НОВОТО Кошче за душевни отпадъци

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: НОВОТО Кошче за душевни отпадъци

Мнение от Търговецът на кристал »

На това, дето следва по-долу, просто не му измислих по-подходяща тема. Като си нямаме тема "какво ви изуми с абсурдността си днес", така става. Та...
Онзи ден (на 7-ми) в Стара Загора отвори врати нов хипермаркет (впрочем, става лудница вече - Метро, 3 магазина Била, Кауфланд, очаква се и Лидл да заработи през март) - Меркатор. Това е първият магазин на словенската верига у нас, радост и забава (впрочем, да споделя впечатления - цените не са по-ниски от средните за града, а мястото е уникално забутано и некомуникативно).
Гледайте обаче как се прави PR. Мотая се днес по Главната и чувам духова музика отнейде. Свалям аз слушалките на плейъра, обръщам се и не след дълго фиксирам следната гледка: на първа линия върви духов оркестър (със смесен - ромско-български състав), състоящ се от 8 души с рекламни шапки на въпросния магазин. След тях, крайно неориентирано, щъкат 4 момиченца с помпони като тези на мажоретките, обаче не може да се каже, че имат определена хореография - моткат си ги, и толкова. След тях пристъпва "шествие", състоящо се от 18-20 пазарски колички (пълни с рекламни чанти и с навързани върху тях балони) и съответните тикащи ги хора (строени в 2 колони от по 9-10 колички). Това обаче нищо не беше - като подхванаха "When the saints go marching in", вече не издържах - седнах до банкомата на FIB и се разсмях. Ама поне направиха весело, де... :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

^ като се сетя , как татко се оплакваше колко бетон са дали.. значи както винаги е за поредната просотия..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ми... то не е точно простотия, щото си има нужда от подобни магазини, но не знам дали знаеш къде е тоя магазин - като тръгнеш след моста към кв. Кольо Ганчев, е вляво, точно до Баумакс и Моббо. Абсолютно никакво място - и предвид факта, че цените не са по-ниски, не ми е ясно как ще просъществува. Т.е. ясно ми е, де, ама няма да е с парите на заралии.
Виж, с Лидл ще е по-различно, макар че мястото пак е по-особено. Но поне ще е точно до новия мол ("Галерия"-та, дето я правят на мястото на фабрика "Наслада"), та клиентите са му гарантирани.

Карай де, няма значение - просто тая ПР-акция ме метна в джаза. :lol: Толкова нелепо беше, та чак се чудиш истина ли е това. :lol:

* И, впрочем, чакам да ми пишете, когато се разберете с Крис. Аз и утре съм окей, може да си спретнем едно Аязмо, примерно - да не вземе пък да се скапе времето в неделя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Я па, ние точно утре мислехме да идем да слушаме на Меркатора, щели да идват Мюзик айдълите, знаеш, че Криси е фенка, пък аз много харесвам Маги и ще ходим, ако ти се идва ела с нас..То в 5 часа някъде, ако не, остава за в Неделя..Моя метеоролог Емо Чулаков каза че няма да вали.. аз му вярвам на този сладък лигльо..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

твоят метеоролог беше моят даскал по физика в девети клас...
Бая му бяхме навити тогава :mrgreen:
Чолаков е иначе
la douleur exquise
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Абе имам все проблеми с фамилията му..Мерсаж за поправката :oops:
Как да не си му навит...Толкова е секси..

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Аз съм в блажено неведение относно въпросната личност. Колкото до това да ме завлечете на подобно мероприятие да слушам тях - мерси. *ироничната ми усмивка си я представяш, надявам се*
Айде - весело ви прекарване и пишете, като се уточните нещо за неделя.
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Парите развалят хората.
Парите правят от тях самодоволни, самовлюбени, себични същества, които са крайно неспособни да се справят със собствения си живот без помощта на тлъстите си банкови сметки и на всички други около тях, които са наели, за да боравят със задачите им и да организират ежедневието им.
Парите правят от хората лоши родители.
Правят и заспали деца.
Създават безсилие и зависимост.
И не водят до нищо добро. За никого.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

хората били сложни - ти да видиш!
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

скоро ще положа клетва във форума,че ще спра алкохола за няколко месеца!
memento mori
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

MidwinterSun написа:Парите развалят хората.
не само парите
но като цяло - споделям огорчението ти точно от т'ва явление.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Ако толко не ги искате, подавайте ги към мене
Повече не мога се разваля :P
la douleur exquise
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Еми... рак е. Котката ми е с рак. ..... му.
Де да беше единственото животно. Днес през очите ми минаха още едно куче с рак, едно коте, блъснато от автомобил, за което още се бореха да го спасят... едно мопсче, което беше в ръцете на стопанката си, когато тя влетя в кабинета на ветеринаря и на пресекулки каза, че го е блъснал автобус и го помоли да го спаси... а то, горкото... беше си отишло. Вратът и черепът му бяха потрошени...
И като капак на всичко, Дюлгерски се оплака, че миналата седмица евтаназирал една котка, а друга му починала на операционната маса. И този човек вече започваше да има леко налудничав поглед в очите си.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

:hug:s , Силве! Дано сте го хванали навреме и изходът да е благоприятен.
Аз нерядко се хващам, че ми е по-жал за животните, отколкото за хората. Не е направило на никого лошо, не може да се оплаче къде го боли, зависимо е изцяло от хората, те му решават съдбата, без то да може да си каже... А за капак - боледуват и от човешки болести и страдат като хората.

Надявам се, че всичко ще се оправи. Колкото до другите ужаси - опитай се да не мислиш за тях. Ежедневие са и във ветеринарните клиники, и в хуманитарните болници. Някой ден ще ти разкажа как баща ми (лекар с 30-годишен стаж) се опита да ме ободри, когато отивах на първото свиждане на мой много близък и много болен човек. Но определено няма да е сега.
В края на ноември
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Пред мен си отиде човек, а те пишат за котка... :roll:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Заключено

Обратно към “Други”