Спокойно бе хора, за всички ще има. Те и догодина пак ще отидат
Иване, трябва ли да ти казвам, че ако не ми се обадиш да си вземеш билета на 11 или 12 до обяд някой ще се уреди с безплатен билет за Таря и това няма да си ти
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
бе имаш право, ама аз и за 6745634875 път да се връщах, щях да се радвам, ако народът беше там да ме посрещне.Smoking Mirror написа:И кво, един цигански катун форумци ще чака иво и явор ли![]()
![]()
Ами... мен и за първи път да ме чакат предпочитам да ме чакат само близките миLord написа:бе имаш право, ама аз и за 6745634875 път да се връщах, щях да се радвам, ако народът беше там да ме посрещне.Smoking Mirror написа:И кво, един цигански катун форумци ще чака иво и явор ли![]()
![]()

Into the endless we ride... 
За щастие на всички тук не разполагам с електротелферSmoking Mirror написа:Да не счупиш и на пора крака сега
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...