2-ри курс Право (2009-2010)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
nikinho
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Re: 2-ри курс Право (2009-2010)

Мнение от nikinho »

Колеги, имам питане. Понеже за изпитите някои хора (визирам в случая основно себе си) не четат само от учебниците, а също така и от legaltheory и питането ми е следното. В конспекта за II курс по АП въпросите са 46, а въпросите от legaltheory са 64 (ако не бъркам) и останалите близо 20 въпроса (от 47 до 64) ще ги четете ли? В конспекта тези въпроси не са и споменати. Споделете мнения
Аватар
stoevinc
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от stoevinc »

nikinho написа:Колеги, имам питане. Понеже за изпитите някои хора (визирам в случая основно себе си) не четат само от учебниците, а също така и от legaltheory и питането ми е следното. В конспекта за II курс по АП въпросите са 46, а въпросите от legaltheory са 64 (ако не бъркам) и останалите близо 20 въпроса (от 47 до 64) ще ги четете ли? В конспекта тези въпроси не са и споменати. Споделете мнения
аз лично не съм поглеждал кво има по административно в легал, но това, което съм правил досега, е да определя дали въпросите, които идват в повече, не са част от някой друг въпрос, ако не са, едва ли има смисъл да се четат, освен за "обща култура" :lol:
ПОДПИС
Lanfear~
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от Lanfear~ »

Тези в повече са ти по АПроцес. В legaltheory разработките са по старата програма, когато АП и АПроцес се учеха заедно във ІІ курс, сега процеса е ІІІ курс, ІІ семестър :)
ЮФ, право, ІV курс, І група:))
Advocatus diaboli
Help me have a home:)

Изображение
Аватар
nikinho
От дъжд на вятър

Мнение от nikinho »

Благодаря за информацията, Lanfear ;)
Аватар
chaosmaster
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от chaosmaster »

/off
xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Аватар
slvn
В началото бе словото

Мнение от slvn »

Josefinne написа:Моя милост прекара 24 часа пред компютъра за два дни, за да се яви на изпит, очите ми отекоха, а след това 3 дни сънувах fuckin' nightmares и това заради тоя човек. Ако си мислите, че е много готино и че това, което пише в учебника или в лекциите е нещо смислено, че ще Ви потрябва някога ... Далеч сте, далеч от Земята.
Първо, това, че си решила да учиш за два дни, си е твой проблем :salute: И аз като уча два дни за изпит, от където и да е, пак ми отичат очите и сънувам кошмари. :cyclopsani:
Второ, аз казах, че лекциите са качени в pdf файлове, които могат много бързо и лесно да се принтират, за да не стоиш само пред компютъра. И ДА фенка съм на човека, който не ме юрка да търча от книжарница на книжарница и да питам за учебниците му, а ги е качил като нормален човек в 21 век в Интернет, за да мога да ги чета и да си правя тестовете, когато ми е удобно. =)
Какво ще ми трябва или не - определено не си наясно. :flower:
Imfuckinpossible is nothing... =]
Аватар
Митре_Влаха
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от Митре_Влаха »

Може ли да се уредите спора чрез яростна борба в кал скромно облечени? :oops:
,,Македония без българи, огън да я гори!'' - Иван Михайлов

Няма класова истина, има класова лъжа! Истината е общочовешка.

Изображение
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Митре_Влаха написа:Може ли да се уредите спора чрез яростна борба в кал скромно облечени? :oops:
Отде кал? :lol:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
stoevinc
От дъжд на вятър

Мнение от stoevinc »

е в тва време, кал да искаш :lol:
ПОДПИС
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

Ако се позабавят още малко може да решават спора в преспа сняг :)
Salus populi suprema lex
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

slvn написа:
Josefinne написа:Моя милост прекара 24 часа пред компютъра за два дни, за да се яви на изпит, очите ми отекоха, а след това 3 дни сънувах fuckin' nightmares и това заради тоя човек. Ако си мислите, че е много готино и че това, което пише в учебника или в лекциите е нещо смислено, че ще Ви потрябва някога ... Далеч сте, далеч от Земята.
Първо, това, че си решила да учиш за два дни, си е твой проблем :salute: И аз като уча два дни за изпит, от където и да е, пак ми отичат очите и сънувам кошмари. :cyclopsani:
Второ, аз казах, че лекциите са качени в pdf файлове, които могат много бързо и лесно да се принтират, за да не стоиш само пред компютъра. И ДА фенка съм на човека, който не ме юрка да търча от книжарница на книжарница и да питам за учебниците му, а ги е качил като нормален човек в 21 век в Интернет, за да мога да ги чета и да си правя тестовете, когато ми е удобно. =)
Какво ще ми трябва или не - определено не си наясно. :flower:
Aйде, сега, с какво съм наясно и с какво не. Щом така ще си говорим, аз пък мисля, че ти не с наясно, ама ще видим след няколко години кой е прав и кой е крив. А също така не съм учила 2 дни, учих достатъчно, за да изкарам оценката, която исках. Това, че сега тестовете, лекциите и практикумите не са ви задължителни е отделен въпрос, защото НАШИТЕ бяха задължителни и те нямаше как да се принтират в .pdf формат. :shaking2:
За фенството - можеш, ако 'щеш и клуб, да основеш, аз не съм фенка на човека, който поддържа сайта на юридическия факултет и ОТКАЗВА, да качи учебния план на моя курс. Затова АЗ трябва да търча до университета, за да си я сваля.
Айде по живо и по здраво.
Изображение
Аватар
WaveMastaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от WaveMastaa »

chickfight....... cool :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"

Honda JuniorZ Team

Изображение
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Grunge_Down »

Хихик, след коментарите тип BigBrother от лекцията на Кискинов май темата позамря. Не се дърпайте, IP-тата ви вече са известни нему, разобличени сте. Молете се поне да ви допусне до изпита, а не да ви скъса без явяване :connie_mini_goof:
Don't think you are, know you are!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Хахаха, и аз присъствах и той по-скоро се изказа с насмешка за това ;)

Едва ли има преподавател в университета, който си мисли, че студентите не го обсъждат по всякакъв начин. От една страна е прав, че всеки тук може да си пише и чете, каквото му падне, ама пък от друга може да разсъждава върху негативните черти на информационното общество и начините за справяне с тях ;)

Ако обаче всички преподаватели четат темите, то тази с "кафевия случай" заслужава поклон.
Аватар
slvn
В началото бе словото

Мнение от slvn »

Josefinne написа: НАШИТЕ бяха задължителни и те нямаше как да се принтират в .pdf формат. :shaking2:
Значи сега, когато вече знаеш, че някои неща са се променили от твоето явяване на изпит, няма смисъл да се спори по въпроса.
Josefinne написа: аз не съм фенка на човека
Все ми е тая дали си му фенка, не съм те питала =)
Imfuckinpossible is nothing... =]
Заключено

Обратно към “Други”