ИНФОРМАТИКА - 2009-2013

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
simonayosifova
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: първи

Re: ИНФОРМАТИКА - 2009-2013

Мнение от simonayosifova »

Jeny_stz написа:някой може ли да ме осветли по въпроса за контролното в понеделник :( асистентите споменаха нещо на 01.10, но помислих че се шегуват, ама и доц. Добрев спомена нещо... някой знае ли подробности?
Добрев спомена,че като цяло ще имаме контролни на всяка 3 седмица мисля. А и Добрев каза, че на упражненията може да препитва... Но за контролно в понеделник - не съм чула.. Каза,че в понеделник ще се уточнят промените за 1ва и 2ра група :)
"You haven't lost your smile at all, it's right under your nose. You just forgot it was there." :)
Аватар
Peperon
В началото бе словото

Мнение от Peperon »

В петък има някакво контролно, което е за определяне нивото ни в началото. И ако нивото ни е ниско, има някакъв избираем курс, математика който може да се запише. Но контролното не е задължително.....
Аватар
SIGSEGV
От дъжд на вятър

Мнение от SIGSEGV »

Peperon написа:В петък има някакво контролно, което е за определяне нивото ни в началото. И ако нивото ни е ниско, има някакъв избираем курс, математика който може да се запише. Но контролното не е задължително.....
Нивото едва ли ще е толкова високо. Александров ни каза, че щяло да бъде под формата на тест и щяло да провери "да не би да има някой, който не може да боравя с дроби, защото вече е имало такива случаи" :)
Segmentation fault
Nebu
От дъжд на вятър

Мнение от Nebu »

Оставете ги сега тия контролни :) Дайте да направим нещо този уикенд :Р Малко така тийм билдинг ала бала =)
Примерно: Консумация на охладена слабо алкохолна газирана напитка ( бириШка ) или там който каквото иска с цел
сплотяване на колектива и споделяне впечатления от първата седмица :)
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"
Аватар
AngelOfDeath
В началото бе словото

Мнение от AngelOfDeath »

знаете ли вече на кои групи кои са ви аситенти по алгебра и дис или утре ще разберете
Аватар
simonayosifova
В началото бе словото

Мнение от simonayosifova »

До всички новоприети студенти

Драги първокурсници,

Каня ви да вземете участие в тест за проверка на входното ви ниво, който ще се проведе на 09 октомври 2009 г. (петък).

Целта на теста е да се проверят знанията ви по математика с оглед на подготовката ви да възприемете новия материал. На тези от вас, които имат пропуски в знанията си, ще бъдат предложени факултативни курсове, в които опитни преподаватели ще ви помогнат да достигнете необходимото равнище.

Допуска се използването на калкулатори и таблици.

Разпределение по зали

Резултатите от теста няма по никакъв начин да се отразят на вашите бъдещи оценки.

проф. дмн Ив.Сосков,
Декан на ФМИ

05.10.09
за разпределението по зали вижте в сайта на ФМИ :)
"You haven't lost your smile at all, it's right under your nose. You just forgot it was there." :)
Nebu
От дъжд на вятър

Мнение от Nebu »

То много хубаво ни "канят" ама днес на нас едната асистентка ни каза, че е задължително за всички
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"
BoYo Marinov
В началото бе словото

Мнение от BoYo Marinov »

Не е задължително, уж било препоръчително, но много хора като ги слушам какво си говорят ще го пропуснат този тест.
Аватар
AngelOfDeath
В началото бе словото

Мнение от AngelOfDeath »

теста го правят за вас за да ви олеснят не е заради нещо друго ...
Аватар
Нечовек
В началото бе словото

Мнение от Нечовек »

Оп здравейте :P и аз съм първи курс информатика.. 5-та група :D
Аватар
DayDream
От дъжд на вятър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от DayDream »

Нечовек написа:Оп здравейте :P и аз съм първи курс информатика.. 5-та група :D
Добре дошъл. Случил си на асистент по ДИС, по Ла/Ва Татяна също е много добър преподавател, но на изпита не прощава :)
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
BoYo Marinov
В началото бе словото

Мнение от BoYo Marinov »

Тази жена или е на някакви кофеин съдържащи субстанции или бога ми нз откъде я взима тази енергия.. Не съм виждал човек да пише с такава скорост по черна дъска преди :) А и тя самата спомена нещо за този изпит, което породи доста лоши предчувствия у всички щастливи хора в 5та група, включително и мен, наистина ли е толкова тегаво изкарването при нея? :(
Аватар
DayDream
От дъжд на вятър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от DayDream »

BoYo Marinov написа:Тази жена или е на някакви кофеин съдържащи субстанции или бога ми нз откъде я взима тази енергия.. Не съм виждал човек да пише с такава скорост по черна дъска преди :) А и тя самата спомена нещо за този изпит, което породи доста лоши предчувствия у всички щастливи хора в 5та група, включително и мен, наистина ли е толкова тегаво изкарването при нея? :(
Странно чувство за хумор има, но е добър преподавател. В началото се сещам, като зададеше въпрос, всички гледат тъпо, а тя започва "Така, така, точно така, добре, добре..." За разлика от една зла сила по АГ ходеща с бяла престилка, Татяна обяснява добре дори и да е нещо очевидно. Колкото до "оптимистичните думи", тя на всички ги говори, но не е толкова страшно, просто народа става все по-мързелив и резултатите не са розови последните години.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
BoYo Marinov
В началото бе словото

Мнение от BoYo Marinov »

Мхм, тази тенденция е доста засилена, надявам се измежду забавното и студентския живот да намерим някакво време и за учене, че да не се изпоизложим :|
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

Nebu написа:То много хубаво ни "канят" ама днес на нас едната асистентка ни каза, че е задължително за всички
Да не е била асистентката по линейна алгебра ? :)
Защото тя разправяше как задължавала някой хора и т.н.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”