allshallperish написа:Захариев??? Комунизъм не съществува и не е съществувал??? МОЛЯ ТЕ! Не говори глупости. Не си на 50-60 години, че и по-възрастен, за да ги разбираш тия неща, а тук възрастта определено има значение

. Това е все едно да кажеш "нацизма не е съществувал никога", нали виждаш колко е тъпо като изказване? А, и все едно да твърдиш, че Маркс и Енгелс /шибаните му копелета с копелета, които са имали яко кинти, ама са проповдядвали бедност, долни шибаняци. Тва е все едно да кажеш, че СТАНИШЕВ не е съществувал.
Следващият път, когато кажеш, че комунизъм не е съществувал, се опитай да се позаслушаш в различни реплики на хора по улицата. И то предимно възрастни мъже, които псуват на "комунист". Така, че мисля си, че тия хора имат малко повече опит от тебе в това отношение.
За това, бъдете национал-социалисти и си пазете държавата

. Поне това, което е останало от нея.
Нещо към Бегинс - харесва ми изказването ти и май за първи път сме на едно мнение

.
Към Захариев отново - доколкото знам и ти и ваште са фрашкани с пари, имате некви хотели, летиш със самолети до Варна... За това не обяснявай, че няма комунисти, за да не ти отговоря друго яче

.
И нещо наистина последно - не можеш да съдиш за човек по подписа му колко е велик. Какво ти правят футболистите? Какво ти правят феновете им? Да не би да те псуват, да не са те били? Това беше ултра тъпото изказване. Аз също не съм фен на боя без причина и шмъркането в София-Запад, и все пак, кой мъж не гледа футбол?
Може би не правиш разлика между социализъм и комунизъм ? И отново, в България комунизъм никога не е имало.Ние не стигаме до фазата на развитие "комунизъм", това че разни хора, които очевидно не знаят това псуват на комунизъм, далеч не значи, че е факт.Идеята е била около 70та година да навлезем в етап "комунизъм", което обаче не се е случило и си оставаме в социализмо до 89та.
Сравнението ти с национал-социализма няма резон.
Ще те помоля да направиш разликата между това някои да проповядва нещо и то да стане факт на световната сцена.

Карлс и Енгелс да проповядвали нещо, което се е провалило в Белгия, Германия и Франция.Съответно в Русия Лелин го е осъществил, но отново повтарям, че той осъществява строя, който предвещава идването на комунизма, а не самия комунизъм.
Ако трябва да говорил за реален комунизъм, може би днешен Китай ще бъде добър пример, но там са подредили нещата малко по-правилно и са заменили някои идеи.Например, когато получиха Хонг Конг оставиха местната система на самоуправление , вместо да го реформират по социалистически.
Е футболистите не са поети, сеш' се ?
Хаха, колко се афектира само.Сякаш съм върл комунист.Ако бях щях да гласувам за бате ви Бойко, но не го направих.
Вярно е, че соц времената са причината поради която не сме пред Германия, Франция и т.н. . Вярно е, че 44та е черна година за България ... но разбира се както всеки подобен режим си има и положителните страни, това се опитвам да кажа.
Соц времето щеше да бъде много положително, ако Русия беше победила в студената война.
Но нека не забравяме, че за мизерията , в която сме тънали са виновни само и единствено 3ма.Другарят президент на САЩ по онова време, другарят секретар на СССР и Чърчил.