Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
явор написа:Ама да ви кажа, това не е толкова лошо, защото обръщаш внимание да повечко хора
Танцуваш с всичките си приятелки (не гаджета), веселите се всички заедно , пък и си се знает всички, които се веселите!
че ти и иначе можеш да правиш всичко изброено по-горе това че аз съм избрана например определен човек отт випуска и той ми е кавалер въобще не значи, че няма да го предотстъпвам на приятелите си да кажем (в крайна сметка сме една компания )...пък така като се замисля и аз може да хвана някой чужд кавалер (или пък дама)
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Мен леко ме притеснява това, че гаджето ми ще бъде в дискотеката. Не знам как ще му обръщам внимание на него, а и сутринта най-безцеремонно трябва да го изгоня, когато тръгнем към училище...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
katiunki написа:а и сутринта най-безцеремонно трябва да го изгоня, когато тръгнем към училище...
защо? аз ходих с моя приятел в училище, само че седях отвън на пейката и не исках да влизам...тогава все още ми оставаха две години в същата гимназия и не исках да съм с етикета "черна овца" или да са ме нарочили заради изпълненията на празнуващите...и все пак бях с тях
Ми не знам...Просто искам да съм си за последно сама със съучениците. Малко е странно, ама де да знам. Той сигурно ще бъде и на изпращането и т.н., поне на едно мероприятие да съм без него.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
В нашия клас няма да има чужди хора и ще сме помежду си дами и кавалери.Даже един съученик вече ме покани така че съм уредена Незнам за вас,ама аз поне мисля че е кофти ако гаджето не е от класа,даже от випуска да идва в ресторанта,защото малко или мн няма да познава всички и ти ще се разкъсваш между него и класа си.А това все пак е вечер на класа.Примерно приятелят ми ще дойде до нас и ще ме изпрати до хотела,където ще сме,после си влизам с класа и с момчето от класа ми.Но всеки сам си преценява де..
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
При нас няма проблем да си доведем и човек в ресторанта,само трябва да се плати и да се уточнатя бройките.Даже от випуска ще има хора,които да си водят гаджетата.Пак е въпрос на избор.Пък и двойката си решава дали и двамата ще се чувсттват комфортно.Аз лично не искам да се разкъсвам между приятеля ми и класа.Тази вечер е наистина специална и бих се радвала да е до мен,но просто е ечер на класа,поне аз така го разбирам...Абе идеалния варинат е гаджето ти да е от класа или випуска...Ама малко са тези късметлии
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
относително е...аз тогава може и да съм познавала повече хора, отколкото в моя си випуск...има много голямо значение...въпреки че аз тогава не изисквах да ми се обръща внимание и общо взето с вде думи си седях на масата и с още един външен кавалер, седящ срещу мен си подавахме през масата бутилката с водка дръпнаха ме за 1-2 танца и толкоз...приятелят ми си се забавляваше, не ме е обгрижвал, а аз пък упорито си запивах с непознатия срещу мен
ще ги бием и ще им я вземем...какъв е проблема аз веднъж си мислех какво ще направя ако видя някоя с рокял като моята...и в крайна сметка накратко ситуацията ще се развие в следната линия: за косата в храстите (никой да не види ) и после малко бой за несвяст и роклята вече е съблечена от нея и в първия контейнер подпалена нещо такова