Изпуснах срока :(

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Lara_Croft_
В началото бе словото
Курс: първи

Изпуснах срока :(

Мнение от Lara_Croft_ »

Какво да правиме тия които сме изпуснали срока? Може ли да се запишем сега тази седмица? И мога ли да завърша въобще тази година,ако не съм ходила на спорта?
Аватар
Lara_Croft_
В началото бе словото

Re: Изпуснах срока :(

Мнение от Lara_Croft_ »

Ми испанска филология...понеже някой ми беше казал,че не е задължителен спорта за филологията и въобще не се заинтересувах тая седмица да отида да се запиша някъде... но после като питах други колеги и казаха,че са се записали и се стресирах,дали не съм се прецакала. Пък и в правилника за студентите не пише нищо за отделните специалности,а само че е задължително за всички. :shock:
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

И аз мисля, че не е задължителен. Поне за някои специалности в Биологическия знам, че със сигурност не е задължителен. Но знам ли все пак...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Lara_Croft_
В началото бе словото

Мнение от Lara_Croft_ »

ох мерси много,че като ги видях всички какво се залетяха да ходят на спорт... Утре ще ходя да питам за всеки случай в отдел студенти,но вече съм по-спокойна :)
Аватар
Lara_Croft_
В началото бе словото

Мнение от Lara_Croft_ »

Ми аз спортувам,ама извън университета и за това не ми е толкова наложително да се записвам поне за сега, а и като първа седмица имаше толкова много други неща за които да се мисли и някак си това не ми беше на дневен ред. Иначе си прав,че си е хубаво човек да поддържа форма :)
Аватар
Lara_Croft_
В началото бе словото

Мнение от Lara_Croft_ »

То не е точно спорт... класически балет :)
Аватар
Lara_Croft_
В началото бе словото

Мнение от Lara_Croft_ »

ти пък толкова ли са дебели студентките? Аз видях и слабички :wink: Ти в коя специалност си и кой курс?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”