то и от 1 стига да разбираме...fak написа:вие пък колко разбирате от правистки..
и за да не е флуд - Мин. семестър нямахме лекции в 272, но пък този ще имаме...
Модератор: MidwinterSun
то и от 1 стига да разбираме...fak написа:вие пък колко разбирате от правистки..
Ммммммм обожавам жени в униформи или камуфлаж с кубинки...

Ами аз пиша смислени изказвания по темите ( освен когато се лигавя, но това се случва рядко).Ти и компания си този, който почва глупави спорове и вместо да ми опонира с аргументи почва с личните нападки.Няма как да ме засегне това, защото не ми струва дори и 2 ст. да чета потресающи и нападателни мнения, но определено дискусия не се получава.Досега само с няколко потребителя във форума съм влизал в задълбочен спор и въпреки разгорещяването около спора мога да призная, че си заслужаваше и имаше опит да се обори позицията на другия, а не да се напсува по заобиколен начин, че не дай си боже да не ни баннат.aL` написа:Batbayan ами той бълвоча от ненужни неща го пишеш ти и компания.
fak написа:
Да ми се докладва веднага кога имате лекция по вещно при В. Петров
Искам да го видя тоя как се държи с вас.. щото лкъм нас има по-специално отношение (по думите му)
Kaква голяма грешка!kyrtika написа:Колежките ни в по-голямата си част са батали, кочури, патъри, кочубри. Виж в УНСС, там е пълно с точилки, тупалки, турбини, парантии и т.н. Естествено има изключения и в двете направления.