Спортове в СУ-1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Re: Спортове в СУ-1 курс
DayDream,а ти в представителния отбор на университета ли си? Голяма мизерия ми звучи само да може да бягаш 
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- beyond_paradise
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
[quote][/quote]Не, лична карта + медицинско
. Шегувам се. Мисля, че не ни искаха и книжките, важно ти е само факултетния номер от тая книжка
.
А знаете ли дали трябва да се запишем в ректората или в съответния факултет, където се провежда даденият спорт ?
А знаете ли дали трябва да се запишем в ректората или в съответния факултет, където се провежда даденият спорт ?
Everything Is Possible
- beyond_paradise
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
-
sonia_iankova
- В началото бе словото
zdraveite,
iskam da da razbera malko povehe po vaprosa za fextovkata . kak stoiat tam neshtata, mogat li da se zapisvat nachinaeshti i posle lesno li se vzima izpita i izobshto niakoi zapisva li se na tozi sport! shte se radvam da i otgovorite skoro poneje sroka za zapisvane izticha v petak
iskam da da razbera malko povehe po vaprosa za fextovkata . kak stoiat tam neshtata, mogat li da se zapisvat nachinaeshti i posle lesno li se vzima izpita i izobshto niakoi zapisva li se na tozi sport! shte se radvam da i otgovorite skoro poneje sroka za zapisvane izticha v petak
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Всеки спорт се започва от ниво начинаещи, а изпитите в никакъв случай не са нещо непосилно 
-
durotar
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... =293&pos=0
Хора къде трябва да се запиша за плуването?Първоначално бях навит на тенис,но местата били запълнени вече.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Такааа, за плуването срока за записване започва от 12.10.2009 г, тъй като в момента басейнът не работи и треньорите ги няма, така че отиваш на басейн "Академик" следващия вторник от 10:00 до 12:00 часа, сряда от 14:00 до 16:00 часа или четвъртък отново от 10:00 до 12:00 часа и Боряна Туманова ще те запише ... в петък записването ще става при Начков, като часът отново е от 10:00 до 12:00 ... Басейнът се намира до стадион "Академик", този, който е на ІV-ти км, а не този в жк. "Гео Милев" ...durotar написа:Хора къде трябва да се запиша за плуването?Първоначално бях навит на тенис,но местата били запълнени вече.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Местата за плуването не знам дали някога се запълват изобщо.although написа:Такааа, за плуването срока за записване започва от 12.10.2009 г, тъй като в момента басейнът не работи и треньорите ги няма, така че отиваш на басейн "Академик" следващия вторник от 10:00 до 12:00 часа, сряда от 14:00 до 16:00 часа или четвъртък отново от 10:00 до 12:00 часа и Боряна Туманова ще те запише ... в петък записването ще става при Начков, като часът отново е от 10:00 до 12:00 ... Басейнът се намира до стадион "Академик", този, който е на ІV-ти км, а не този в жк. "Гео Милев" ...durotar написа:Хора къде трябва да се запиша за плуването?Първоначално бях навит на тенис,но местата били запълнени вече.
Иначе според обявеното на таблото часовете са различни от написаните от although.
Вторник - 15:00 - 17:00
Сряда - 10:00 - 12:00
Четвъртък - 14:00 - 17:00
Петък- 13:00 - 16:00
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Амм, най-вероятно е така, както казваш ... Когато Начков ми ги казваше и той самият не беше много убеден в точните часове, така че съм склонен да ти повярвам ...HeyGod написа:Местата за плуването не знам дали някога се запълват изобщо.although написа:Такааа, за плуването срока за записване започва от 12.10.2009 г, тъй като в момента басейнът не работи и треньорите ги няма, така че отиваш на басейн "Академик" следващия вторник от 10:00 до 12:00 часа, сряда от 14:00 до 16:00 часа или четвъртък отново от 10:00 до 12:00 часа и Боряна Туманова ще те запише ... в петък записването ще става при Начков, като часът отново е от 10:00 до 12:00 ... Басейнът се намира до стадион "Академик", този, който е на ІV-ти км, а не този в жк. "Гео Милев" ...durotar написа:Хора къде трябва да се запиша за плуването?Първоначално бях навит на тенис,но местата били запълнени вече.
Иначе според обявеното на таблото часовете са различни от написаните от although.
Вторник - 15:00 - 17:00
Сряда - 10:00 - 12:00
Четвъртък - 14:00 - 17:00
Петък- 13:00 - 16:00
За мен няма значение, де, тъй като не ми се налага да се записвам, но все пак мерси за поправката ...
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
здравейте,искам да попитам за спорта..Дочух,че ако не запиша спорт нямало да ми се признава дипломата в другите страни,вярно ли е?И ако е вярно колко семестъра трябва да ходя на спорт,за да ми се признае дипломата?Сега не съм записала,защото не е задължителен при нас,но ако така стоят нещата с дипломата..от втори семестър ще се запиша.
Благодаря
Благодаря
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
На тия по спортовете от СУ да им ... ....... ........ ............, само ...... ....... ........ .........
Тия .......... още малко ще изкарат тоя ........... спорт по-важен от лекциите.
Тия .......... още малко ще изкарат тоя ........... спорт по-важен от лекциите.
- Green-Space^^
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Дамз.... Може да не е тук мястото, ама ще се пробвам
Някой има ли идея как можем да се свържем с този по тенис??
Че леко май не можем да се засечем 
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
All this pain is an illusion...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
И аз това се чудех, но едва ли. Според мен това са глупости, а гадното е, че са ги разпространили лица от Университета.kandidat_studentt написа:Дочух,че ако не запиша спорт нямало да ми се признава дипломата в другите страни,вярно ли е?
Представи си, кандидатстваш за магистратура/докторантура/работа в, да кажем, IBM в Холандия и ти казват - ааа, нямаш спорт в Софийския, не може
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Или ти казват - ааа,СУ,не може!Norwegian Wood написа:И аз това се чудех, но едва ли. Според мен това са глупости, а гадното е, че са ги разпространили лица от Университета.kandidat_studentt написа:Дочух,че ако не запиша спорт нямало да ми се признава дипломата в другите страни,вярно ли е?
Представи си, кандидатстваш за магистратура/докторантура/работа в, да кажем, IBM в Холандия и ти казват - ааа, нямаш спорт в Софийския, не може
Pick your moment and make the right play...

- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Ааа, моля ти са ся