къртиш миФките на динозаврите с правотата си!!!!nrggirl написа: дааам, направо ме убеди, че си въобразявам.
това, че ти не си чувал, не означава че не е вярно...
Нов български университет
Модератор: Boromir
- Astral4o
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Това са единствени случаи,аз специално не съм чувал за такова нещо.Не е вярно,че преподавателите на идват на лекции и упражнения
[/quote]
дааам, направо ме убеди, че си въобразявам
.
това, че ти не си чувал, не означава че не е вярно...[/quote]
Хаха...нека да го кажа по друг начин...моите преподаватели са постоянно там
Не мога да отговарям за всички в СУ.
дааам, направо ме убеди, че си въобразявам
това, че ти не си чувал, не означава че не е вярно...[/quote]
Хаха...нека да го кажа по друг начин...моите преподаватели са постоянно там
Astral in da house...
Здравейте! Тази темичка е доста стара, но на мен ми се стори интересна...е, какво става година по-късно! ThuG`GirL,явор...къде учите сега и съответно доволно ли сте? Оправдаха ли се очакванията ви и това което прочетохте в този форум преди време! Ще се радвам ако споделите, защото аз съм кандидат- студентка тази година, но и мен ме мъчи въпросът-СУ,УНСС или НБУ...
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- DADO
- Легендарен флуудър
Според мен, тази тема трябва да се обедини с тази: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=3388 да не задръстваме форума
- явор
- Летописец Виртуоз
PG, приеха ме Право в СУ и записах, както и смятах да направя. Сторих това, защото съм наясно, че признанието на СУ като университет е най-голямо сред българското население и работодателите не гледат на сериозно на другите университети. Ако не ме бяха приели по първо желание обаче, а ме бяха приели по второ (МО) или може би трето и последно (Стоп.управление), вероятно щях да се пробвам с 2 висши - 1 в СУ и 1 в НБУ, защото е възможно. По-вероятно обаче щях да запиша само Право в НБУ или в Свободния във Варна (щях да съм си при всички приятели). Просто за мен специалността беше водеща и я предпочитам пред това да се запиша друга и да си блъскам главата поне 1 година, докато се прехвърля. Наново също не ми се кандидатстваше.
Колкото до очакванията - да, оправдаха се и позитивните, и негативните очаквания...
Колкото до очакванията - да, оправдаха се и позитивните, и негативните очаквания...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Транспортът между двете може да те съсипе. до НБУ и обратно, особено с всички задръствания...той е в едно от най-зле уредените откъм транспорт (и улици) места. Сещам се за хора, които се отказаха от второто висше в НБУ заради това, а не заради преподаването или нещо друго в самия унив. Така че и това е фактор.явор написа:вероятно щях да се пробвам с 2 висши - 1 в СУ и 1 в НБУ, защото е възможно.