да пожертваш себе си означава да обичаш наистина
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Честно казано на мен ми е странно какво толкова разсъждавате върху любовта
Няма нужда от много мислене, няма нужда да се чудите кое е нормално да се направи и кое не, кое е естествено да се чувства и кое не. Любовта е усещане, инстинкт, част от теб. Когато правиш нещо от любов, ти не разсъждаваш, а просто го правиш- без колебание! И не го осъзнаваш като жертва или компромис. Затова за мен няма въпрос като "Нормални ли са саможертвите?", защото просто няма саможертви, има само неща от любов!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Re: да пожертваш себе си означава да обичаш наистина
Винаги съм казвал, че в този живот няма неща ей тъй наBerserker написа:да обичаш и жертваш себе си ОК, ама да загубиш любовта, само и само да угаждаш.....мерси нема нужда.....
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Вече не. Дълго време се жертвах в една криворазбрана от мен любов.После в друга. Стига толкова. Искам вече и за себе си.Искам удоволствието, искам пламъка в очите му ,когато ме погледне, искам да се бие за мен.Защото на мен ми омръзна все аз да съм тази, която се жертва за връзката.
В една връзка е важно да можеш да казваш не.Няма смисъл от безсмислените компромиси със себе си и жертвите, защото робините никой не ги уважава, а още по-малко ги обича.
В една връзка е важно да можеш да казваш не.Няма смисъл от безсмислените компромиси със себе си и жертвите, защото робините никой не ги уважава, а още по-малко ги обича.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
Крематори аз те у'ажа'ам тебе мно'о...ама за това ти мнение мога да кажа само едно:Crematory написа:Вече не. Дълго време се жертвах в една криворазбрана от мен любов.После в друга. Стига толкова. Искам вече и за себе си.Искам удоволствието, искам пламъка в очите му ,когато ме погледне, искам да се бие за мен.Защото на мен ми омръзна все аз да съм тази, която се жертва за връзката.
Защо повечето от хората,писали по тази тема,възприемат,че само единият прави жертви?Какво пречи хората да се обичат,но ситуациите,в които попадат да са такива,че да са нужни жертви и от двамата,и те да ги правят,защото се обичат?
ПП:Отговор,съставен само от въпроси
ПП:Отговор,съставен само от въпроси
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Малки отстъпчици", като например: "Едва се сдържам, ама докато съм с теб, няма да убия онзи циганин на съседната пейка..."Паган написа:Ми да де, точно това имам впредвид.За чий *** само единият
ще прави някакви компрочиси...То тогава не е връзка, нарича
се използване.Връзка е, когато и двамата ежедневно и дори
ежечасно правят някакви малки отстъпчици.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами много ясно. Много е нечестно все то един да минава всичкоCrematory написа:А иначе , ако се жертват и двамата, е по-поносимо