2-ри курс Право (2009-2010)
- nikinho
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: 2-ри курс Право (2009-2010)
Колеги, имам питане. Понеже за изпитите някои хора (визирам в случая основно себе си) не четат само от учебниците, а също така и от legaltheory и питането ми е следното. В конспекта за II курс по АП въпросите са 46, а въпросите от legaltheory са 64 (ако не бъркам) и останалите близо 20 въпроса (от 47 до 64) ще ги четете ли? В конспекта тези въпроси не са и споменати. Споделете мнения
- stoevinc
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: stoevinc
аз лично не съм поглеждал кво има по административно в легал, но това, което съм правил досега, е да определя дали въпросите, които идват в повече, не са част от някой друг въпрос, ако не са, едва ли има смисъл да се четат, освен за "обща култура"nikinho написа:Колеги, имам питане. Понеже за изпитите някои хора (визирам в случая основно себе си) не четат само от учебниците, а също така и от legaltheory и питането ми е следното. В конспекта за II курс по АП въпросите са 46, а въпросите от legaltheory са 64 (ако не бъркам) и останалите близо 20 въпроса (от 47 до 64) ще ги четете ли? В конспекта тези въпроси не са и споменати. Споделете мнения
ПОДПИС
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
Тези в повече са ти по АПроцес. В legaltheory разработките са по старата програма, когато АП и АПроцес се учеха заедно във ІІ курс, сега процеса е ІІІ курс, ІІ семестър 
- nikinho
- От дъжд на вятър
Благодаря за информацията, Lanfear 
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
/off
xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
- slvn
- В началото бе словото
Първо, това, че си решила да учиш за два дни, си е твой проблемJosefinne написа:Моя милост прекара 24 часа пред компютъра за два дни, за да се яви на изпит, очите ми отекоха, а след това 3 дни сънувах fuckin' nightmares и това заради тоя човек. Ако си мислите, че е много готино и че това, което пише в учебника или в лекциите е нещо смислено, че ще Ви потрябва някога ... Далеч сте, далеч от Земята.
Второ, аз казах, че лекциите са качени в pdf файлове, които могат много бързо и лесно да се принтират, за да не стоиш само пред компютъра. И ДА фенка съм на човека, който не ме юрка да търча от книжарница на книжарница и да питам за учебниците му, а ги е качил като нормален човек в 21 век в Интернет, за да мога да ги чета и да си правя тестовете, когато ми е удобно. =)
Какво ще ми трябва или не - определено не си наясно.
Imfuckinpossible is nothing... =]
- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
Може ли да се уредите спора чрез яростна борба в кал скромно облечени? 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Отде кал?Митре_Влаха написа:Може ли да се уредите спора чрез яростна борба в кал скромно облечени?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Advocate
- Драскач
Ако се позабавят още малко може да решават спора в преспа сняг 
Salus populi suprema lex
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Aйде, сега, с какво съм наясно и с какво не. Щом така ще си говорим, аз пък мисля, че ти не с наясно, ама ще видим след няколко години кой е прав и кой е крив. А също така не съм учила 2 дни, учих достатъчно, за да изкарам оценката, която исках. Това, че сега тестовете, лекциите и практикумите не са ви задължителни е отделен въпрос, защото НАШИТЕ бяха задължителни и те нямаше как да се принтират в .pdf формат.slvn написа:Първо, това, че си решила да учиш за два дни, си е твой проблемJosefinne написа:Моя милост прекара 24 часа пред компютъра за два дни, за да се яви на изпит, очите ми отекоха, а след това 3 дни сънувах fuckin' nightmares и това заради тоя човек. Ако си мислите, че е много готино и че това, което пише в учебника или в лекциите е нещо смислено, че ще Ви потрябва някога ... Далеч сте, далеч от Земята.И аз като уча два дни за изпит, от където и да е, пак ми отичат очите и сънувам кошмари.
![]()
Второ, аз казах, че лекциите са качени в pdf файлове, които могат много бързо и лесно да се принтират, за да не стоиш само пред компютъра. И ДА фенка съм на човека, който не ме юрка да търча от книжарница на книжарница и да питам за учебниците му, а ги е качил като нормален човек в 21 век в Интернет, за да мога да ги чета и да си правя тестовете, когато ми е удобно. =)
Какво ще ми трябва или не - определено не си наясно.
За фенството - можеш, ако 'щеш и клуб, да основеш, аз не съм фенка на човека, който поддържа сайта на юридическия факултет и ОТКАЗВА, да качи учебния план на моя курс. Затова АЗ трябва да търча до университета, за да си я сваля.
Айде по живо и по здраво.

- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
chickfight....... cool

Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

- Grunge_Down
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хихик, след коментарите тип BigBrother от лекцията на Кискинов май темата позамря. Не се дърпайте, IP-тата ви вече са известни нему, разобличени сте. Молете се поне да ви допусне до изпита, а не да ви скъса без явяване 
Don't think you are, know you are!
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Хахаха, и аз присъствах и той по-скоро се изказа с насмешка за това 
Едва ли има преподавател в университета, който си мисли, че студентите не го обсъждат по всякакъв начин. От една страна е прав, че всеки тук може да си пише и чете, каквото му падне, ама пък от друга може да разсъждава върху негативните черти на информационното общество и начините за справяне с тях
Ако обаче всички преподаватели четат темите, то тази с "кафевия случай" заслужава поклон.
Едва ли има преподавател в университета, който си мисли, че студентите не го обсъждат по всякакъв начин. От една страна е прав, че всеки тук може да си пише и чете, каквото му падне, ама пък от друга може да разсъждава върху негативните черти на информационното общество и начините за справяне с тях
Ако обаче всички преподаватели четат темите, то тази с "кафевия случай" заслужава поклон.
- slvn
- В началото бе словото
Значи сега, когато вече знаеш, че някои неща са се променили от твоето явяване на изпит, няма смисъл да се спори по въпроса.Josefinne написа: НАШИТЕ бяха задължителни и те нямаше как да се принтират в .pdf формат.![]()
Все ми е тая дали си му фенка, не съм те питала =)Josefinne написа: аз не съм фенка на човека
Imfuckinpossible is nothing... =]