Въпрос за изпит
Модератор: MidwinterSun
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
Въпрос за изпит
Имам 1 изпит през септември(поправителен). Дали трябва да подавам специална молба за него или просто така казват някаква дата и аз се явявам? Благодаря.
Magister Militum
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Re: Въпрос за изпит
Просто се яваваш без молба ще те има в птротокола.
Здравейте!Интересувам се дали има изпит за повишаване на оценката по Общо учение за държавата?Изобщо има ли възможност за повишителни изпити?! 
-
dimeto
- От дъжд на вятър
- Специалност: 1група право
- Курс: първи
Доколкото знам от горните курсове преди е имало , но вече не (за жалост).Все пак някой по- компетентен да се изкаже.
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
В тази връзка: може ли изобщо да се явяваме на който и да е изпит отново с цел повишаване на резултата, при положение че имаме оценка, различна от 2?
Ако е възможно, то въпросът "3 или наесен" се обезсмисля: "3 естествено, и без това септември бих се явил, при положение, че ми се занимава пак"...
Ако е възможно, то въпросът "3 или наесен" се обезсмисля: "3 естествено, и без това септември бих се явил, при положение, че ми се занимава пак"...
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Студентът има право да се яви на редовната сесия и на септември, ако е скъсан, т.е. в протокола е записана оценка 2 или "неявил се". Не можете да се явите на изпит, ако имате оценка различна от 2. Ако не вземете изпита през септември (когато не ви трябват никакви допълнителни документи), можете да се явите на ликвидационна сесия. За целта трябва да вземете Индивидуален протокол.pink floyd написа:В тази връзка: може ли изобщо да се явяваме на който и да е изпит отново с цел повишаване на резултата, при положение че имаме оценка, различна от 2?
Честно казано по въпроса за повишителните изпити не съм компетентна, но със сигурност трябва да се вземе някакъв документ, иначе всеки щеше да си се явява на каквото и когато му скимне.