ЕТНОЛОГИЯ {2-ри дубъл}

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Публикувай отговор
Аватар
borrred
В началото бе словото
Специалност: eтнология
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: ЕТНОЛОГИЯ {2-ри дубъл}

Мнение от borrred »

Минче, и ти ли си първи курс, бе? :rabbit: :wink:
Поправи го това, че объркваш хората :Р За малко да объркаш и мене :wink:
:)))
[Life is a whore and she never forgets who hasn't paid her yet]
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

the demon in me написа:ехеййййй...имало зайци тука бе :D Как сте душици?

готвим се да ставаме рано за утре :D ...

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология

Мнение от orion_elira »

drakusa написа: от краи време си е така, поне аз откакто помна тази специалност, заиците са малко стреснати, ама ше се окопитат :)

Их верно и ти беше от вашиа курс, как те забравих - само Ценко казах, че ви е отсрамил. Не е верно, хахаха - и ти беше там до последно :cheers: :wink:

ше качите снимки от декемвријското, че сигурно нема да сам в Бг, както се очертава :santa:
Бях там мн ясно, трябва всичко да се провери, да сме наясно със ситуацията :bom: :mrgreen: забелязах, че не ме спомена ама викам айййде от мене да мине ще си го пусна покрай ушита това :roll: :mrgreen: А за декември - това не го изпускам за нищо, няма такова шоо :mrgreen: :alien: пък и vBox-a си чака новото попълнение :mrgreen: Интересно тая година кой ще е култовия персонаж. При нас беше "ламята" и "ергените", от 2ри курс няма да забравя бебето със залепена с тиксо прежда за коса :flower: :faroah: , интересно 1ви какъв бисер ще имат
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

orion_elira написа:Бях там мн ясно, трябва всичко да се провери, да сме наясно със ситуацията :bom: :mrgreen: забелязах, че не ме спомена ама викам айййде от мене да мине ще си го пусна покрай ушита това :roll: :mrgreen: А за декември - това не го изпускам за нищо, няма такова шоо :mrgreen: :alien: пък и vBox-a си чака новото попълнение :mrgreen: Интересно тая година кой ще е култовия персонаж. При нас беше "ламята" и "ергените", от 2ри курс няма да забравя бебето със залепена с тиксо прежда за коса :flower: :faroah: , интересно 1ви какъв бисер ще имат
Еееее, колко си великодушна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ама виж аз сам си се сетих после :cheers: При нас беше пиеската за мрасните дни и аз играех пијан, които не иска да спазва забраните и сексуалното табу, голем смех беше :lol: :lol: :lol: винаги има бисери, то това е идејата да е забавно по етноложки :wink:
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология

Мнение от orion_elira »

хахаахах лелел и вашта пиеска е била кууултова явно :cheers: :mrgreen: :mrgreen: жалко, че няма филмов материал :geek: а именно аз за бисерите говорих .. и точно заради тях за зрителите е многооо по-забавно
п.п. добре, че те подсетих, че съм вила там :mrgreen: :blackeye:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Аулл да бе нашата ламя :lol: как падна милата :mrgreen: А агнето ни?! Дали то не беше култово и как Св. Георги изблея ххахаха :mrgreen: Ами 4ти курс и тяхната сватба хахаах е това също си е било смешно :mrgreen:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Малък рус дзвон написа:Маменце, и то много остаряхме. Само се замисли, че догодина ще посрещаме зайци за последен път... Мда... Скъпи нови колеги, наслаждавайте се на ученето, че няма да се усетите как си отлитат годините в тази толкова чудесна специалност... Хм... Така като се замисля, изпитвам носталгия към 40-та от времето на нашия първи курс, преди ремонта....

А ние какво да кажем? Догодина даже няма да посрещаме зайци ... , защото ще се водим завършили :( Не че ще стане от 1вия път де... , но все пак всичко е възможно :)
In vino verittas
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

спокойно бе Веско, винаги можеш да оставиш някои изпит и да си вечния студент ; ) или може би да не запишеш семестъра и догодина да си с нас :)
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Колеги, знаете ли дали доц. Бонева вече се върна от чужбина :roll: Мерси.
Като птичка в небесата :)
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Аз си нямам и идея, коя е тя, за това няма как да помогна, но за останалите да вметна една информация :

"Представление" на Етнология 1ви курс на 15.12.2009 от 18:00 във Втора актова зала.

Който иска да дойде да ни гледа е добре дошъл.Чувствайте се поканени. :D
И знайте, че ще има домашна ракия и пити.

The names of the future are stamping of impatience.
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Някои искат, но няма да имат тази възможност. Колеги, изпийте по едно и за нас.
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Уффф, Захариев, не можахте ли само седмица по-късно да го направите, вече щях да съм в Бг. Нищо - да ви светна - от 2 години насам снимаме с камера или фотоапарат клипче с представлението и го изтипосваме във в-бох :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Мн е забавно. Затова, ако искате, последвайте този светъл пример :lol: :geek: Така че и ние, неприсъстващите, да можем да се почувстваме присъстващи. Само къде от ракията няма до можем да опитаме, ама ще наваксаме по-късно някой друг път :cyclopsani: :drunken: :cyclopsani: Впрочем във фейсбук Ценко (сегашния 3ти курс) е направил група за етнология - може и там да постнете клипчето, както и да си споделяме разни полезни неща и етно-мисли :joker: :joker: :joker:
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

МОМН обяви конкурсите за стипендии в чужбина. Студенти, докторанти и преподаватели могат да се учат и обменят опит с чужди висши училища. http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0001301
Ех колко много възможности има сега, не е като преди 10 години. Кандидатствайте колеги, сега ви е паднало:)))
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Zahariev написа:Аз си нямам и идея, коя е тя, за това няма как да помогна, но за останалите да вметна една информация :

"Представление" на Етнология 1ви курс на 15.12.2009 от 18:00 във Втора актова зала.

Който иска да дойде да ни гледа е добре дошъл.Чувствайте се поканени. :D
И знайте, че ще има домашна ракия и пити.
На мен би ми било интересно, ако мога бих дошла с удоволствие, ама къде е тази втора актова зала :scratch:
Като птичка в небесата :)
Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”