Приети 2009
Модератор: dqvolito
Re: Приети 2009
Колеги, спретнали сме си един конферентен чат в скайп и пада много смях
Оставете си скайповете, за да можеем да ви добавим и вас
Не знаете какво изпускате 
-
nikandrov
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
- Курс: първи
Колеги честито. добра е идеята да се запознаете още преди 5-ти. тожа направихме и ние (аз съм вече 2-ри курс). гледайте да стане да не стоите на 5-ти като трупа в дисекционната-самотни. ако някой иска да пита не6то мойе да ме намерите v skype. az sum mangustata1. до 5
- vader
- В началото бе словото
Варна. Изпит по биология. Аулата на ХЕИ. "Плазмена мембрана - структура и транспорт на веществата през плазмената мембрана." Всички наведени над листите със сините печати. Пишат. Не дишат.stacelar написа:Може да разкажете някоя история покрай кандидадстването. Например когато кандидадствах в Тракийски Университет една лампа изгърмя и за малко да стане пожар. Наистина не ми се беше случвало преди.
Светва светкавица. Никой не забелязва. Удря гръм - пак никой не повдига глава. Сградата се тресе от пороя (Големият порой, версия 2009) - ние си пишем.
Кап. Кап, кап. Тишина. Шуррр! Таванът на залата се пробива и една струйка пада върху русата главичка на кандидат-студентка и за малко не заличава шансовете ѝ да учи във Варна.
Наложи се да изместят част от кандидатите и да сложат на техните места няколко пластмасови кошчета, в които да тече водата. А ние си пишем. Сградата се разпада, но ние си пишем.
И написахме.
(:
-
Grigor Grigorov
- В началото бе словото
Здравейте, първокурсник съм.Казвам се Григор Григоров. Представям се чак сега защото нещо не можех да влезна в този форум.
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Колеги здравейте пак,днеска не ходих на откриването /тържественото/,така че за 5 октомври ако някой знае от колко часа е откриването на факултета да пише тук или на скайпа ми. 
P.S. благодарение на колегите разбрах,има го и на официалната страница на СУ на 05.10 от 11ч. в аулата на МФ в болница Лозенец.
P.S. благодарение на колегите разбрах,има го и на официалната страница на СУ на 05.10 от 11ч. в аулата на МФ в болница Лозенец.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
- the_invulnerable
- В началото бе словото
Първи ден-първо отсъствие от упражнение...Аз съм наи големия....