2-ри курс Право (2009-2010)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
sellena_
От дъжд на вятър

Re: 2-ри курс Право (2009-2010)

Мнение от sellena_ »

А някаква идея как протича изпитът при него?
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
Аватар
slvn
В началото бе словото

Мнение от slvn »

Derek написа:Незнам как си представяте тоновете лекции в интернет да ги четете на екран... ами ето така: очите ви изсъхват, кървясват, започва да ви се вие свят, четете едно и също във всяка лекция и вече мозъка ви е забил от дъвкане на една и съща опразнена от смисъл информация, която обаче трябва да знаете, наливате се с кола и кафе и пушите като комини. Второ... има колеги, които нямат достъп до PC и интернет у дома и трябва да стоят цели нощи и дни в задушни зали на края на вселената и да изсипват пари, за да учат по ИП.
Извинявай,ама малко преиграваш... Човекът е качил лекциите в pdf файлове, които могат да се принтират и да се четат на хартия за хората с проблеми с очите (като мен :wink: ), следователно остават тестовете и практикумите, които доколкото видях не отнемат по цели нощи =) за сведение - принитирането на 1 стр., от флашка примерно, струва ок. 15 стотинки в кварталната книжарничка, което за мен не е точно в графата "изсипване на пари".. Не разбирам за какво толкова мрънкате! :shock:
Imfuckinpossible is nothing... =]
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

slvn написа:
Derek написа:Незнам как си представяте тоновете лекции в интернет да ги четете на екран... ами ето така: очите ви изсъхват, кървясват, започва да ви се вие свят, четете едно и също във всяка лекция и вече мозъка ви е забил от дъвкане на една и съща опразнена от смисъл информация, която обаче трябва да знаете, наливате се с кола и кафе и пушите като комини. Второ... има колеги, които нямат достъп до PC и интернет у дома и трябва да стоят цели нощи и дни в задушни зали на края на вселената и да изсипват пари, за да учат по ИП.
Извинявай,ама малко преиграваш... Човекът е качил лекциите в pdf файлове, които могат да се принтират и да се четат на хартия за хората с проблеми с очите (като мен :wink: ), следователно остават тестовете и практикумите, които доколкото видях не отнемат по цели нощи =) за сведение - принитирането на 1 стр., от флашка примерно, струва ок. 15 стотинки в кварталната книжарничка, което за мен не е точно в графата "изсипване на пари".. Не разбирам за какво толкова мрънкате! :shock:
Извинете, Вие фенка ли сте на Кискинов, на предмета му, на лекциите, на практикумите или на нещо друго свързано с него, за да знам дали да Ви зачеркна от списъка на нормалните хора или не :D Моя милост прекара 24 часа пред компютъра за два дни, за да се яви на изпит, очите ми отекоха, а след това 3 дни сънувах fuckin' nightmares и това заради тоя човек. Ако си мислите, че е много готино и че това, което пише в учебника или в лекциите е нещо смислено, че ще Ви потрябва някога ... Далеч сте, далеч от Земята.
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

MidwinterSun написа:Е, сега, за същността на информацията в лекциите не коментирам. Обсъждаме метода.
С други думи, ако и по останалите предмети се процедираше по същия начин с интернет лекциите, тестове и практикуми, хич нямаше да се оплаквам.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

MidwinterSun написа:С други думи, ако и по останалите предмети се процедираше по същия начин с интернет лекциите, тестове и практикуми, хич нямаше да се оплаквам.
Аз щях да се гръмна
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

pink floyd написа:
MidwinterSun написа:С други думи, ако и по останалите предмети се процедираше по същия начин с интернет лекциите, тестове и практикуми, хич нямаше да се оплаквам.
Аз щях да се гръмна
Аз също ! :twisted: :lol:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Щот' сте мързели, затова :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
stoevinc
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от stoevinc »

кажете къде са тези митични тестове, защото тоя сайт е всичко останало, но не и ясен :shaking2:
ПОДПИС
Naum
В началото бе словото

Мнение от Naum »

Колеги,не мога да отворя лекциите на проф.Кискинов,дава ми грешка.Какво трябва да е съдържанието на имейла,който трябва да му пратя?Благодаря предварително
Аватар
sellena_
От дъжд на вятър

Мнение от sellena_ »

Моля колегите от 8 група, които търсят информация за упражнението по МПП да посетят dox.bg. За онези от тях, които не знаят e-mail-а на групата, нека пишат на ЛС.
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
tinglit
Пишете, о, братя

Мнение от tinglit »

stoevinc написа:кажете къде са тези митични тестове, защото тоя сайт е всичко останало, но не и ясен :shaking2:
Влизаш в сайта http://www.law.uni-sofia.bg ----> Катедри ---> Теория и история на държавата и правото ---> Информационно право. После от дясната страна имаш Лекционен курс 2009/2010 (User name=фак.№ Password=ЕГН-то ти). Най-отгоре имаш едно прозорче Лекции (като го натиснеш ще видиш какви задачки ти е поставил професора). :)
...Work smart, not hard!...
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

tinglit написа:
stoevinc написа:кажете къде са тези митични тестове, защото тоя сайт е всичко останало, но не и ясен :shaking2:
Влизаш в сайта http://www.law.uni-sofia.bg ----> Катедри ---> Теория и история на държавата и правото ---> Информационно право. После от дясната страна имаш Лекционен курс 2009/2010 (User name=фак.№ Password=ЕГН-то ти). Най-отгоре имаш едно прозорче Лекции (като го натиснеш ще видиш какви задачки ти е поставил професора). :)
Можеш да направиш бизнес с това :)
Salus populi suprema lex
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Naum написа:Колеги,не мога да отворя лекциите на проф.Кискинов,дава ми грешка.Какво трябва да е съдържанието на имейла,който трябва да му пратя?Благодаря предварително
Ако си с Мозила, пробвай с ИЕ експлорър.
Аватар
Митре_Влаха
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от Митре_Влаха »

С Мозила не става.

Аз си дръпнах ,,моят персонален компютър в ЮФ'' или там както му беше точното наименование :)
,,Македония без българи, огън да я гори!'' - Иван Михайлов

Няма класова истина, има класова лъжа! Истината е общочовешка.

Изображение
Аватар
stoevinc
От дъжд на вятър

Мнение от stoevinc »

АХАХАХАХАХ, NOD32 каза, че има possible treat като ги отворих тия неща :lol:
ПОДПИС
Заключено

Обратно към “Други”