Добрев спомена,че като цяло ще имаме контролни на всяка 3 седмица мисля. А и Добрев каза, че на упражненията може да препитва... Но за контролно в понеделник - не съм чула.. Каза,че в понеделник ще се уточнят промените за 1ва и 2ра групаJeny_stz написа:някой може ли да ме осветли по въпроса за контролното в понеделникасистентите споменаха нещо на 01.10, но помислих че се шегуват, ама и доц. Добрев спомена нещо... някой знае ли подробности?
ИНФОРМАТИКА - 2009-2013
Модератори: Methuselah, thegirl
- simonayosifova
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
Re: ИНФОРМАТИКА - 2009-2013
"You haven't lost your smile at all, it's right under your nose. You just forgot it was there." 
- Peperon
- В началото бе словото
В петък има някакво контролно, което е за определяне нивото ни в началото. И ако нивото ни е ниско, има някакъв избираем курс, математика който може да се запише. Но контролното не е задължително.....
Нивото едва ли ще е толкова високо. Александров ни каза, че щяло да бъде под формата на тест и щяло да провери "да не би да има някой, който не може да боравя с дроби, защото вече е имало такива случаи"Peperon написа:В петък има някакво контролно, което е за определяне нивото ни в началото. И ако нивото ни е ниско, има някакъв избираем курс, математика който може да се запише. Но контролното не е задължително.....
Segmentation fault
-
Nebu
- От дъжд на вятър
Оставете ги сега тия контролни
Дайте да направим нещо този уикенд :Р Малко така тийм билдинг ала бала =)
Примерно: Консумация на охладена слабо алкохолна газирана напитка ( бириШка ) или там който каквото иска с цел
сплотяване на колектива и споделяне впечатления от първата седмица
Примерно: Консумация на охладена слабо алкохолна газирана напитка ( бириШка ) или там който каквото иска с цел
сплотяване на колектива и споделяне впечатления от първата седмица
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"
- AngelOfDeath
- В началото бе словото
знаете ли вече на кои групи кои са ви аситенти по алгебра и дис или утре ще разберете
- simonayosifova
- В началото бе словото
До всички новоприети студенти
Драги първокурсници,
Каня ви да вземете участие в тест за проверка на входното ви ниво, който ще се проведе на 09 октомври 2009 г. (петък).
Целта на теста е да се проверят знанията ви по математика с оглед на подготовката ви да възприемете новия материал. На тези от вас, които имат пропуски в знанията си, ще бъдат предложени факултативни курсове, в които опитни преподаватели ще ви помогнат да достигнете необходимото равнище.
Допуска се използването на калкулатори и таблици.
Разпределение по зали
Резултатите от теста няма по никакъв начин да се отразят на вашите бъдещи оценки.
проф. дмн Ив.Сосков,
Декан на ФМИ
05.10.09
за разпределението по зали вижте в сайта на ФМИ
Драги първокурсници,
Каня ви да вземете участие в тест за проверка на входното ви ниво, който ще се проведе на 09 октомври 2009 г. (петък).
Целта на теста е да се проверят знанията ви по математика с оглед на подготовката ви да възприемете новия материал. На тези от вас, които имат пропуски в знанията си, ще бъдат предложени факултативни курсове, в които опитни преподаватели ще ви помогнат да достигнете необходимото равнище.
Допуска се използването на калкулатори и таблици.
Разпределение по зали
Резултатите от теста няма по никакъв начин да се отразят на вашите бъдещи оценки.
проф. дмн Ив.Сосков,
Декан на ФМИ
05.10.09
за разпределението по зали вижте в сайта на ФМИ
"You haven't lost your smile at all, it's right under your nose. You just forgot it was there." 
-
Nebu
- От дъжд на вятър
То много хубаво ни "канят" ама днес на нас едната асистентка ни каза, че е задължително за всички
Алкохолът е враг на човека!!!
-
BoYo Marinov
- В началото бе словото
Не е задължително, уж било препоръчително, но много хора като ги слушам какво си говорят ще го пропуснат този тест.
- AngelOfDeath
- В началото бе словото
теста го правят за вас за да ви олеснят не е заради нещо друго ...
- Нечовек
- В началото бе словото
Оп здравейте
и аз съм първи курс информатика.. 5-та група 
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Добре дошъл. Случил си на асистент по ДИС, по Ла/Ва Татяна също е много добър преподавател, но на изпита не прощаваНечовек написа:Оп здравейтеи аз съм първи курс информатика.. 5-та група
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
-
BoYo Marinov
- В началото бе словото
Тази жена или е на някакви кофеин съдържащи субстанции или бога ми нз откъде я взима тази енергия.. Не съм виждал човек да пише с такава скорост по черна дъска преди
А и тя самата спомена нещо за този изпит, което породи доста лоши предчувствия у всички щастливи хора в 5та група, включително и мен, наистина ли е толкова тегаво изкарването при нея? 
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Странно чувство за хумор има, но е добър преподавател. В началото се сещам, като зададеше въпрос, всички гледат тъпо, а тя започва "Така, така, точно така, добре, добре..." За разлика от една зла сила по АГ ходеща с бяла престилка, Татяна обяснява добре дори и да е нещо очевидно. Колкото до "оптимистичните думи", тя на всички ги говори, но не е толкова страшно, просто народа става все по-мързелив и резултатите не са розови последните години.BoYo Marinov написа:Тази жена или е на някакви кофеин съдържащи субстанции или бога ми нз откъде я взима тази енергия.. Не съм виждал човек да пише с такава скорост по черна дъска предиА и тя самата спомена нещо за този изпит, което породи доста лоши предчувствия у всички щастливи хора в 5та група, включително и мен, наистина ли е толкова тегаво изкарването при нея?
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
-
BoYo Marinov
- В началото бе словото
Мхм, тази тенденция е доста засилена, надявам се измежду забавното и студентския живот да намерим някакво време и за учене, че да не се изпоизложим 
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
Да не е била асистентката по линейна алгебра ?Nebu написа:То много хубаво ни "канят" ама днес на нас едната асистентка ни каза, че е задължително за всички
Защото тя разправяше как задължавала някой хора и т.н.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/