Искам ... план-карта на София от миналия век, по възможност вътре да има стари маршрути от градския транспорт
Не искам ... всеки път като си включа компютъра да се налага да го проверявам дали не е забил
Имам ... лекции до обяд
Липсва ми ... вкуса на колбасите от детството ми
Чудя се ... в коя тоналност да е следващата ми песен
Търся ... си моливчето
Обичам ... момичета. Хетеро съм, всичко е наред
Ненавиждам ... скандалите
Загубих ... вяра в българското образование.
Намерих ... си майстора
Убеден/а съм в ... успеха на това, с което съм се захванал
Съмнявам се в ... качеството на дюнерите, които се продават по улицата. Ама не ми пречи да ги ям
Интересувам се от ... музика, филми, книги, психология, философия на човека, история на родния ми град (който расте, но не старее
Мога ... да летя
Не мога ... да кацна
Лягам си с ... музика. Абсолютно винаги.
Събуждам се ... сам. Обикновено от мисли, които внезапно нахлуват (вж. по-долу)
Преди да заспя ... мисля какво ще правя на следващия ден
Ведната щом стана ... пускам музика
Доволен съм от ... начина, по който ми се развива живота
Не съм доволен от ... това, че рядко съм в единоглас с родителите си. Но какво да се прави - семейство сме, трябва винаги да се правят компромиси.
Обичам да похапвам ... салам, кебапчета, кренвирши, лютеница, майонеза, пържени картофи, дюнери, баница (без нея не мога
Обичам да си пийвам ... бира, боза, прясно мляко
Обичам да гледам ... Шеметна надпревара, Денсинг старс, прогнозата за времето, музикални клипове, Левски-ЦСКА
Обичам да слушам ... транс, хаус, въобще електронна музика. На второ място поставям класическа и предимно концерти и симфонии.
Обичам да чета ... Максим
Искам да избягам от ... шумния блок, в който живея
Искам да променя ... характерите на родителите си
Моята сила ... комуникацията и дар словото. Според мен е важно в днешния силно социализиран свят човек да го поддържа на ниво. Умея да водя преговори, гледам да съм тактичен с всеки и да съм гъвкав с този, с когото разговарям.
Моята слабост ... Прекалена емоционалност. Също се случва да изгубя търпение. Тогава правя каквото си реша, и не винаги е правилно.
Най-голямото изкушение ... любимия човек
Най-вълнуващото преживяване ... сексът.
Най-силната тръпка ... когато вдигнах 240 км/ч с една кола по една писта, виждах края на пистата, ама колата не спираше така бързо
Най-обсебващата мания ... градския транспорттттттттт
Най-голямата трудност ... да вляза в гимназия
Най-приятните моменти ... те са толкова много, а аз вече нямам време да пиша почти.
Най-гадните моменти ... старая се да не си ги спомням. Има и любовни някои от тях.
Най-хубавия спомен ... когато са ме награждавали за музикално творчество през годините
Най-неприятния спомен ... когато преди 2 години бях тежко болен, в болница, на системи и маска... още настръхвам.
Най-голямата грешка ... сигурно съм грешал много, но чак най-голяма не помня...
Най-тежкото изпитание ... реализацията ми след висшето образование
Най-силната болка ... не помня. Май когато си извъртях коляното.
Най-голямото удоволствие ... разходка из природата, после барбекю/пикник с приятелите, купончетата
Най-големия грях ... некоректността, която съм имал към определени хора в миналото.
Самочувствието ми се базира на ... постиженията, които имам.
Личността, която ме вдъхновява ... приятелката ми.
Искам, но не ми стиска да ... летя с делтапланер.
Родителите ми ... са трудни, но без тях не мога.
Приятелите ми ... без тях абсолютно не мога. Смисъл на живот.
Враговете ми ... старая се да се разбирам с всеки човек. Ако не мога - просто не му обръщам внимание и не го наричам "враг".
Сълажявам за ... нищо. Всичко е имало някакъв мотив или смисъл да стане.
Стремя се към ... спокойствие или поне успокояване.
Мечтая за ... добра кариера и стабилно семейство.
Работя върху ... музикалните си проекти.
Страхувам се от ... високото, тъмни квартали и улици, това да не обидя някого без да искам.
Гордея се с ... себе си и приятелите си.
Срамувам се от ... някои събития в детството си
Искам да постигна ... каквото съм искал, рано или късно съм го постигал.
Искам да притежавам ... по начало съм малко комерсиален, затова казвам - пари. Без тях не може да се поддържа битов стандарт. Ако нещо би могло да ми донесе пари, ще го направя. Е, разбира се, няма да се явя в реалити шоута или други измишльотини...
Искам да бъда ... шофьор на автобус 204
Изнервя ме ... ако някой тръгне да ме псува, или да ме предизвика на скандал. Също ме изнервя ако се държат с мен като с умствено изостанал или глупак.
Отегчава ме ... досадни лекции и преподаватели, които ти пълнят главата с тъпотии
Отвращава ме ... насилието
Мотивира ме ... личностни нагласи, принципи.
Вбесява ме ... ако някой ми пречи да свърша нещо, което съм си поставил за цел.
Успокоява ме ... хубавата музика (транса), среща с приятелката ми, храната.
Кара ме да се усмихвам ... вж. горния въпрос
Разплаква ме ... от поне 15 години не съм го правил
Зарежда ме с положителна енергия ... общуването с положителни хора
Зарежда ме с негативна енергия ... общуването с негативни хора (малка вещице, извини ме за копи-пейста, но и при мен е същото, а вече нямам време да измислям други отговори)
Чувствам се добре, когато ... успея да зарадвам някой човек.
Чувствам се зле, когато ... атмосферата около мен е зле
Имам нужда от ... това да ми звучи хубава музика.
Нямам нужда от ... виагра
В момента ... закъснявам за лекция.
Чао на всички, приятно ми беше