5-ти курс ПРАВО (2011 - 2012)
Модератор: MidwinterSun
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: 3-ти курс ПРАВО (2009 - 2010)
Дам, в качената програма са обявени само упр по ПИ, хвала
) Чакаме и другите 
Love, life, meaning ...
OVER
http://i375.photobucket.com/albums/oo19 ... C00105.jpg
от таблото - и по-зле можеше да е и все пак аз лично бих ходил в упражнения на други групи, че моите са много рано.
от таблото - и по-зле можеше да е и все пак аз лично бих ходил в упражнения на други групи, че моите са много рано.
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Невероятно мн мерси, Аlucard! Честит свободен петък
))) Но пак имаме, поне 7гр, упр извън Ректората 
Love, life, meaning ...
OVER
Колеги, някой може ли да помогне с Правната информатика. В лекцията за "Информация, системи, модели", на "Въпрос - план на темата "Система" " не мога да направя подредбата 
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Някой да ми каже докога са сроковете за правене на лекциите и по - нататък на практикумите по ПИ, че не запомних на миналата лекция. Всяка седмица ли трябва да ги правя или може със забавяне 
Love, life, meaning ...
OVER
-
Vanessa Nikolaeva
- В началото бе словото
- Специалност: право
И аз имам същия проблемaL` написа:Колеги, някой може ли да помогне с Правната информатика. В лекцията за "Информация, системи, модели", на "Въпрос - план на темата "Система" " не мога да направя подредбата
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
мхм и при мен е така...Vanessa Nikolaeva написа:И аз имам същия проблемaL` написа:Колеги, някой може ли да помогне с Правната информатика. В лекцията за "Информация, системи, модели", на "Въпрос - план на темата "Система" " не мога да направя подредбатаПробвах всички варианти,но не става
(
-
Vanessa Nikolaeva
- В началото бе словото
Аз съм задочно и няма как да го питамloverlips написа:мхм и при мен е така...Vanessa Nikolaeva написа:И аз имам същия проблемaL` написа:Колеги, някой може ли да помогне с Правната информатика. В лекцията за "Информация, системи, модели", на "Въпрос - план на темата "Система" " не мога да направя подредбатаПробвах всички варианти,но не става
(
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Бихте ли дали възможните отговори, ще Ви помогна.Vanessa Nikolaeva написа:Аз съм задочно и няма как да го питамloverlips написа:мхм и при мен е така...Vanessa Nikolaeva написа:И аз имам същия проблемaL` написа:Колеги, някой може ли да помогне с Правната информатика. В лекцията за "Информация, системи, модели", на "Въпрос - план на темата "Система" " не мога да направя подредбатаПробвах всички варианти,но не става
(
Може да го питате на лекцията,ако ходите
))Ще се радвам да ми кажете,ако разберете отговора на теста
)благодаря
Ако въпросът е : Понятие за система.
1. Системата е:
2. множество от компоненти
3. свързани интегративно
4. притежаващи обща структура
5 намиращи се в определена среда
6. не е система
7. неподредена съвкупност от обекти

- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Дени написа:Някой да ми каже докога са сроковете за правене на лекциите и по - нататък на практикумите по ПИ, че не запомних на миналата лекция. Всяка седмица ли трябва да ги правя или може със забавяне
Лекциите, практикумите и прочие, можете да правите до изпита, а ако не го вземете - докато го вземете

- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
По облигационно Ви препоръчва учебника на Калайджиев и помагалото на Марков. Трябва да Ви кажа, че Конов не харесва нито един учебник и май е по-благосклонен към колегите от мъжки пол. По тая причина препоръчвам Ви да изядете учебника на Калайджиев, който е доста по-сложен от този на Кужохаров, но пък много по-пълен и актуален и след това да преговаряте по помагалото на Марков и ако имате този шанс- да седнете при Марков.Popoff написа:Трети курс не е чак толкова страшен - стига да си втори поток! Поне това е лично мое мнение. Колкото до въпроса за учебниците:
Облигационно право - учебник на проф. Кожухаров по обща част, под редакцията на проф.Петко Попов и учебник на проф.Кожухаров по специална част, отново нова редакция на проф.Петко Попов. Има и учебник на проф.Ангел Калайджиев по обща част на облигационно право, но е препоръчително да се ходи на лекциите на доцент Конов, тъй като са интересни и можете да научите много неща!
Наказателно право(Обща част) - учебника е на проф.Александър Стойнов и за двата потока .
Финансово право - няма учебник, лекциите на доц.Сашо Пенов са напълно достатъчни за изпита
Вещно право - учебник на проф. Георги Боянов "Вещно право". Хубав е и учебника на проф.Венедиков "Система на българското вещно право"
Правна информатика - учебника е на проф. Кискинов "Правна информатика" (доста тежък изпит)
Що се отнася до Правната Информатика - изпитът не е тежък, материалът е ... непонятен.

-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Хайде и аз - поредната запънала се на въпроса - "план на темата "Система"" - някой не го ли реши вече? 
Love, life, meaning ...
OVER
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ПУСНЕТЕ ВЪЗМОЖНИТЕ ОТГОВОРИ!!!!Дени написа:Хайде и аз - поредната запънала се на въпроса - "план на темата "Система"" - някой не го ли реши вече?
И някой може аджеба да ви отговори.

- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Отговор "План на темата Система"Josefinne написа:Дени написа:Хайде и аз - поредната запънала се на въпроса - "план на темата "Система"" - някой не го ли реши вече?
1. Определение на понятието Система
2. Компоненти на системата
3. Връзки м/у компонентите на системата
4. Среда на системата
5. Вход и изход на системата
6. Процеси в системата
7. Структура на системата
8. Системи и управление