Кой ще записва баскетбол?

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

EnterTheMatrix
В началото бе словото

Re: Кой ще записва баскетбол?

Мнение от EnterTheMatrix »

morfei написа:А някой да знае какво е нивото на баскетбола в СУ? Трудно ли е да се влезе в отбора ако се има предвид, че не си начинаещ?
Нямаш никакъв шанс! Аз играя баскет от доста години и не успях да вляза в отбора. Иначе Пелтекова е супер и няма да имате проблеми с нея. Стават добри игри и за разпускане между тъпите лекции е супер! Чакам още колеги да запишат баскет. Аз ходя от първи курс всеки семестър и съм много доволен. Има момчета, които знаят как се играе играта и правим мачове.
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

А тренирал ли си някъде? Не говоря за игра в квартала. Какъв е шанса да влезеш ако си тренирал?
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Тия дни мисля да запиша баскет. А то как разбират дали ставаш за отбора или не,че мисля да се пробвам?
morfei ти колко си висок и на каква позиция играеш?
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
EnterTheMatrix
В началото бе словото

Мнение от EnterTheMatrix »

morfei написа:А тренирал ли си някъде? Не говоря за игра в квартала. Какъв е шанса да влезеш ако си тренирал?
Играл съм за гимназиялния отбор.
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Аз съм тренирал преди няколко години и играя за гимназиалния отбор. Не съм се мерил наскоро, но съм 1,83-1,84. Играя крило и гард.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Ясно,ами аз днеска се записах и говорих с човека, който води представителния отбор и ще ходя да се пробвам след като оправят залата,че в момента е в ремонт до 19 октомври. Каза ми,че има доста силни кадри в тоя отбор пък и от първокурсниците имало обещаващи новозаписали се .Спомена ми за някакво момче 2,10 център и няколко гарда,които се записали също днеска.До края на записването да не стане така,че СУ да може да събере 3-4 отбора добри играчи :lol:
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Аз ще кандидатствам тази година. Ще видим... Дано да успея да вляза. :roll:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

Я някой, който се е записал да каже кога ще са тренировките, защото днеска изпуснах срока за записване и ще тряя се запиша направо на тренировката.
(за 1ви курс КН става на въпрос )
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Аватар
DayDream
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от DayDream »

RadoRado написа:Я някой, който се е записал да каже кога ще са тренировките, защото днеска изпуснах срока за записване и ще тряя се запиша направо на тренировката.
По принцип можеш да се запишеш по всяко време, никой не може да ти каже да е по точно определените по програмата часове. Аз се сещам миналата година имаше от какви ли не специалности с мен.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
Аватар
Insatiable
В началото бе словото
Специалност: Математика
Обратна връзка:

Мнение от Insatiable »

RadoRado написа:Я някой, който се е записал да каже кога ще са тренировките, защото днеска изпуснах срока за записване и ще тряя се запиша направо на тренировката.
Тренировките започват от 19.10.2009. До тогава можеш да се запишеш, няма значение каква специалност си и дори дали имаш или нямаш спорт като задължителна дисциплина. Само часовете за записване са малко гадни - от 11.00 до 14.00. (поне на мен всеки ден ми съвпадат с лекциите)
Rise, oh, Rise! Feel the nails, tell tale trails across my spine.
It's Beautiful!
Аватар
ilijap
В началото бе словото
Специалност: Νεοελλινικη φιλολογια

Мнение от ilijap »

Я кажете, кой кога ще ходи? Аз днес се записах за петък, от 10:30 8)
I am the holder of decency and dignity in this show!
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”