МО втори курс 2010-2011г.
Модератор: MidwinterSun
- Eleny
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
- Курс: първи
Re: МО първи курс 2009-2010г.
Може да се запише за спорт и по-късно, няма проблем.
А така или иначе се изискват 10 присъствия на семестър (ако не се лъжа)- може да пропускаш някоя седмица например.
А така или иначе се изискват 10 присъствия на семестър (ако не се лъжа)- може да пропускаш някоя седмица например.
"Красивото и нежно име с остър ръб- Мария" П.П.
- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
С времето ще се убедите, че Узунов е възможно най-готин от всичките ви преподаватели, дори мисля да намина на някоя лекция да го видя, че тая година по МИО не сме с него...Etiainen написа:Ти нещо против икономиката ли имаш?ScionOfStorm написа: Ииии
тая икономика
аААААААААААААА!а. :д

СУ- ЮФ - МО - II Курс
-
flamingone
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ-МО :D
- Курс: втори
Колега, на кои езици смяташ да се записваш, и кой да ти е първи и втори? Някои от датите (повечето) минаха вече...Martina_M написа:Здравейте.
Може ли да ми кажете, докога е срокът за записването за езиците и къде става това?
Предварително благодаря.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
арктурусе, той е много добър (!), но предметът ми е ужасно далечен просто...или поне засега е тъй.
ети, имам, имам! аз съм историческо/литературно чадо в по-голямата си част, немА как :>
мартина сроковете малко...станаха на нищо, ъх. г-н колега фламингУ
зададе правилен много въпрос!
ети, имам, имам! аз съм историческо/литературно чадо в по-голямата си част, немА как :>
мартина сроковете малко...станаха на нищо, ъх. г-н колега фламингУ
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
За 3 дни студентстване все още не си се научил да структурираш изреченията си правилно и разбираемо
:Р
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Мисля да се записвам на английски и испански.
А може ли да ми кажете къде мога да проверя кога и къде се провеждат часовете по горните два езика?
А може ли да ми кажете къде мога да проверя кога и къде се провеждат часовете по горните два езика?
- xRainx
- Стенограф
ами аз ще ти кажа двете групи в понеделник от кога са, ти обаче би трябвало да си трета, защото сме по азбучен ред. понеделник са от 9 до 12 и от 1 до 4 май групите така като гледам. за място където да пише...не знам :/
ти не беше ли досега на лекции когато организирахме списъците с езици?
ти не беше ли досега на лекции когато организирахме списъците с езици?
The storm is coming...

- happyswift
- Флъдзила
Тия бива ли да са такива ....... с езиците?
До колкото разбрах, първи взик английски и втори френски са от 14.00 понеделник (моя случей)?!
До колкото разбрах, първи взик английски и втори френски са от 14.00 понеделник (моя случей)?!
- xRainx
- Стенограф
ами...до Георги /т.е. Г/ сме от 9 до 12 по английски, не знам ти кога си и в коя група си..
за френският аз ааабсолютно нищо не знам, днес се търсиха по френски и испански, ама курец се получи.
въобще..песень. аз смятам да видя нивото на преподаване и после въобще да не ходя ако ни мъ очарова. с малко опресняване на знанията ми по езиците ще си взема изпитите, предполагам.
за френският аз ааабсолютно нищо не знам, днес се търсиха по френски и испански, ама курец се получи.
въобще..песень. аз смятам да видя нивото на преподаване и после въобще да не ходя ако ни мъ очарова. с малко опресняване на знанията ми по езиците ще си взема изпитите, предполагам.
The storm is coming...

- Eleny
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
А по-натам знаеш ли как върви разпределението по азбучен ред? Понеделник и петък ли бяха останалите два пъти, явно и следобед има часове
"Красивото и нежно име с остър ръб- Мария" П.П.
- happyswift
- Флъдзила
Jesus, аз съм ДScionOfStorm написа:ами...до Георги /т.е. Г/ сме от 9 до 12 по английски, не знам ти кога си и в коя група си..
абе тя преподавателката каза, че не било проблем да се смениш групата...
Ама аз ще съм си във Варна до Неделя.Предполагам, че направо ще дойда за часовете на вашата група и ще и обесня как стоят нещата :/
Днес наминах специално за инглиша...Ще сме на 3 групи, като първата е в понеделник от 9 докъм 12:30, втората е следобяд от 13 до 16 и нещо, а третата е в петък сутринта. Все още не знам коя група съм...има ли някакви списъци вече или всичко ще се урежда на място? Франският като 2-ри език е също в понеделник следобяд, така че може да има засечка с английския.
Икономиката...много добродушен преподавател, много му се личи на човека, че е свестен. Трябва да си взема обаче някои учебници, щото усещам, че без тях още отсега ще ми дойде тежичко за сесията.
Икономиката...много добродушен преподавател, много му се личи на човека, че е свестен. Трябва да си взема обаче някои учебници, щото усещам, че без тях още отсега ще ми дойде тежичко за сесията.
1968 - 1999 - 2008 - ?
- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ахах, то на таблото в ЮФ човек доста трудно се оправя, миналата година помня как листчето с френски дори беше наполовина закрито и не можеше да се разчете. Иначе на първи английски 'ич не съм ходил, яко ме мързеше, пък и не беше особено ползотворно.ScionOfStorm написа:ами...до Георги /т.е. Г/ сме от 9 до 12 по английски, не знам ти кога си и в коя група си..

СУ- ЮФ - МО - II Курс
Здравейте отново!
Може ли някой да ми каже английския в понеделник сутрин от 9, в коя зала на 4-ти километър се провежда?
Също така ако може да ми кажете дали има сформирана група по руски и съответно кога и къде се провежда?
Съжалявам за притеснението, просто нямам възможност да посещавам университета тези дни!
Предварително благодаря!
Може ли някой да ми каже английския в понеделник сутрин от 9, в коя зала на 4-ти километър се провежда?
Също така ако може да ми кажете дали има сформирана група по руски и съответно кога и къде се провежда?
Съжалявам за притеснението, просто нямам възможност да посещавам университета тези дни!
Предварително благодаря!