 е резултатът, толкова по-добри в планирането на разходи и обработването на статистически данни са съответните хора, като те остават напълно неподвластни на чувствата си.
Мозък, който има главно мъжка ориентация, обикновено събира под 300 точки. Колкото резултатът е по-близък до 150, толкова мозъкът е по-мъжки ориентиран и нивото на хормона тестостерон в организма е по-високо. Хора с такъв резултат се отличават с изявени логически и аналитични умения, както и способност за точно боравене с думите, и привично са дисциплинирани и добре организирани. Колкото по-близък до 150 е резултатът, толкова по-добри в планирането на разходи и обработването на статистически данни са съответните хора, като те остават напълно неподвластни на чувствата си.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
285 и съм леко изненадана: предвид отговорите, които давах - паркиране, чуФстФа, любовни романи - но не и от резултата като такъв. Не ми казаха нищо ново. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
225
Винаги съм се чувствала мъж по душа
.
Винаги съм се чувствала мъж по душа
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Забележете обаче как 4 от 5-те кокошки се оказваме "мъжки", а петата е на границата. Отиде ни имиджът. 
И не, не съм мъж. Мъжко момиче съм.
И не, не съм мъж. Мъжко момиче съм.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември